واگرایی صعودی و شاخص TD9 هر دو در تایم فریم ۴ ساعته نشان میدهد که احتمال جهش دوباره قیمت بیت کوین وجود دارد.
به گزارش کوین تلگراف، قیمت بیت کوین طی دو روز گذشته توانست از ۱۷,۶۰۰ دلار تا ۱۸,۴۰۰ دلار اوج بگیرد. در حال حاضر هم وضعیت دو شاخص پراهمیت نشان میدهد که بیت کوین خود را برای یک جهش آماده میکند.
تایم فریم ۴ ساعته نشان میدهد که واگرایی صعودی و سیگنال خرید TD9 روی نمودار شکل گرفته است. هر دو شاخص معمولاً پس از افزایش فشار فروش در بازار و فروکش کردن این فشار شکل میگیرند و مشاهده آنها نشانهای صعودی به حساب میآید.
از لحاظ مفهومی، واگرایی صعودی و سیگنال خرید TD9 در تایم فریم ۴ ساعته، شباهتهای زیادی دارند و معمولاً پس از اصلاح قیمت شدید مشاهده میشوند.
واگرایی صعودی به شاخص قدرت نسبی (RSI) وابسته است. شاخص قدرت نسبی هم اطلاعاتی نظیر وضعیت خرید و فروش یک دارایی را نشان میدهد. این شاخص دارای مقیاسی از ۰ تا ۱۰۰ است. اگر این شاخص زیر محدوده ۳۵ قرار داشته باشد، به معنی اشباع فروش است و بالاتر رفتن آن از عدد ۷۵، اشباع خرید را نشان میدهد؛ حالا اگر این شاخص به زیر ۳۵ بیاید و پس از آن احیا شود، باعث ایجاد واگرایی صعودی میشود.
اسکات ملکر (Scott Melker)، معاملهگر ارزهای دیجیتال، در اظهارنظر خود، با بیان اینکه در تایم فریم ۴ ساعته و همزمان با احیای خود تا بالای ۱۸,۱۵۰ دلار، شاهد واگرایی صعودی بودیم، افزود:
همه ما میدانیم که یک واگرایی زیبای صعودی در وضعیت اشباع فروشِ شاخص قدرت نسبی رخ داده است. شاخص قدرت نسبی در حال حاضر قیمت را بهسمت مقاومت نزولی خود سوق میدهد. اگر موفق به عبور از این محدوده شویم، قیمت تا محدوده بالاتری صعود میکند. قصدی مبنی بر بستن موقعیتهای خرید (لانگ) خودم ندارم.
طبق گزارشها، هفته گذشته بسیاری از ماینرها و نهنگها اقدام به فروش بیت کوینهای خود کردند و این مسئله باعث شد تا فشار فروش در بازار افزایش یابد. در دو روز گذشته هم قیمت بیت کوین کاهش چشمگیری داشت و همین مسئله باعث شد تا در تایم فریمهای کوچکتر، فشار فروش بیشتر شود. تایم فریم ۴ ساعته، یکی از همین تایم فریمها بود.
کریپتوایزو (CryptoISO)، یکی از تحلیلگران مطرح بازار، در اظهارنظر خود با تأکید بر سیگنال خرید TD9، گفت که این سیگنال حاکی از افزایش بیش از اندازه فشار فروش در بازار است.
TD۹ که کوتاهشده شاخص تام دیمارک (Tom Demark ۹) است، همچون شاخص قدرت نسبی، اشباع خرید یا اشباع فروش روی نمودار را نشان میدهد. وقتی ۹ کندل قبلی، همگی از ۴ کندل قبل از خود پایینتر باشند، سیگنال صعودی TD9 شکل میگیرد.
مثلا فرض کنید قیمت بیت کوین در ۳۶ ساعت گذشته زیر ۱۹,۰۰۰ دلار در نوسان بوده است. اگر در تایم فریم ۴ ساعته، کندلی که ۵۲ ساعت قبل بسته شده است، بالای ۱۹,۰۰۰ دلار باشد، میگوییم سیگنال خرید TD9 شکل گرفته است.
وقتی همزمان واگرایی صعودی و سیگنال خرید TD9 را روی نمودار ۴ ساعته داشته باشیم، میتوان گفت که در ۳ روز پیش از آن، اشباع فروش شدید بر بازار حاکم بوده است.
خوشههای نهنگها نشان میدهد که ۱۷,۱۷۰ و ۱۷,۷۰۰ دلار، دو حمایت پراهمیت قیمت بیت کوین هستند؛ از همین رو، تا زمانی که بیت کوین در محدودهای بالاتر از این دو حمایت بماند، همچنان شانس خوبی برای تداوم روند صعودی وجود دارد.
علاوه بر حمایتهایی که پیشتر به آنها اشاره کردیم، حجم رو به افزایش تتر هم عامل صعودی دیگری به حساب میآید. در حال حاضر ارزش بازار تتر به ۲۰ میلیارد دلار نزدیک میشود و فاصله چندانی با آن ندارد.
در صرافیهای بزرگی همچون بایننس، سرمایهگذاران و معاملهگران معمولاً سرمایههای خود را بهصورت تتر از بازار خارج میکنند. استفاده از تتر به جای ارزهای فیات یا ارزهای دیجیتال دیگر، به آنها این امکان را میدهد که در زمان که بخواهند موقعیت جدید ایجاد کنند. عرضه بیشتر تتر، نشانهای مثبت از افزایش اعتماد بهسمت بیت کوین تلقی میشود.
سلام به همه دوستان گرامی کسایی که میگن نوسان گیرا دارن فقط سود میکنن از این موقعیتها خب چرا خودشون استفاده نمیکنن و سودهای نجومی نمیبرن?!!؟؟
سلام دوست عزیز ! جواب خیلی ساده است !
اونایی که نوسان رو ایجاد می کنن ، دقیق روند قیمت رو میدونن و نیاز به تحلیل ندارن و سود قطعی رو میبرن .
البته تعدادی هم از تریدرها هستن که سعی می کنن برمبنای تجربه حرکت نهنگ ها رو پیش بینی کنن و به جای اینکه خودشون مثل عموم ، طعمه بشن ، با حرکت همراه نهنگ ها چندتا شکار محدود و کوچولو داشته باشن.
به عقیده من در چنین بازاری هرگز تحلیلگر مطرح معنایی ندارد. بارها شاهد اشتباه از تحلیلگر های مطرح بوده ایم و بارها واگرایی هایی بزرگ برای نزول بیت کوین در تایم روزانه بوده ایم، اما قیمت بیت کوین، در نهایت به سادگی به اندیکاتور پاسخ نداده
وقتی رفته بالا منم میتونم بگم رفته.
از قبلش تحلیل کنید
میشه لطفا دیگه تحلیل نکنین، یه مشت if then else دنبال هم میارین که چی؟!!!!!
نمیخوام طرف کسیو بگیرم ولی دوست من دانش خاصی نیاز نداره که بشه فهمید آینده و تحلیل کل بازارهای مالی بر پایه اما،اگر،شایدها، حدس و گمانه
دقیقا همونجور که شما از یک ساعت بعد زندگی خودتون خبر ندارین بازارهای مالی هم به همین صورتن
ارزهای دیجیتال بهشت نوسان گیراس
رو 19800 بفروش ، دوباره رو 16500 بخر
تو حجم بالا میدونید چه سودی داره مثلا 1000 تا بیت کوین ،3300000 دلار بهمین قشنگی در عرض یک هفته به جیب میزنن ، یکسری هم این وسط بازیچه ان ، که روی 19800 بخرن و روی 16500 بفروشن تا این بازار برای نوسان گیرا هروز شیرین تر بشه.
تنها زحمتی که نوسان گیرا میکشن ، جو دادنه موقعی که بالا داره میره تا تشویق کنن و جو منفی موقع پایین اومدنه تا بتونن توی کف قیمت بخرن از همون بازیچه های بیچاره
بیگ لایک .
با توجه به اینکه 95 درصد بیت کوین های موجود در اختیار تعداد معدودی سرمایه دارای بزرگه ، اونا هیجانی برا اضافه کردن و جمع کردن اون 5 درصد ندارن . گذاشتن دست جماعت خیالباف باشه که با نوسان گیری بدوشنشون .
این فرایند هم تا سال ها ادامه خواهد داشت ، خیالباف های جدید متولد میشن و خیالباف های مالباخته خارج میشن .
رفت برا زدن سقف تاریخیش
سقف تاریخیش رو همین اواخر زد شاید منظورت اینه 20000 دلار رو رد کنه
آه عزیز دلم ! حتما همینطوره ! تا میتونی بخر !
بالاخره این نهنگ های بنده خدا هم باید با نوسان گیری نون زن و بچشون رو دربیارن !
کاش به همین سادگی بود که شما میگین
هیج چیزی قابل پیش بینی نیست یهو میبینی از بیست هزار میره تا سی چهل هزار و یا ممکنه بیاد بپایین نا هشت هفت هزار..منظور اینه که از قاعده یکسانی که شما میگید پیروی نمی کنه
عالی بود???