آیا ارزهای دیجیتال توانایی کاهش شکاف طبقاتی اجتماع را دارند؟

آیا ارزهای دیجیتال توانایی کاهش شکاف طبقاتی اجتماع را دارند؟

تاکنون نتیجه این روش رضایت بخش نبوده است ولی می توان به آن امیدوار بود. اگر دنبال شواهد محکمی برای اثبات آینده جهان و به خصوص آمریکا هستید نگاهی به نمودار پایین از گوگل ترندز بیاندازید. در این نمودار یک جهش ناگهانی در آمار جستجوی «پول فیات» مشهود است.

آیا ارزهای دیجیتال توانایی کاهش شکاف طبقاتی اجتماع را دارند؟

در طول هفته های گذشته مباحث موجود در زمینه ارزهای دیجیتال به شدت افزایش پیدا کرده است. متقابلا، حدس و گمان های موجود در این زمینه نیز در طول این زمان به میزان قابل توجه ای بیشتر شده . با توجه به ابهامات و مسائل پیش آمده در سال ۲۰۱۷، نمی توان هیچ موضوعی را به صورت کامل و دقیق پیش بینی کرد. بخشی از شبهات موجود در این زمینه مرتبط با آینده ارزهای دیجیتال است. گروهی از این تغییرات را می توان به سادگی در نمودار های منتشر شده مشاهده کرد. بعضی از این ارقام می توانند این وضعیت را بهتر تشریح نمایند:

آیا ارزهای دیجیتال توانایی کاهش شکاف طبقاتی اجتماع را دارند؟

شاید جهش های ناگهانی بیت کوین و بالا و پایین رفتن شدید آن به نوعی نشان دهنده وضعیت بی ثبات سیاسی، اقتصادی و همچنین شیوه زندگی مردم در آمریکا باشد. به نظر می رسد که اعتماد مردم به دولتمردانشان و همچنین نهاد های موجود، روز به روز در حال کم شدن است. مردم در حال فاصله گرفتن از تمدن های پولی ساخته شده و همچنین بعضی از شرکت های معروف همانند گلدمن ساکس، جی پی مورگان و یا حتی بعضی از عناوین معروف دیگر همانند ویزا هستند و در مقابل آن به سوی استفاده از ارزهای دیجیتال تمایل بیشتری پیدا می کنند.

افرادی که به دنبال استفاده از اقتصادی سالم می باشند بر این باورند که قوانین جاری، شیوه توزیع ثروت و همچنین جریان آزاد و با ثبات پولی؛ می تواند به خوبی بازده کارهای انجام شده را نشان دهد. علاوه بر این، امروزه معامله گران امید چندانی به رشد این روند ندارند. اکثر افراد چیزی برای از دست دادن ندارند و ریسک موجود در به دست آوردن پول از این روش را به نوعی برابر با از دست دادن آن می دانند.

قیمت بی ثبات بیت کوین و نوسانات قیمتی سایر ارزهای دیجیتال بخشی از این معاملات را منعکس میسازند. در چنین شرایطی پولهای با ثبات تر و همچنین شناخته شده تری همانند دلار آمریکا با ارزهای ناپایدار تر ولی ارزشمندتری همانند بیت کوین معامله می شوند. درواقع در چنین حالاتی فقیر ها فقیر باقی می مانند و همچنین به نظر می رسد که ثروتمند ها نیز ثروت خود را حفظ خواهند کرد. علی رغم اینکه در این میان منفعت دلیل مشترکی است، مسئله مهمی که مطرح میشود نا امیدی است نه حرص و طمع.

به گزارش خبرگزاری CNBC در سپتامبر ۲۰۱۷ و بر طبق اظهارات و گزارشات رسیده از Credit Suisse، ۵۰ درصد از پول موجود در جهان متعلق به تنها یک درصد از ساکنان کره زمین است. ثروت این افراد در طول ۱۵ سال گذشته در حدود ۵ درصد نیز افزایش داشته است. به همین علت ساکنان مختلف روی زمین به دنبال کسب درآمد بیشتر و سرمایه گذاری در محیط های امن تر هستند. عمده این افراد به نوسانات موجود در ارزهای دیجیتالی کمتر توجه می کنند. با این حال سؤال اصلی در این رابطه این است که چنانچه این افراد بتوانند بر روی ارزهای دیجیتال حساب ویژه ای باز کنند، آیا می توانیم این ارز ها را به عنوان عاملی برای توزیع مناسب ثروت و همچنین کاهش تفاوت ها در این زمینه به حساب آوریم؟

احتمالا سنجش و اندازه گیری توزیع ثروت به علت ماهیت پنهان معاملات در حوزه ارزهای دیجیتال تا حدودی دشوار باشد. در واقع نمی توان پیش بینی کرد که چه افرادی دریافت کننده هستند و چه افرادی مبالغ این چنینی را پرداخت کرده اند. با این حال میتوان دسترسی کاملی به چنین اطلاعاتی به دست آورد و به خوبی از روند انتقال این مبالغ در میان گروه های مختلف گزارشات مناسبی تهیه کرد. به همین علت بهتر است نگاهی به آمار و ارقام منتشر شده از سوی وبسایت howmuch.net در این زمینه بیاندازیم:

آیا ارزهای دیجیتال توانایی کاهش شکاف طبقاتی اجتماع را دارند؟

با توجه به ارقام منتشر شده در این تصویر می توان این طور دریافت که در حدود ۴ درصد از سرمایه داران این صنعت نزدیک به ۹۶ درصد از سرمایه را در اختیار دارند. از سوی دیگر، تنها حدود ۴ درصد از ثروت موجود میان ۹۴ درصد از جمعیت فعال در این حوزه گردش میکند. این آمار تصویر چندان متفاوتی از آنچه در دنیای واقعی میگذرد، به دست نمیدهد!

با این حال، طبق آمار این وبسایت، در حدود ۱ درصد از دارندگان بیت کوین توانسته اند نیمی از این ثروت را در دست داشته باشند. علاوه بر آن،منبع دیگری با نام بامبو کلاب ادعا می کند که می توان نموداری از نحوه پخش منابع مالی از بیت کوین ترسیم کرد، این نمودار می تواند از لحاظ ظاهری چیزی شبیه به جدول های آماری موجود باشد.

آیا چنین موضوعی واقعیت دارد؟

در صورتی که عضو شبکه نمایش فیلم نتفلکیس باشید، می توانید ویدئویی را که در تاریخ ۱۶/۸/۱۱ در این شبکه منتشر شده است، مشاهده نمایید. در این ویدیو گفتگو های متعددی با خانواده های آمریکایی در سراسر این کشور صورت گرفته و گزارش گر نظر آنها را در مورد انتخابات سال ۲۰۱۶ این کشور جویا شده است. در این میان و در بخشی از این گزارش نظر یکی از ساکنان سیاه پوست این کشور در مورد دلیل شرکت نکردن او در انتخابات را با توجه به شرایط بد موجود در ایالات متحده آمریکا برای سیاه پوستان پرسیده شد. او در پاسخ اقتصاد آمریکا را به بازی مونوپلی تشبیه کرد که چندین سال است سفیدپوستان در اختیار خود داشته اند. به گفته او زمانی یک سیاه پوست به این بازی راه داده میشود که دیگر تمام ثروت تقسیم شده است. به گفته او به جای مشارکت در چنین روندی، بهتر است تا کابینه به طور کامل منحل شود. حال آنکه، شاید بیت کوین توانسته باشد شرایط مشابهی را به وجود آورده باشد و به اصطلاح بازی را تمام کرده باشد، اما سرعت توزیع ثروت در شبکه آن به حدی سریع بوده است که نتوانسته نقشی مناسب در جهت پر کردن خلأ تقسیم ثروت بر عهده بگیرد.

در صورتی که بیت کوین امروز با شکست مواجه شود، می توان از آن به عنوان درسی میلیاردی یاد کرد. این درس به‌ویژه برای جمعیتی است که به دنبال کسب ثروت همیشگی هستند. این جمعیت بدون در نظر گرفتن بازار های ناپایدار دست به سرمایه گذاری در چنین حوزه ای زده اند. پیش بینی ای که می توان با قاطعیت انجام داد این است که بدون در نظر گرفتن اقدامات دولت ها، نمی توان پایان بیت کوین را پایان ارز های دیجیتال در نظر گرفت. این روند اکنون به مرحله ای رسیده است که می توان ادعا کرد پایانی برای آن وجود ندارد. این روند به این معنی است که این بازی تازه آغاز شده است. به همین دلیل می توان امیدوار بود که بتوان از این موقعیت برای افزایش شانس افراد مختلف در این حوزه استفاده کرد.

نکته اصلی در این روند اجرای سیاستهای مناسب است. تغییر نوع ارز به تنهایی کافی نیست، و در واقع ویژگی غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال مزیت بزرگی است.  به جای اعتماد به سیاست های ناپایدار برای پر کردن خلاء توزیع ثروت در دنیای امروز، می توان از قوانین مناسب‌تری در سیستم جامعه استفاده کرد. به طوری که سایر افراد یا واسطه ها تأثیری در آن نداشته باشند. با این وجود آیا می توان انتظار داشت که بیت کوین همچنان سکه برنده باشد و قدرتمند تر شود؟ به احتمال فراوان همین طور خواهد بود. هنوز هم افراد زیادی قصد پیوستن به این جریان را دارند.  با این حال، اگر گفته شود که یکی از اهداف این سکه انتقال ثروت به صورت منصفانه بین افراد مختلف است هم پیشنهاد نمی شود که با سرعت و بدون بررسی وارد این بازار شوید.

منبع: hackernoon
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

4 دیدگاه
آرش
آرش
6 سال و 3 ماه قبل

نمیدونم چرا بازار ارز تو این دو سه روزه اینقدر رو به افول و آشفتگی هست؟؟؟
کسی میدونه چه خبره؟؟؟ اتفاق خاصی افتاده که من بی خبرم؟؟؟

محمد امین
محمد امین
6 سال و 3 ماه قبل

من معتقد هستم که استقبال از بیت کوین منجر به استقبال از سایر ارزهای دیجیتال میشه و در حال حاضر بیت کوین نماینده تمام ارزهای دیجیتالی هست . هرچه قدر بیشتر بیت کوین شناخته تر بشه در کنار اون ارزهای دیگر هم شناخته تر میشن طبیعتا و در یک کلام در حال حاضر همه ی نگاه ها به بیت کوین هست .
اگر بیت کوین جهش فوق العاده ای دیگه ای رو تجربه کنه . احتمالا بسیار زیاد ارزهای دیگر هم دچار جهش فوق العاده هم راستا با بیت کوین میشن ...
پس برای موفقیت بیت کوین دعا کنید :))

QOLAM
QOLAM
6 سال و 1 ماه قبل

دعا کنم !!!؟؟؟ که بیت کوین موفق بشه برو بدبخت فکر به حال مردم کشورت بکن بیت کوین ؟؟؟ برو نماز بخوان تا بیت کوین بره بالا اتر بره بالا ریپل بره بالا

رامین
رامین
6 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  QOLAM

!!!
ارز دیجیتال جسارتا برخی کامنت ها اینچنینی باید تایید بشه ؟