تأیید شد: فیس‌بوک پروژه ارز دیجیتال خود را به یک بانک آمریکایی فروخت

تأیید شد: فیس‌بوک پروژه ارز دیجیتال خود را به یک بانک آمریکایی فروخت

پس از گمانه‌زنی‌های فراوان و مطرح‌شدن برخی شایعات در رسانه‌های سراسر جهان، سرانجام یک بانک آمریکایی تأیید کرد که پروژه ارز دیجیتال فیس‌بوک را به‌طور کامل خریداری کرده است. انجمن دییِم (Diem) هم گفته است طی چند هفته آینده فرایند انحلال این گروه را آغاز خواهد کرد.

به گزارش کوین دسک، بانک سیلورگیت (Silvergate) آمریکا روز دوشنبه تأیید کرد که امتیاز فناوری و سایر دارایی‌های پروژه دییِم را خریداری می‌کند. دییِم پروژه استیبل کوین مجموعه مِتا یا همان فیس‌بوک سابق بود که برای اولین‌بار در ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد) با نام لیبرا (Libra) معرفی شد.

در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر شد، انجمن دییِم گفت که طی چند هفته آینده فرایند انحلال این گروه و شرکت‌های زیرمجموعه آن را آغاز خواهد کرد.

سیلورگیت نیز اواخر روز دوشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که در حال دستیابی به ابزارهای توسعه، استقرار و عملیاتی دییِم و همچنین ابزارهایی «برای راه‌اندازی یک شبکه پرداخت مبتنی بر بلاک چین» برای انتقال پول و کاربردهای دیگر است.

این بانک کار انجمن دییِم را به‌عنوان فعالیتی «در مرحله قبل از راه‌اندازی» پروژه توصیف کرد. دییِم از زمانی که برای اولین‌ بار در ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد) رونمایی شد، تاکنون با مخالفت‌های سخت‌گیرانه نهادهای نظارتی مواجه بوده است. از هفته گذشته شایعاتی در رسانه‌ها پخش شده بود، مبنی بر اینکه مجموعه دییِم به‌دنبال فروش دارایی‌های خود برای بازپرداخت پول سرمایه‌گذاران است.

استوارت لیوی (Sturt Levey)، مدیرعامل مجموعه دییِم، به‌تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرده است:

یکی از مقامات ارشد نظارتی به ما این‌طور گفته که دییِم بهترین پروژه استیبل کوینی است که دولت آمریکا تاکنون با آن مواجه شده است.

او افزود که از گفت‌وگو با مقامات نظارتی دولتی به این نتیجه رسیده‌اند که تیم آنها اجازه ندارد دییِم را راه‌اندازی کند.

سیلورگیت گفته است ۱۳۲ میلیون دلار سهام کلاس «A» منتشر و ۵۰ میلیون دلار هم به‌صورت نقدی پرداخت کرده است تا پروژه دییِم را خریداری کند.

سهام کلاس A در واقع شکلی از سهام است که به‌صورت عمومی در بازارهای بورس عرضه نمی‌شود. دارندگان این شکل از سهام نمی‌توانند آن را با سایر اشخاص معامله کنند و در مقایسه با سهام کلاس «B»، از حق رأی بیشتری برخوردار هستند.

در حال حاضر، هر سهم سیلورگیت ۱۰۷.۷۴ دلار معامله می‌شود و قیمت آن در طول ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۳.۴ درصد افزایش یافته است.

همچنین بخوانید: پایان کار پروژه ارز دیجیتال فیس‌بوک؛ زاکربرگ هنوز کنار نکشیده است

سیلورگیت سال گذشته با انجمن دییِم همکاری کرد تا یک استیبل کوین دلاری راه‌اندازی کند. طبق شرایط این قرارداد، سیلورگیت علاوه بر مدیریت ذخایر، قرار بود خود این استیبل کوین را نیز منتشر کند. طبق گزارش‌ها، این نسخه آزمایشی با مقاومت نهادهای نظارتی و بانکی مواجه شده است.

آلن لین (Alan Lane)، مدیرعامل سیلورگیت، در بیانیه‌ای گفته است:

[بانک ما] می‌خواهد به تقویت جامعۀ منبع‌بازی که از این فناوری پشتیبانی می‌کند ادامه دهد و معتقدیم که مشارکت‌کنندگان فعلی از چشم‌انداز ما برای آینده هیجان‌زده خواهند شد.

لین افزود سیلورگیت به یک استیبل کوین با پشتوانه دلار نیاز پیدا کرده است تا «هم قانونی و هم بسیار مقیاس‌پذیر» باشد. سیلورگیت قصد دارد تا پایان سال این استیبل کوین را راه‌اندازی کند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

3 دیدگاه
Saleh
Saleh
2 سال و 2 ماه قبل

کار خوبی کرد

حسین امیری
حسین امیری
2 سال و 2 ماه قبل

کم کم بانک ها دارن میان سمت بلاک چین و ارز دیجیتال ..‌

Rbb
Rbb
2 سال و 2 ماه قبل

ربطی به این نداره ربطش به اینه که زاکربرگ و فیسبوک نتونست به انداره ای که می‌خواست برای این پروژه حامی پیدا کنه تا اونجایی هم که مشخصه فروش این پروژه ۴۰درصد از هزینه هایی که براش توسط شرکت هزینه شده رو پوشش میده