کمک‌های مالی شدید بیت کوین به ویکی‌لیکس پس از دستگیری جولیان آسانژ

کمک‌های مالی شدید بیت کوین به ویکی‌لیکس پس از دستگیری جولیان آسانژ

پس از دستگیری جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس که یک وب‌سایت مشهور در افشای اسناد محرمانه است، کمک‌های مالی بیت کوین به این سازمان به شدت افزایش یافته است.

جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس و از حامین اولیه بیت کوین، روز گذشته، ۲۲ فروردین، در محل سفارت اکوادور در لندن دستگیر شد و به دلیل اتهاماتی که آمریکا علیه او مطرح کرده است با درخواست استرداد رو به روست. پس از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور سرانجام دولت این کشور حمایت خود را از او قطع و پناهندگی‌اش را باطل کرد. آسانژ از سال ۲۰۱۲ در سفارت اکوادور واقع در لندن زندگی می‌کرد.

با یورش پلیس بریتانیا به سفارت اکوادور و انتشار فیلم دستگیری آسانژ در فضای مجازی، تعداد زیادی از فعالان حوزه ارزهای دیجیتال از مردم درخواست کردند که کمک‌های مالی خود به صورت بیت کوین را افزایش دهند زیرا آسانژ یکی از اولین حامیان و پذیرندگان بیت کوین بوده است.

وب‌سایت ویکی‌لیکس در حال حاضر در کنار روش‌های پرداخت سنتی، بیت کوین، لایت کوین، اتریوم، مونرو و زی‌کش را به عنوان روش دریافت کمک مالی می‌پذیرد.

تاکنون و در زمان نوشتن این گزارش، طی ۲۴ ساعت اخیر، کیف پول بیت کوینی که ویکی‌لیکس برای دریافت کمک‌های مالی اختصاص داده، حدود ۶.۲ بیت کوین معادل بیش از ۳۱,۰۰۰ دلار دریافتی داشته است.

کمک‌های مالی شدید بیت کوین به ویکی‌لیکس پس از دستگیری جولیان آسانژ

جولیان آسانژ قبلا حمایت‌ خود را از بیت کوین اعلام کرده بود. در آوریل ۲۰۱۸ صرافی آمریکایی کوین‌بیس حساب آقای آسانژ را مسدود کرد.

ویکی‌لیکس که یک وب‌سایت غیرانتفاعی بسیار مشهور در افشای اسناد محرمانه است، در رده اولین سازمان‌های پذیرنده ارزهای دیجیتال قرار دارد. از سال ۲۰۱۰ پذیرش بیت کوین در ویکی‌لیکس آغاز شد و یکی از دلایل رشد قیمت بیت کوین و افزایش آگاهی در آن زمان بود.

در سال ۲۰۱۷ اعلام شد که سازمان ویکی‌لیکس ۴,۰۰۰ بیت کوین به عنوان کمک مالی دریافت کرده که در آن زمان ارزشی بالغ بر ۲۲ میلیون دلار داشتند.

جولیان آسانژ قبل از پناهندگی به سفارت اکوادور، به آزار جنسی دو زن در سوئد متهم شده بود و کشور سوئد نیز از بریتانیا درخواست کرده بود که آقای آسانژ را بازداشت کند و به سوئد استرداد کند اما این حکم بعدها لغو شد و دادگاه تحقیقات را متوقف کرد.

انگلیس علت دستگیری او را عدم حضور در دادگاه و نقض مقررات عنوان کرده است. یکی دیگر از دلایل آقای آسانژ،‌۴۷ ساله برای پناهندگی به سفارتخانه اکوادور، انتشار اسناد محرمانه دولت آمریکا در وب‌سایتش و ترس از استرداد به آمریکا بوده است.

 

منبع: bitcoinist
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

7 دیدگاه
دیجیتال نوت | DigitalNote
دیجیتال نوت | DigitalNote
5 سال قبل

دوستان هر چه قدر می تونید به آدرس WikiLeaks بیت کوین بفرستید هر چند فقط چند ساتوشی
با این کارتون حمایتون رو نشون میدید

Behzadom
Behzadom
5 سال قبل

نامردا ازادش کنید لااقل بذارید بیاد ایران یا روسیه، لعنت به دیکتاتوری های غربی

دیجیتال نوت | DigitalNote
دیجیتال نوت | DigitalNote
5 سال قبل
پاسخ  Behzadom

ظاهرا درمورد اسناد سری ایران که افشا کرده خبر ندارید ...

دیجیتال نوت | DigitalNote
دیجیتال نوت | DigitalNote
5 سال قبل

"جرمش آن بود که اسرار هویدا می کرد".
این مرد یه قهرمان ـه ، 7 سال در سفارت اکوادور زندانی بود
تمام اتهامات تجاوز ساخته و پرداخته ی NSA و CIA هست برای بدنام کردن
بعد از این که پته و فساد مقامات اکوادور رو بیرون ریخت پناهندگیش رو اکوادور لغو کرد

2008659
2008659
5 سال قبل

قضیه از ان جایی شروع میشه که صحنه تیراندازی هلیکوپتر آمریکایی را به غیر نظامی های عراقی پخش میکنه بعد کمکش به اسنودن بعد خودش گفته که خانم ها از او دعوت کردند که به خانه اون خانم ها بره همچین آدمی باید حواسش بیشتر جمع باشه بعد پخش ایمیل هایی کلینتون که گفته شده که از روسیه گرفته به خاطر همین همکار هایی دیگرش ازش دلسرد شدند و حمایتش از استقلال کاتالونیا در حالی که اسپانیا یکی از دوستان خوب اکوادور هست.

دیجیتال نوت | DigitalNote
دیجیتال نوت | DigitalNote
5 سال قبل
پاسخ  2008659

به هر حال ایشون چیزی جز حقیقت نگفت ، و برده ی رابطه و ضابطه نبود
تنها چیزی که مهم بود " آزادی " .

محسن
محسن
5 سال قبل

دنياي ازادتر با ارزهاي ديجيتال ✌??