شرکت سرمایه‌گذاری فیدلیتی:‌ مدل انباشت به عرضه برای تحلیل قیمت دارایی‌های کمیاب مناسب است

شرکت سرمایه‌گذاری فیدلیتی:‌ مدل انباشت به عرضه برای تحلیل قیمت دارایی‌های کمیاب مناسب است

شرکت مدیریت سرمایه فیدلیتی (Fidelity)، به‌تازگی مدل پیش‌بینی قیمت انباشت به عرضه (S2F) بیت کوین را بررسی کرده است. به‌گفته این شرکت، مدل انباشت به عرضه می‌تواند قیمت احتمالی دارایی‌های کمیاب را پیش‌بینی ‌کند.

به گزارش دیلی هودل، این غول حوزه سرمایه‌گذاری با تحلیل مدل انباشت به عرضه، اعلام کرد که این مدل پیش‌بینی قیمت مشخص می‌کند که یک دارایی تا چه اندازه برای ذخیره ارزش مناسب است. این مدل نسبت بیت کوین‌های در چرخه و بیت کوین‌هایی را که هر سال استخراج می‌شوند محاسبه می‌کند.

پلن بی (PlanB)،‌ خالق این مدل پیش‌بینی قیمت، با تکیه بر همین نسبت پیش‌بینی می‌کند که قیمت بیت کوین تا سال ۲۰۲۹ به ۱ میلیون دلار خواهد رسید.

با وجود حواشی بسیاری که پیرامون اعتبار این مدل پیش‌بینی قیمت وجود دارد، فیدلتی معتقد است که انباشت به عرضه، مدلی معتبر برای پیش‌بینی قیمت دارایی‌های کمیاب است. به‌گفته فیدلیتی، این معیار راهی مناسب برای تعیین این مسئله است که یک دارایی مشخص، ذخیره ارزش خوبی هست یا نه.

کالاهایی که دارای انباشتی هستند که دو برابرشدن آن نسبت به موجودی فعلی به‌واسطه نرخ تولید کم سخت است، در طول تاریخ به‌عنوان یک ذخیره ارزش برتر عمل کرده‌اند. این قبیل کالاها در سطحی گسترده برای سرمایه‌گذاری استفاده می‌شوند و در بعضی اوقات نیز مصارف صنعتی دارند. در سوی دیگر، کالاهای مصرفی که مستعد افزایش تولید در مقیاس وسیع هستند، ذخیره ارزش چندان مناسبی نیستند.

سیف‌الدین آموس در کتاب استاندارد بیت کوین (Bitcoin Standard)، از مدل انباشت به عرضه برای مقایسه بیت کوین و دیگر کالاهایی که از آنها به‌عنوان سرمایه‌گذاری یاد می‌شود، استفاده می‌کند. از آن زمان تا به حال این مدل کامل‌تر شده است و حتی شاهد استفاده مدل‌های دیگر از این معیار بوده‌ایم. طلا، مقاوم‌ترین ذخیره ارزش در طول تاریخ، بیشترین نرخ انباشت به عرضه را دارد. پس از آن بیت کوین و نقره قرار دارند. بعد از هاوینگ اخیر (اسفند)، نرخ انباشت به عرضه طلا و بیت کوین به یکدیگر نزدیک‌تر شده است. پس از هاوینگ بعدی که سال ۲۰۲۴ اتفاق می‌افتد، نرخ انباشت به عرضه بیت کوین جای طلا را خواهد گرفت.

نرخ انباشت به عرضه کالاهای مختلف
نرخ انباشت به عرضه کالاهای مختلف

گزارش‌های گری اسکیل (Grayscale) نیز مهر تأییدی بر گفته‌های فیدلیتی است. گری اسکیل معتقد است کالاهایی با انباشت به عرضه بالاتر، جذابیت بیشتری برای سرمایه‌گذاران دارند. گری اسکیل که یکی از بزرگترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه بیت کوین است، عنوان می‌کند که بین قیمت یک دارایی و نرخ انباشت به عرضه، همبستگی مثبت وجود دارد.

کالاهایی با نرخ انباشت به عرضه بالا مثل بیت کوین، طلا و نقره، از مدت‌ها قبل به‌عنوان ذخیره ارزش مورد استفاده قرار گرفته‌اند. نمودار زیر نشان می‌دهد که از لحاظ تاریخی میان قیمت بیت کوین و مدل انباشت به عرضه، همبستگی وجود دارد.

مدل انباشت به عرضه و نوسانات قیمت بیت کوین
مدل انباشت به عرضه و نوسانات قیمت بیت کوین

این در حالی است که گری اسکیل در بخش دیگری از گفته‌های خود، تذکر می‌دهد که این مدل تضمینی بر افزایش قیمت بیت کوین نیست:

با اینکه قیمت [بیت کوین] با مدل انباشت به عرضه هم‌خوانی دارد، ممکن است که این رابطه نادرست باشد و تقاضا را که یک شرط لازم است در افزایش قیمت در نظر نگیرد.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

2 دیدگاه
آرمان
آرمان
3 سال قبل

این همه توضیحات برای اینکه بگه کالایی که مثل طلا کمیابه گرون میشه؟ خب این که بدیهیه !

محمد صدرایی
محمد صدرایی
3 سال قبل
پاسخ  آرمان

بیت کوین از طلا کمیاب تره