مقام ارشد کمیسیون بورس آمریکا: مشخص‌نبودن هویت افراد در دیفای خطرناک است

مقام ارشد کمیسیون بورس آمریکا: مشخص‌نبودن هویت افراد در دیفای خطرناک است

کارولین کرنشاو (Caroline Crenshaw)، یکی از مقامات ارشد کمیسیون بورس آمریکا، در مطلبی که اخیراً منتشر کرده، گفته است که فعالیت ناشناس کاربران حوزه امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) بسیار خطرناک است و احتمال دست‌کاری را در بازار افزایش می‌دهد.

به گزارش کوین تلگراف، کارولین کرنشاو، یکی از مقامات ارشد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، در مقاله‌ای که در تاریخ ۹ نوامبر (۱۸ آبان) منتشر کرده، ضمن تأکید بر مزایای امور مالی غیرمتمرکز، هشدار داده است که نپذیرفتن چهارچوب‌های نظارتی که جنبه حفاظتی دارند، می‌تواند خطرناک باشد.

این مطلب که با عنوان «ریسک‌ها، مقررات و فرصت‌های دیفای» منتشر شده، اولین مقاله‌ در شماره اول نشریه بین‌المللی حقوق بلاک چین است. در این مقاله، کرنشاو توضیح می‌دهد که معتقد است جامعه دیفای باید مشکلات خود را در زمینه شفافیت و نامشخص‌بودن هویت افراد حل کند و فعالیت‌های خود را با قوانین کمیسیون بورس مطابقت دهد.

او در این مقاله گفته است:

تا به امروز در آرمان‌شهر جدید دیفای از چهارچوب‌های نظارتی که تمهیدات حفاظتی مهمی را وارد بازارهای دیگر کرده، استفاده نشده است.

کرنشاو درباره چیزی که آن را نبودِ شفافیت می‌داند، گفته است دیفای تمهیدات حمایتی لازم برای بازار را ندارد. او می‌گوید این تمهیدات «به بازارهای دوسطحی کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاران حرفه‌ای و بومی آن بتوانند سود خوبی جمع‌آوری کنند».

با اینکه کد اکثر پروژه‌های دیفای منبع‌باز است و تمام تراکنش‌ها به‌صورت درون‌زنجیره‌ای انجام می‌شوند، کرنشاو می‌گوید که در دیفای شرایط برای سرمایه‌گذاران حرفه‌ای بهتر از سرمایه‌گذاران خرد است، چراکه آنها ابزارهای لازم برای بررسی عملکرد کد و تیم توسعه‌دهندگان پروژه‌های دیفای را دارند.

کرنشاو می‌گوید:

طراحی یک سیستم مالی که از سرمایه‌گذاران بخواهد مفسران کارآزموده کدهای پیچیده باشند منطقی نیست.

همچنین بخوانید: دیفای (DeFi) یا امور مالی غیرمتمرکز چیست؟

کرنشاو گفته درباره ارتباط بین فعالیت ناشناس کاربران و دست‌کاری بازار نگران است. او در این مقاله توضیح داده است که وقتی فعالان بازار به‌صورت ناشناس فعالیت می‌کنند، به‌سختی می‌توان استفاده از ربات‌ها و تبانی در معاملات را شناسایی کرد و آنها را تحت فشار قرار داد. به‌گفته او، احتمال اینکه سرمایه‌گذاران به‌خاطر دست‌کاری بازار ضرر کنند، افزایش می‌یابد، چراکه دیگر نمی‌توان به سیگنال‌های عادی بازار مانند حجم معاملات و حرکات قیمت اعتماد کرد.

علاوه بر این، او باور دارد که پروژه‌های دیفای باید با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به بحث بنشینند تا بتوانند برای مسئله فعالیت ناشناس کاربران و انطباق آن با قوانین موجود راه‌حلی پیدا کنند.

دیفای همیشه ناشناس‌بودن را به‌عنوان ویژگی خود معرفی کرده و هرگز این‌طور نبوده است که این خصوصیت باری بر دوش اعضای آن باشد. با این حال، کرنشاو معتقد است که سرمایه‌گذاران ناشناس‌بودن را به کسب درآمد ترجیح نمی‌دهند.

او می‌گوید:

در مسئله ورود به حوزه امور مالی غیرمتمرکز، تردید دارم بیشتر سرمایه‌گذاران خرد این کار را انجام بدهند، چون به‌دنبال حفظ حریم خصوصی بیشتر هستند. آنها می‌خواهند نسبت به سرمایه‌گذاری‌های دیگر سود بیشتری به دست آورند.

کرنشاو در ۱۲ اکتبر (۲۰ مهر) و در جریان کنفرانس خبری کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، اشاره کرد که چارچوب‌های نظارتی موجود از جمله کنترل و محدودسازی دسترسی عمومی در سایر بازارها، برای محافظت از سرمایه‌گذاران در فضای بازار دیجیتال کافی هستند.

هرچند انتقادات کرنشاو از دیفای به‌اندازه احساسات سناتور الیزابت وارن (Elizabeth Warren) و دن برکوویتز (Dan Berkovitz)، یکی از اعضای سابق کمیسیون معاملات آتی کالا، ستیزه‌جویانه نیست، در هر حال نظرات او نامساعدتر از رویکرد هستر پیرس (Hester Pierce) است. هستر پیرس یکی دیگر از مقامات ارشد کمیسیون بورس است که از قانون اقدامات رافع مسئولیت (Safe Harbor) حمایت می‌کند. بر اساس این قانون، به توسعه‌دهندگان پروژه‌های ارز دیجیتال مهلتی سه‌ساله داده می‌شود تا بتوانند یک شبکه غیرمتمرکز ایجاد کنند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

1 دیدگاه
محمد
محمد
2 سال قبل

میشه لطفا خبرهاتون رو آپدیت کنید !!!؟ بازار شدیدا ریخته هیچ خبری بیرون نیومده !!!