ادامه روند صعودی بیت کوین برای دومین هفته متوالی؛ منتظر تغییر روند باشیم؟

ادامه روند صعودی بیت کوین برای دومین هفته متوالی؛ منتظر تغییر روند باشیم؟

بیت کوین کمی بیشتر از ۲۴ ساعت با ثبت دومین کندل صعودی متوالی خود روی نمودار هفتگی فاصله دارد و اتریوم هم در آستانه ثبت چهارمین کندل صعودی خود در نمای یک هفته‌ای است. علاوه بر این، شاخص «ترس و طمع» ارزهای دیجیتال هم نشان از بهبود احساسات معامله‌گران طی روزهای اخیر دارد.

به گزارش کوین دسک، بیت کوین تا به اینجای کار در طول این هفته (از روز دوشنبه) ۵ درصد افزایش قیمت داشته است و پس از مدت‌ها در آستانه ثبت دومین هفته صعودی متوالی خود قرار دارد. ضمن اینکه این هفت روز می‌تواند سومین هفته صعودی بازار در ۴ هفته اخیر باشد.

روز پنجشنبه نیز با اینکه وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد تولید ناخالص داخلی این کشور طی سه ماه گذشته و برای دومین دوره متوالی با افت همراه بوده است، روند صعودی بیت کوین بازهم ادامه پیدا کرد. گفتنی است طبق تعاریف فنی اقتصاد، کاهش تولید ناخالص داخلی در یک کشور برای دو دوره متوالی، «رکود» در نظر گرفته می‌شود.

بیت کوین در حال حاضر حوالی ۲۳٬۸۰۰ دلار معامله می‌شود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۲۵درصد از ارزش خود را از دست داده است. این در حالی است که در ساعات اخیر بازدهی روزانه بیت کوین مدام از عددی مثبت به منفی و بالعکس تغییر کرده است. ضمن اینکه بازدهی بیت کوین از ابتدای سال ۲۰۲۲ نیز همچنان حدود منفی ۵۰درصد است.

هم‌بستگی ۳۰روزه بین قیمت بیت کوین و شاخص‌های مهم بورسی، طی هفته گذشته بیشتر شده و این در شرایطی است که ارزهای دیجیتال و بازار جهانی سهام هر دو طی این مدت در حال رشد بوده‌اند.

شاخص بورسی «S&P500» روز جمعه رشدی یک درصدی را تجربه کرد و هم‌زمان با آن شاخص صنعتی داو جونز (Dow Jones) نیز ۰.۹درصد افزایش داشت.

اتریوم هم که طی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۳۴درصد از ارزش خود را از دست داده، در هفت روز اخیر ۸.۳۶درصد افزایش قیمت داشته است و اکنون حوالی ۱٬۷۰۰ دلار معامله می‌شود.

نشانه‌های بازگشت بازار روی نمودار هفتگی بیت کوین

نمودارهای متشکل از کندل‌های یک‌روزه معمولاً استاندارد پیش‌فرض سرمایه‌گذاران برای تحلیل بازار هستند؛ اما ممکن است گاهی نماهای بلندمدت‌تر دید بهتری در اختیار معامله‌گران قرار دهند. برای مثال، اکنون در نمودار هفتگی بیت کوین به نظر می‌رسد که سرمایه‌گذاران به سطح ۲۰٬۰۰۰ دلار به‌عنوان یک نقطه ورود (خرید) ثابت نگاه می‌کنند.

بیت کوین از هفته منتهی به ۳ آوریل (۱۴ فروردین) شاهد ۹ کندل نزولی متوالی بوده و تا ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) نیز در ۱۰ هفته از ۱۲ هفته موجود عملکردی نزولی داشته است. در این میان، حرکت نزولی مربوط به هفته دوازدهم با سقوط شاخص قدرت نسبی (RSI) تا سطح ۱۹.۴۳ (اشباع فروش) همراه بود.

شاخص قدرت نسبی یک اندیکاتور تکنیکال است که سرعت و میزان تغییرات قیمت را اندازه‌گیری می‌کند. گفتنی است قرارگرفتن این شاخص بالای سطح ۷۰ اشباع خرید و رسیدن آن به زیر سطح ۳۰ اشباع فروش در بازار یک ارز دیجیتال را نشان می‌دهد.

ادامه روند صعودی بیت کوین برای دومین هفته متوالی؛ منتظر تغییر روند باشیم؟
نموادار قیمت بیت کوین؛ نمای یک هفته‌ای بازار «بیت کوین/ دلار» به همراه شاخص RSI.

شاخص RSI بیت کوین در نمای هفتگی اکنون روی سطح ۳۵ قرار گرفته است که نشان می‌دهد بازار نه در شرایط اشباع فروش و نه در شرایط اشباع خرید، بلکه در وضعیتی متعادل قرار دارد.

در مقایسه با رشد ۱۰درصدی هفته قبل، قیمت بیت کوین این هفته جهشی ۵ درصدی داشته است و اتریوم هم مشابه بیت کوین در حالی که هفته قبل رشدی ۱۹درصدی را تجربه کرده بود، این هفته حدود ۸ درصد رشد داشته است. گفتنی است اتریوم در آستانه ثبت چهارمین کندل صعودی متوالی خود روی نمودار هفتگی است و بیت کوین هم فاصله زیادی با بستن دومین کندل صعودی متوالی خود ندارد.

دهمین فورک آزمایشی شبکه اتریوم سه‌شنبه هفته قبل و ۲۶ ساعت زودتر از زمان موردانتظار انجام شد و این در حالی است که توسعه‌دهندگان اتریوم در آستانه به‌روزرسانی این شبکه از مدل اثبات کار فعلی به اثبات سهام، مشغول انجام آزمایش‌های متعدد هستند. با نزدیک‌شدن به‌روزرسانی نهایی اتریوم در ماه سپتامبر (شهریور)، شبکه اتریوم تحت یک سری آزمایش قرار دارد که با کپی‌کردن داده‌های شبکه اصلی در یک شبکه آزمایشی محیطی مشابه به‌روزرسانی نهایی این بلاک چین را شبیه‌سازی می‌کنند.

انتظار می‌رود انتقال به اثبات سهام تأثیری ضدتورمی بر قیمت اتریوم بگذارد و در نهایت به کاهش عرضه کل این ارز دیجیتال منجر شود. گفتنی است کاهش عرضه یک دارایی معمولاً به رشد قیمت آن دارایی می‌انجامد.

همان طور که احتمالاً می‌دانید، شاخص ترس و طمع بیت کوین احساسات معامله‌گران نسبت به تغییرات قیمت را می‌سنجد و به احساسات بازار از صفر (ترس شدید) تا ۱۰۰ (طمع شدید) امتیاز می‌دهد.

ادامه روند صعودی بیت کوین برای دومین هفته متوالی؛ منتظر تغییر روند باشیم؟
نمودار ترس و طمع ارزهای دیجیتال (برای مشاهده شاخص در ارزویژن روی تصویر کلیک کنید).

این شاخصی مجموعه‌ای از اطلاعات شامل قیمت، شتاب، نوسان، احساسات کاربران شبکه‌های اجتماعی و جست‌و‌جوهای گوگل را ارزیابی می‌کند. با اینکه این شاخص ویژه بیت کوین طراحی شده است، می‌تواند ابزار مناسبی برای سنجش احساسات کلی بازار ارزهای دیجیتال باشد.

روز گذشته این شاخص روی سطح ۳۹ قرار داشت که همچنان در محدوده ترس قرار می‌گیرد؛ اما فاصله زیادی با سطح ۶ (ترس شدید) دارد که در ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) به ثبت رسیده بود. اوج این شاخص در ۱۲ ماه گذشته به ثبت سطح ۸۴ در ماه اکتبر (مهر ۱۴۰۰) بازمی‌گردد؛ یعنی زمانی که بیت کوین با قیمتی بیش از ۶۰٬۰۰۰ دلار معامله می‌شد.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

6 دیدگاه
mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
1 سال و 7 ماه قبل

ضمن تشکر از نویسنده محترم . هر کسی این متن را بخواند به غیر از تحسین چیز دیگی را نمیتواند بگوید . ببینید نویسنده محترم اول به وقایع اقتصادی پرداخته وسپس آنرا بر روی اندیکاتورها پیاده کرده است .قابل توجه دوستانی که بازار ها را جدی تر دنبال می کنند . اگر می دانید بسیار خوب ، برای شما مرور میشود و اگر هم فکر میکنید فایده ایی ندارد لطفا نخوانید . ببینید وقتی بازار را در این برهه از زمان به حق فاندا منتالی بررسی میکنیم بدون شک باید اول به تحولات اقتصادی چند کشور نگاه ویژه داشته باشیم . اول ایالات متحده ، اتحادیه اروپا ، بریتانیا ، خاور دور مانند چین ، حتی کانادا و استرالیا . چون باهر تغییری کلیه بازار ها ممکن است تغییر کنند . البته که اول وقایع ایالات متحده مهم است . بنده بار ها از شما دعوت کرده ام یک تقویم اقتصادی تهیه کنید . این تقویم تحت عنوان " تقویم اقتصادی فارکس " ( منظور فارکس نیست ) لیکن تمامی اطلاعات را تحت این نام می توان پیدا کرد . در حدود 12 آیتم در آنجا مهم میباشند ، از اعلام نرخ بهره تا ایندکسهایی مانند بیکاری ، ( بیکاری دو نوع داریم یکی نرخ بیکاری و دیگری تعدادافرادی که منتظر ورود به بازار های کار می باشند. ) مصرف کننده ، تولید نا خالص ملی و ....... خوب حالا وقتی انها را رصد کردیم باید چکار کنیم ؟ در مقابل اکثر این ایندکسها یک رقم گذشته و یک رقم تخمینی آینده وجود دارد . ( یادمان باشد که قدرت دلار هم برای خودش جدا گانه حساب و کتاب خودش را دارد) . بعضی ها هم دارای اطلاعات نمی باشند . باز هم می توان از طرقی آنها را پیدا کرد . تازه از اینجا کار اصلی آغاز میشود .یعنی تفاوت رقمی که اعلام میشود با رقمی که تخمین زده شده است . یک ratio یا یک ضریبی برای هرکدام از آنها باید تهیه نمود . یعنی اینکه اگر رقم اعلام شده بالا تر یا پایین تر از رقم پیش بینی شده اعلام شود اولا چه معنی دارد و دوما هر دهم درصد منفی یا مثبت چقدر و چگونه می تواند تاثیر بگذارد . حتی در بازار کریپتو ها که الان بسیار بیشتر از گذشته با تجربه شده است . خیلی در این باره نوشته ایم. این موضوع سخت است ولی کسانی که بازار را حرفه ایی دنبال می کنند باید روی آنها تمرکز نمایند زیرا بدون تردید اینها ضامن پیشرفت می شوند . مطالبی که گفته شد را تمام اقتصاد دانان قبول داشته و همواره روی این ضرایب کار می کنند . اصلا تیمهای تحقیق کننده روی این نوع موارد کار می کنند . الان ما بازار ها را فقط تحت عنوان super cycle باید بررسی کنیم. اگر سرچ کنید متوجه می شوید ، سوپر سایکل را می گویم .

ابوالفضل ثانی
ابوالفضل ثانی
1 سال و 7 ماه قبل

سلام
دوستان خواهشا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه
من تو کوکوین رفتم تو قسمت بونوس چن تا گزینه بونوس داشت دو تاشو زدم ۴۰ دلار ازم کم کرد الان میگه تا ۶ روز دیگه وقت دارم از بونوس استفاده کنم
نمیدونم چجوری باید استفاده کنم
کسی اگه بلده لطفا بگه
ممنون

فرهاد افشار
فرهاد افشار
1 سال و 7 ماه قبل

سلام
خوب معمولا بونوس برای فیوچر هست اگه اشتباه نکنم برای ترید هم باید استفاده کنی ، باید ببینی رو چه نوع حسابی اعمال شده اون بونوس ... در کل دوست من چیزی رو که بلد نیستی سرمایه ت رو بازی نگیر ... اینا جایی نمیخوابن که اب زیرشون بره بونوس قابل برداشت نیست و فقط برای ترید میشه استفاده کرد تا جایی که من میدونم

علی بابا
علی بابا
1 سال و 7 ماه قبل

خیلی ممنون از شما
یه سوال داشتم ، چجوری می تونیم ما هم شاخص ترس و طمع رو ببینیم ؟

mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
1 سال و 7 ماه قبل

Fud را سرچ کنید . یا بعبارتی the latest Fud in crypto currencies .

صدرا
صدرا
1 سال و 7 ماه قبل

عالی