بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان (آپدیت ۲۰۲۴)

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان (آپدیت ۲۰۲۴)

در سال‌های اخیر، صرافی‌های ارز دیجیتال بسیاری برای تسهیل خریدوفروش ارزهای دیجیتال به‌وجود آمدند و این صرافی‌ها برای جذب مشتری با یکدیگر رقابت تنگاتنگی دارند. انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها جهت اطمینان از امنیت دارایی‌ها و پردازش یکپارچه تراکنش‌ها بسیار مهم است. برای سرمایه‌گذاران و تریدرهای ایرانی، این تصمیم با چالش‌های منحصربه‌فردی نیز همراه است.

الزامات سختگیرانه «احراز هویت مشتری» (KYC) همراه با تحریم‌های بین‌المللی، به‌طور قابل‌توجهی گزینه‌ها را محدود می‌کند و دسترسی به بسیاری از صرافی‌های ارزهای دیجیتال برتر جهان را غیرممکن می‌کند. همچنین بسیاری از ایرانیان به سیستم‌های پرداخت جهانی مانند پی‌پال یا ویزا کارت دسترسی ندارند که روند واریز وجوه به این پلتفرم‌ها را پیچیده‌تر می‌کند.

درک اهمیت انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال مناسب اولین گام برای مدیریت موفق دارایی دیجیتال و کاهش ریسک ضرر است. برای ایرانیان، این انتخاب باید نه تنها بر اساس معیارهای استاندارد امنیت، نقدینگی و تجربه کاربری، بلکه بر اساس میزان دسترسی و سازگاری صرافی با وضعیت خاص آنها نیز باشد. بسیاری از کاربران انتخاب می‌کنند که به‌جای دردسرهای کار با صرافی خارجی، از صرافی‌های امن و معتبر ایرانی استفاده کنند. اما در این مقاله ما به تحلیل ۲ مورد از بهترین صرافی ارزهای دیجیتال خارجی که برای کاربران ایرانی در دسترس هستند، می‌پردازیم و مزایا و معایب آنها را ارزیابی می‌کنیم.

همچنین بخوانید: بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی کدام است؟ + جدول مقایسه

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

 قبل از اینکه وارد جزئیات بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها شویم، ابتدا باید بدانیم که به‌صورت کلی صرافی ارز دیجیتال چیست و چه نقش مهمی در اکوسیستم ارزهای دیجیتال بازی می‌کند. از طریق پلتفرم یک صرافی ارز دیجیتال، سرمایه‌گذاران و تریدرها می‌توانند ارزهای دیجیتال را با یکدیگر یا با ارزهای فیات مانند دلار آمریکا، یورو یا ریال بخرند، بفروشند یا معامله کنند.

بنابراین، این پلتفرم‌ها نقشی بنیادی در بازار ارزهای دیجیتال دارند که نقدینگی را فراهم می‌کنند و مبادله دارایی‌ها را در سطح جهانی و به‌صورت دیجیتال تسهیل می‌کنند.

انواع مختلف صرافی‌ها

صرافی‌های ارز دیجیتال به اشکال مختلفی وجود دارند که هر کدام نیازها و ترجیحات متفاوت کاربران را برآورده می‌کنند. برخی به‌عنوان صرافی‌های متمرکز (CEX) عمل می‌کنند که در آن پلتفرم به‌عنوان واسطه در تراکنش‌ها عمل می‌کند. این نوع صرافی‌ها امنیت بالا، رابط کاربرپسند و طیف وسیعی از خدمات از جمله معاملات اسپات، معاملات فیوچرز و حتی درآمد غیرفعال از سپرده‌گذاری را ارائه می‌دهند. کنترل این نوع صرافی در دست یک شرکت یا نهاد خاص است و به‌همین دلیل، «متمرکز» شناخته می‌شود.

از سوی دیگر، صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX)، امکان انجام معاملات مستقیم و همتا‌به‌همتا را بدون نیاز به واسطه فراهم می‌کنند و درجه بالاتری از حریم خصوصی و کنترل بر وجوه را به کاربران ارائه می‌دهند، البته نسبت به صرافی‌های متمرکز نقدینگی کمتری دارند و یادگیری کار با آنها نیز کمی دشوارتر است.

وظایف صرافی‌های ارز دیجیتال

اساسی‌ترین وظایف صرافی‌های ارز دیجیتال شامل موارد زیر است:

  • تطبیق سفارش‌های خرید و فروش با یکدیگر و اجرای تراکنش‌ها
  • ارائه اطلاعات قیمت ارزهای دیجیتال به‌صورت لحظه‌ای
  • تضمین امنیت دارایی‌های کاربران از طریق روش‌های مختلف مانند ذخیره‌سازی سرد یا اعمال احراز هویت دوعاملی
  • ارائه خدمات پشتیبانی از مشتری در بهترین شکل

بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال همچنین سیاست‌های احراز هویت مشتری و مبارزه با پول‌شویی (AML) را برای انطباق با مقررات مالی جهانی اجرا می‌کنند. البته این سیاست‌ها می‌توانند به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های نظارتی، موانعی را برای کاربران در مناطق خاصی از جمله ایران ایجاد کنند. به همین دلیل است که برخی کاربران ترجیح می‌دهند به‌جای کار با صرافی‌های خارجی، از صرافی‌های معتبر ایرانی مانند اوکی اکسچنج استفاده کنند.

نکات مهم در انتخاب بهترین صرافی خارجی برای ایرانی‌ها

برای کاربران ایرانی که تحت تأثیر تحریم‌ها و عوامل محدودکننده دیگر هستند، انتخاب صرافی خارجی مناسب، تحت تأثیر عوامل متعددی است که باید به آنها دقت کنیم. انتخاب عجولانه یا ناآگاهانه در این زمینه می‌تواند تبعات سنگینی برای ما داشته باشد و باعث شود تمام دارایی خود را از دست بدهیم.

کاربران ایرانی می‌توانند هم از صرافی‌های خارجی و هم از صرافی‌های ایرانی استفاده کنند. استفاده از صرافی‌های ایرانی می‌تواند ریسک از دست‌دادن دارایی‌ها به دلایل مختلف را تا حدودی کاهش دهد، اما اگر مایل به کارکردن با صرافی‌های خارجی هستید، ابتدا موارد زیر را بررسی کنید.

قوانین صرافی

اولین گام در انتخاب صرافی مناسب این است که قوانین آنرا بررسی کنیم. صرافی‌های خارجی که الزامات احراز هویت مشتری را اعمال می‌کنند، برای کاربران ایرانی که کارت شناسایی یا پاسپورت خارجی ندارند در دسترس نیستند. برخی صرافی‌ها اجازه می‌دهند بدون احراز هویت از آنها استفاده کنید، اما باید به قوانین صرافی در رابطه با سقف واریزها و برداشت‌ها بدون احراز هویت توجه کرد و نیازهای روزانه و معاملاتی خود را در این زمینه در نظر گرفت.

امنیت صرافی

سابقه صرافی در زمینه امنیت را بررسی کنید و نظرات جامعه کاربران آنرا در نظر بگیرید. صرافی وظیفه ذخیره‌سازی دارایی‌های ارزشمند شما را برعهده دارد و اگر اقدامات امنیتی مهم مانند اعمال احراز هویت دومرحله‌ای (2FA) یا ذخیره‌سازی سرد را به‌کار نگیرد، سرمایه شما را به‌ خطر می‌اندازد.

ارزهای دیجیتال پشتیبانی‌شده

بسیار مهم است که صرافی از طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال پشتیبانی کند. در این‌صورت هنگام خرید و فروش ارزهای دیجیتال کم‌طرفدارتر مانند میم کوین‌ها یا آلت‌کوین‌ها، با مشکل برخورد نمی‌کنید.

نقدینگی

به نقدینگی صرافی دقت کنید؛ هرچه مقدار نقدینگی بالاتر باشد یعنی نیروهای عرضه و تقاضا در آن صرافی شدیدتر است و تراکنش‌های شما با سرعت بیشتر و عملکرد بهتری پردازش می‌شوند.

کارمزدها

کارمزد تراکنش‌های صرافی را با دیگر صرافی‌های ارز دیجیتال مقایسه کنید و در نظر داشته باشید که با توجه به نیازهای معاملاتی شما، کارمزد اعمال‌شده به‌صرفه باشد. البته کارمزدهای بسیار پایین هم می‌تواند نشان‌دهنده کلاهبرداری باشد.

خدمات پشتیبانی از مشتری

این یکی از مهم‌ترین مواردی است که کاربران هنگام انتخاب صرافی، به آن دقت نمی‌کنند. کیفیت خدمات پشتیبانی از مشتری یک صرافی بسیار مهم است، چراکه امکان دارد مشکلاتی در حساب کاربری یا تراکنش‌های شما به‌وجود بیاید که برای حل آن نیاز به ارتباط با صرافی دارید. نظرات جامعه کاربران صرافی و راه‌های ارتباط با آنرا بررسی کنید تا مطمئن شوید که این خدمات به‌خوبی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: صرافی ارز دیجیتال چیست؟ خرید و معامله در صرافی کریپتو چگونه است؟

اکنون که با عملکرد صرافی‌های ارز دیجیتال آشنا شدیم و فهمیدیم که یک صرافی خارجی مناسب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد، به سراغ معرفی بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها می‌رویم.

بهترین صرافی‌های خارجی برای ایرانی‌ها

برای انتخاب بهترین صرافی‌های خارجی ارز دیجیتال برای ایرانی‌ها، چندین عامل کلیدی باید در نظر گرفته شود. اول، صرافی باید سطح بالایی از امنیت را برای محافظت از دارایی‌های کاربران و اطلاعات شخصی آنها فراهم کند. دوم، تنوع و پشتیبانی از تعداد زیادی جفت ارزها، موجب انعطاف‌پذیری بیشتر در معاملات و سرمایه‌گذاری‌های کاربران می‌شود. سوم، کارمزدهای رقابتی و شفاف، هزینه‌های معاملاتی را به حداقل می‌رساند و سودآوری را افزایش می‌دهد. چهارم، رابط کاربری ساده و کاربرپسند، فرآیند معاملات را برای کاربران با سطوح مختلف تجربه، از مبتدی تا پیشرفته، آسان‌تر می‌کند.

در نهایت، پشتیبانی از روش‌های متعدد سپرده‌گذاری، از جمله گزینه‌های محبوب در میان کاربران هستند. با در نظر گرفتن این عوامل، و ترکیب امنیت، تنوع، کارمزدهای رقابتی، کاربرپسندی و گزینه‌های پرداخت می‌توان تجربه معاملاتی بهینه‌ای داشت. لازم به ذکر است به سبب شرایط خاص کشور ایران از لحاظ چالش‌های قانون‌گذاری صرافی‌ها برای ایرانیان باید توجه داشت که آیا استفاده و پذیرش ریسک معامله در صرافی‌های خارجی منطقی هست یا نه.

صرافی کوینکس CoinEx

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها چیست؟

صرافی کوینکس (CoinEx) یک صرافی ارز دیجیتال جهانی است که در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد. این صرافی طیف گسترده‌ای از خدمات را ارائه می‌دهد، از جمله مبادله ارزهای دیجیتال، معاملات مارجین، معاملات آتی، استیکینگ و خدمات مالی غیرمتمرکز (DeFi). کوینکس از بیش از ۱۰۰ جفت ارز و بیش از ۵۰۰ بازار معاملاتی پشتیبانی می‌کند و کاربران می‌توانند به طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین، اتریوم، لایت‌کوین، ریپل و بسیاری دیگر دسترسی داشته باشند. توکن بومی این صرافی CET نام دارد که می‌توان از آن برای کاهش کارمزدها، دریافت پاداش و شرکت در رأی‌گیری‌های حاکمیتی استفاده کرد.

مزایای کوینکس

  • کارمزدهای پایین: کوینکس یکی از رقابتی‌ترین ساختارهای کارمزد در بازار را ارائه می‌دهد که آن را برای معامله‌گران فعال جذاب می‌کند.
  • رابط کاربری ساده و کاربرپسند: رابط کوینکس برای معامله‌گران تازه‌کار و حرفه‌ای آسان و قابل استفاده است.
  • گسترده‌ای خدمات: کوینکس علاوه بر مبادله ارز دیجیتال، معاملات مارجین، معاملات آتی، استیکینگ و خدمات DeFi را نیز ارائه می‌دهد.
  • پشتیبانی از ارزهای دیجیتال متنوع: این صرافی بیش از ۱۰۰ جفت ارز و ۵۰۰ بازار معاملاتی را پشتیبانی می‌کند که به کاربران اجازه می‌دهد به طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال دسترسی داشته باشند.
  • توکن بومی CET: توکن اختصاصی کوینکس مزایایی مانند کاهش کارمزد، دریافت پاداش و مشارکت در رأی‌گیری‌های حاکمیتی را برای دارندگان فراهم می‌کند.
  • خدمات مالی غیرمتمرکز (DeFi): با ادغام خدمات DeFi، کوینکس به کاربران امکان می‌دهد به فرصت‌های بیشتری برای کسب درآمد از دارایی‌های دیجیتال خود دسترسی پیدا کنند.

معایب کوینکس

  • حجم معاملات پایین‌: کوینکس در مقایسه با برخی از صرافی‌های بزرگ‌تر، حجم معاملات کمتری دارد که می‌تواند بر نقدینگی برخی از جفت ارزها تأثیر بگذارد.
  • گزینه‌های محدود پرداخت فیات: کوینکس گزینه‌های پرداخت فیات محدودی دارد که ممکن است برای برخی از کاربران که ترجیح می‌دهند با پول سنتی معامله کنند، محدودکننده باشد.
  • پشتیبانی مشتری محدودتر: برخی کاربران گزارش داده‌اند که عملکرد بخش پشتیبانی مشتری کوینکس در مقایسه با سایر صرافی‌های بزرگ، پاسخگویی و کارآمدیِ ضعیف‌تری دارد.
  • عدم دسترسی در برخی از کشورها: به دلیل مقررات و تحریم‌های بین‌المللی موجود برای ایرانیان و سایر کشورها با شرایط مشابه، دسترسی و استفاده از تمام قابلیت‌های کوینکس امکان‌پذیر نخواهد بود و همراه با ریسک است.

صرافی بینگ‌ایکس BingX

صرافی بینگ‌ایکس (BingX) یکی از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها است. این صرافی در سال ۲۰۱۸ توسط جاش لو (Josh Lu) تأسیس شد. البته تیم تأسیس و رهبری صرافی بینگ‌ایکس فعالیت اعضای دیگری مانند جی‌پی‌مورگان (J. P. Morgan)، استاندارد چارترد (Standard Chartered)، علی بابا و تن‌سنت (Tencent) را نیز به خود دیده است.

صرافی بینگ‌ایکس علاوه بر ارائه معاملات اسپات دارایی‌های دیجیتال مختلف، خدمات معاملاتی دیگری مانند ابزار مشتقه (Derivatives)، کپی تریدینگ، و گرید تریدینگ (Grid Trading) را نیز ارائه می‌دهد.

همچنین بینگ‌ایکس یک برنامه تلفن همراه قابل‌نصب برای اندروید و آیفون دارد که استفاده از آنرا راحت‌تر می‌کند. تریدرها و سرمایه‌گذاران ایرانی هم در سطح مبتدی و هم در سطح پیشرفته از طرفداران و کاربران بینگ‌ایکس هستند.

در سال ۱۴۰۲، آدرس سایت بینگ‌ایکس با نشانی bingx.com برای کاربران ایرانی فیلتر شد، اما ایرانیان می‌توانند از طریق آدرس bingx.pro بدون فلیلترشکن به این پلتفرم دسترسی پیدا کنند. شایان ذکر است که این شرایط هر لحظه امکان تغییر دارد و باید اخبار روز و تغییرات احتمالی شرایط قانون‌گذاری صرافی مداوم بررسی شود.

کاربران ایرانی پس از ایجاد حساب در صرافی بینگ‌ایکس، می‌توانند از خدمات متنوع آن بهره‌مند شوند. جالب اینجاست که احراز هویت مشتری (KYC) نیز در بینگ‌ایکس فعلا اجباری نیست، اما با مراجعه به پنل کاربری خود و انتخاب «Identity Verification» می‌توانید کارت شناسایی یا پاسپورت ایرانی خود را آپلود کرده و فرآیند احراز هویت را تکمیل کنید.

کاربرانی که احراز هویت مشتری را در بینگ‌ایکس انجام نداده‌اند، طی ۲۴ ساعت می‌توانند حداکثر مبلغ ۵۰٬۰۰۰ دلار برداشت کنند، اما کاربرانی که هویت خود را تأیید کردند محدودیت ۵ میلیون دلاری در برداشت‌های خود دارند.

مزایای بینگ‌ایکس

  • احراز هویت مشتری فعلا اجباری نیست و به ایرانیان خدمات می‌دهد
  • از طیف وسیعی از معاملات از جمله کپی تریدینگ و گرید تریدینگ پشتیبانی می‌کند
  • بینگ‌ایکس در Coinmarketcap لیست شده و حجم معاملات و دارایی‌های آن قابل‌مشاهده است
  • قابلیت اتصال به تریدینگ‌ویو Tradingview را دارد
  • برنامه تلفن همراه برای اندروید و iOS دارد
  • در معاملات اسپات، کارمزدهای میکر (Maker Fee) و تیکر (Taker Fee) در آن اکثراً ۰.۱ درصد است که هزینه‌ای معمولی محسوب می‌شود

معایب بینگ‌ایکس

  • برای کاربرانی که احراز هویت مشتری را تکمیل نکردند، محدودیت برداشت روزانه ۵۰٬۰۰۰ دلاری دارد
  • از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند
  • مشخص نیست که بینگ‌ایکس در آینده به پشتیبانی خود از ایرانیان ادامه دهد یا خیر

صرافی مکسی Mexc

یکی دیگر از انتخاب‌های برتر کاربران ایرانی، صرافی مکسی (Mexc) است. این صرافی در سال ۲۰۱۸ توسط رایدر جونجی (Ryder Junji) تأسیس شد. در حال حاضر، مکسی بیش از ۱۰ میلیون کاربر دارد و در بیش از ۱۷۰ کشور دنیا خدمات ارائه می‌دهد.

بسیاری از کاربران ایرانی در این صرافی فعالیت دارند، البته لازم به ذکر است که ایرانیان اجازه ثبت‌نام و احراز هویت در این صرافی را ندارند. ایرانی‌هایی که از این صرافی استفاده می‌کنند، با یک VPN و با آی‌پی ثابت به آن متصل می‌شوند. به همین دلیل بسیاری ترجیح می‌دهند که به‌جای این کار، از صرافی‌های معتبر ایرانی مانند اوکی‌اکسچنج استفاده کنند.

صرافی مکسی معاملات اسپات، فیوچرز و سپرده‌گذاری یا استیکینگ را در کنار مجموعه گسترده‌ای از ارزهای دیجیتال و جفت ارزهای معاملاتی ارائه می‌دهد و نیازهای تریدرهای مبتدی و حرفه‌ای را برطرف می‌کند.

این پلتفرم به دلیل ساختار کارمزدهای رقابتی خود متمایز است و گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که به دنبال هزینه‌های پایین‌تر هستند. همچنین رابط کاربرپسند مکسی به گونه‌ای طراحی شده که هم برای مبتدیان و هم برای معامله‌گران با تجربه مناسب باشد.

با اینکه امکان احراز هویت ایرانی‌ها در صرافی مکسی وجود ندارد، کاربران فعلا می‌توانند بدون تکمیل احراز هویت نیز به برخی ویژگی‌های اساسی این صرافی دست پیدا کنند؛ مانند معاملات و برداشت‌ها در سطح محدود.

مزایای مکسی

  • انواع معاملات فیوچرز، کپی تریدینگ و امکان کسب درآمد غیرفعال با سپرده‌گذاری
  • امکان انجام معاملات و برداشت‌های محدود بدون احراز هویت
  • دارای برنامه قابل‌نصب برای ویندوز، اندروید و iOS
  • پشتیبانی از زبان فارسی
  • لیست شده در کوین‌مارکت‌کپ و امکان بررسی حجم معاملات و دارایی‌های قابل‌مشاهده
  • کارمزد میکر و تیکر ۰.۱ درصد در معاملات اسپات و کارمزد میکر صفر و تیکر ۰.۰۲ درصد در معاملات فیوچرز

معایب مکسی

  • ایرانیان اجازه ثبت‌نام و احراز هویت در آن ندارند
  • برای استفاده از آن باید با آی‌پی ثابت غیرایرانی وارد شوید

بهترین صرافی‌های غیرمتمرکز در سال ۲۰۲۴

صرافی غیرمتمرکز یا Decentralized Exchange (به‌اختصار DEX) پلتفرمی است که در آن کاربران ارزهای دیجیتال را بدون واسطه و به‌صورت همتا‌به‌همتا با یکدیگر مبادله می‌کنند. روش خرید و فروش ارزهای دیجیتال در صرافی غیرمتمرکز بسیار شبیه به صرافی‌های سنتی است. البته با این تفاوت که روی بلاک چین ساخته شده و همه کارها به‌طور خودکار و بدون نیاز به واسطه و مجوز انجام می‌شود. یونی‌سواپ (Uniswap)، پنکیک‌سواپ (PancakeSwap)، کرو (Curve)، سوشی‌سواپ (SushiSwap) و تریدر جو (TraderJoe) چند نمونه از معروف‌ترین صرافی‌های غیرمتمرکز هستند.

مزایای صرافی‌های غیرمتمرکز

  • حفظ حریم خصوصی: صرافی‌های غیرمتمرکز معمولاً به کاربران اجازه می‌دهند بدون نیاز به احراز هویت یا ارائه اطلاعات شخصی، معامله کنند که برای کاربران ایرانی که می‌خواهند حریم خصوصی خود را حفظ کنند، مهم است.
  • عدم وابستگی به مجوزهای نظارتی: صرافی‌های غیرمتمرکز به دلیل ماهیت غیرمتمرکز خود، کمتر تحت تأثیر مقررات و محدودیت‌های نظارتی قرار می‌گیرند، بنابراین کاربران ایرانی می‌توانند با محدودیت کمتری به آنها دسترسی داشته باشند.
  • امنیت بالاتر: با توزیع عملیات در یک شبکه غیرمتمرکز، صرافی‌های غیرمتمرکز اغلب در برابر حملات هکری مقاوم‌تر هستند که باعث افزایش امنیت دارایی‌های کاربران می‌شود.
  • دسترسی به توکن‌های کمتر شناخته شده: صرافی‌های غیرمتمرکز اغلب از توکن‌های جدیدتر و کمتر شناخته شده‌ای پشتیبانی می‌کنند که ممکن است در صرافی‌های متمرکز در دسترس نباشند. این موضوع به کاربران ایرانی فرصت‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری و تنوع بخشیدن به پرتفوی خود می‌دهند.

معایب صرافی‌های غیرمتمرکز

  • رابط کاربری پیچیده‌تر: صرافی‌های غیرمتمرکز اغلب رابط کاربری پیچیده‌تری نسبت به صرافی‌های متمرکز دارند که درک آن برای کاربران تازه‌کار دشوار است.
  • نقدینگی محدودتر: به دلیل حجم معاملات کمتر، صرافی‌های غیرمتمرکز اغلب نقدینگی کمتری نسبت به صرافی‌های متمرکز دارند که می‌تواند منجر به لغزش قیمت بیشتر و دشواری در اجرای معاملات بزرگ شود.
  • پشتیبانی ضعیف: برخلاف صرافی‌های متمرکز، صرافی‌های غیرمتمرکز به ندرت از پشتیبانی مناسبی برخوردار هستند، بنابراین کاربران ایرانی در صورت بروز مشکل یا سؤال، باید خودشان مشکلات را برطرف کنند.
  • محدودیت در روش‌های پرداخت: صرافی‌های غیرمتمرکز اغلب از گزینه‌های محدودتر پرداخت و برداشت، مانند کیف پول های کریپتو، پشتیبانی می کنند و ممکن است فاقد روش های مرسوم تر مانند انتقال بانکی باشند که برای برخی کاربران ایرانی محدودکننده است.

در ادامه برخی از بهترین صرافی های غیرمتمرکز در سال 2024 را معرفی می‌کنیم.

  • یونی سواپ (Uniswap)
  • پنکیک سواپ (PancakeSwap)
  • کرو (Curve)
  • سوشی سواپ (SushiSwap)

یونی سواپ (Uniswap)

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها چیست؟

یونی سواپ (Uniswap) اولین صرافی غیرمتمرکزی بود که بسیار محبوبیت پیدا کرد. این استقبال با افزایش حجم معاملاتی همراه بود و پلتفرم یادشده را در میان صرافی‌های مشهور ارز دیجیتال قرار داد. این صرافی که روی بلاک چین اتریوم توسعه یافته است، از مدل بازارساز خودکار استفاده می‌کند و تاکنون چندین‌بار به‌روزرسانی شده است.

بیشتر بخوانید: یونی سواپ (Uniswap) چیست؟ هر آنچه که باید درمورد یونی سواپ بدانید

پنکیک سواپ (PancakeSwap)

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها چیست؟

صرافی پنکیک سواپ (PancakeSwap) محبوب‌ترین صرافی غیرمتمرکز روی شبکه بایننس اسمارت چین است. این صرافی از توکن‌های نوع BEP20 پشتیبانی و امکان خریدوفروش NFT را نیز فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: پنکیک سواپ چیست؟ آموزش کامل

کرو (Curve)

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها چیست؟

پروتکل کرو (Curve) پلتفرمی برای مبادله استیبل کوین‌ها و دیگر توکن‌هایی است که قیمتی نزدیک‌به‌هم دارند. کارمزد معاملات در این پلتفرم ۰.۰۴‌درصد است که نیمی از آن به تأمین‌کنندگان نقدینگی و نیمی دیگر به سهام‌گذاران پرداخت می‌شود. کرو روی بلاک چین اتریوم راه‌اندازی شد؛ اما اکنون به بلاک چین‌های دیگر از‌جمله اولنچ، پالی‌گان، فانتوم و چندین راهکار لایه‌ دوم گسترش یافته است.

سوشی سواپ (SushiSwap)

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها چیست؟

سوشی سواپ (SushiSwap) نسخه‌ای اصلاح‌شده از پروتکل یونی سواپ است و امکان تبادل توکن‌های چندین بلاک چین و پلتفرم لایه‌ دوم را فراهم کرده است. سوشی سواپ یکی از اولین صرافی‌های غیرمتمرکز روی شبکه‌های اولنچ، فانتوم، هارمونی و سلو (Celo) و ازجمله اولین پلتفرم‌هایی به‌حساب می‌آید که در چندین بلاک چین فعال شده است.

بیشتر بخوانید: صرافی غیرمتمرکز یا DEX چیست؟ معرفی بهترین صرافی های غیرمتمرکز در سال ۲۰۲۴

استفاده از صرافی ارز دیجیتال خارجی بهتر است یا ایرانی؟

تا اینجا دو مورد از بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها را بررسی کردیم. همانطور که متوجه شدید، استفاده از صرافی‌های خارجی برای ایرانیان مشکلاتی به همراه دارد. هنگام استفاده از صرافی‌های خارجی همیشه باید گوش‌به‌زنگ باشید که روزی پلتفرم، پشتیبانی خود از ایرانیان را قطع نکند.

از طرف دیگر، برای دسترسی به بسیاری از صرافی‌های خارجی مانند مکسی باید از VPN استفاده کنید و همیشه با یک آی‌پی ثابت غیرایرانی وارد آن شوید. این کار هزینه‌هایی جدا به همراه دارد و اگر آی‌پی شما ثابت نباشد، امکان دارد حساب شما در صرافی قفل شود و دسترسی خود را به دارایی‌هایتان از دست بدهید.

جایگزینی برای صرافی‌های خارجی

به همین دلیل و به منظور جلوگیری از درگیری با چنین مشکلاتی، بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند که از صرافی‌های ایرانی مانند اوکی اکسچنج استفاده کنند؛ صرافی‌هایی که سابقه امنیت بالایی دارند و کاربران ایرانی می‌توانند بدون فیلترشکن به آنها دسترسی پیدا کنند و فرآیند احراز هویت را در آنها تکمیل کنند.

عدم امکان احراز هویت در صرافی‌های خارجی باعث می‌شود به ویژگی‌های معاملاتی و مقدار برداشت‌های روزانه محدودی دسترسی داشته باشید، در صورتی‌که با احراز هویت فوری در صرافی‌هایی مانند اوکی اکسچنج به‌راحتی از همه خدمات صرافی استفاده می‌کنید.

نکته مهم دیگر این است که با اوکی اکسچنج می‌توانید پرداخت‌ها و واریزها را با کارت بانکی ایرانی خود و به ریال انجام دهید. همچنین دیگر نیاز نیست نگران تهیه ابزارهایی مانند فیلترشکن با آی‌پی ثابت باشید و برای آن هزینه کنید.

سوالات متداول

بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان در سال ۲۰۲۴

بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها در حال حاضر بینگ‌ایکس و مکسی هستند. گرچه استفاده از صرافی‌های خارجی برای ایرانیان مشکلاتی به همراه دارد و هنگام استفاده از صرافی‌های خارجی همیشه باید گوش‌به‌زنگ باشید که روزی پلتفرم، پشتیبانی خود از ایرانیان را قطع نکند.

صرافی‌های ارزدیجیتالی که ایران را تحریم نکرده‌اند

صرافی بینگ‌ایکس تا به امروز دسترسی و استفاده کاربران ایرانی را قطع نکرده و از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. همچنین صرافی مکسی هم همچنان خدمات خود برای ایرانیان را ادامه می‌دهد و قابل استفاده است.

بهترین جایگزین صرافی‌های خارجی برای ایرانیان چیست؟

به منظور جلوگیری از درگیری با مشکلات احراز هویت و محدودیت واریز و برداشت، بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند که از صرافی‌های ایرانی مانند اوکی اکسچنج استفاده کنند؛ صرافی‌هایی که سابقه امنیت بالایی دارند و کاربران ایرانی می‌توانند بدون فیلترشکن به آنها دسترسی پیدا کنند و فرآیند احراز هویت را در آنها تکمیل کنند.

جمع‌بندی

در این مقاله با دو مورد از پرکاربردترین و بهترین صرافی‌ ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی‌ها آشنا شدیم: بینگ‌ایکس و مکسی. هرکدام از این صرافی‌ها قابلیت‌ها، خدمات و نکات مثبت و منفی خود را به همراه دارند که آنها را برشمردیم.

از سوی دیگر برخی کاربران انتخاب می‌کنند که از صرافی‌های امن و کم‌دردسرتر ایرانی مانند اوکی اکسچنج استفاده کنند تا بتوانند واریزهای خود را با ریال انجام دهند، فرآیند احراز هویت مشتری را تکمیل کنند و نگران استفاده از فیلترشکن یا آی‌پی ثابت نباشند.

ناگفته نماند که انتخاب صرافی مناسب شما، چه خارجی و چه ایرانی، به نیازها و ترجیحات خودتان بستگی دارد و ارزدیجیتال نسبت به انتخاب هرکدام از این صرافی‌ها پیشنهادی نمی‌کند. اطلاعاتی که در اینجا گردآوری کردیم جهت آموزش کاربران است تا بتوانند تصمیمات خود در این زمینه را با بیشترین آگاهی ممکن بگیرند.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

3 دیدگاه
کاربر تازه‌وارد
کاربر تازه‌وارد
1 هفته قبل

جالب است؛ عجب حسن تصادفی‌،همین امروز با انتشار این مقاله صرافیBingXکاربران داخل ایران را با پیغام عدم ارائه خدمات مواجه می کند. و جالب تر آنکه تا این لحظه دیدگاهی در این خصوص از سوی سایت شما منتشر نشده است!

WhiteShadoW
WhiteShadoW
2 هفته قبل

واقعاً باید ازتون انتقاد کرد،چرا!؟چون من که از روز اول همراهی میکردم شما رو به خوبی می‌دانم آن زمان که کمتر منبع ایرانی در راستای ارزهای دیجیتال وجود خارجی داشت شما داشتید بهترین محتوا رو چه از لحاظ مقالات به روز چه از لحاظ ترجمه‌ی اخبار مقالات خارجی و چه از لحاظ تولید و پخش مستند ها و ویدیوهای کریپتو..
ولی نمیدانم چطور به نقطه فعلی رسیدید من که حقایق بازگو می‌کردم تحمل نکرده و اکانت حساب قدیمی من رو مسدود کردید بدون راه برگشتی باوجود اینکه شخصاً کلی در همین جهت بهتون ایمیل کردم بلکه اکانت من رو رفع بن کنید منتهی انگار بالاترین حرام ها انجام شده بود!بگذریم مشکل آن نبود و شخصاً هنوز دلزده نشده و با حساب دیگری شروع به فعالیت کردم و اینبار سعی کردم همرنگ جماعت شده و کمتر به حقایق بپردازم و صرفاً مطلب منتشر کنم دلار می‌ریزه یا می‌ره بالا مطلبی که حقیقتا حتی ارزش فکر کردن نداشت چرا که اگر به درستی معامله گر در مسیر بازدهی قرار گیرد دیگر روند دلار تفاوتی ندارد هرچند از نگاه کلی و تاثیر بر جامعه مطمئنا تأثیر گذار است منتهی ما صرفاً داریم نگاه معامله‌گر میگیم ، بله آنچه در اینجا اهمیت داشت حواشی و مطالب بی‌پایه و اساس بود و دیگر خبری از مقالات به روز ارزشمند نبود و چنانچه همین الان بخش ویدیوها رو نگاهی بیاندازیم به راحتی متوجه خواهیم شد هرچه ویدیو ارزشمند بوده در همان سال‌های اول آپلود شده و دیگر خبری از ویدیوهای ارزشمند نیست در بخش مقالات هم شاهد تکرار و به روز رسانی همان مطالب نوشته شده گذشته هستیم و صرفاً با یک به اصطلاح به روز رسانی همان مطلب گذشته دوباره منتشر میشه که شاید کاربران کمتر آشنا با شما متوجه نشوند ولی افرادی که مثل من تمام مقالات شما و دیگر محتواهای انتشاری شما رو از همان روز اول پیگیر بوده واقعاً ناامید می‌کنه ،اینو از جهت استفاده خودم نمی‌گم چون از همان اول خودم وقف یک منبع نکرده بودم ولی حقیقتا خوشحال بودم از جهت و حرکت شما..
امروز حتی بخش تحلیلی شما که خود بچه‌ها هدایت می‌کنند از نگاه من مشکل پیدا کرده چون شخصاً هرآنچه به اسم به اصطلاح تحلیل منتشر کردم حقیقتا نتایج و حقایقی بوده که چه غلط چه درست خود رسیده بودم بهش اما جدیدن در بخش تحلیلی به وضوح دیده میشه دوستانی که مقالات تحلیل های از دیگر سایت‌ها مثل تریدینگ‌ویو برداشته و حتی زحمت تغییر نداده و دقیقاً همان را ترجمه کرده و از همان تصاویر استفاده کرده و به اسم تحلیل تکنیکال خود در بخش تحلیلی منتشر می‌کنند برای همین که اگه از همان تحلیل خودشان چهارتا سوال درک مطلب پرسیده بشه اصلأ نمی‌توانند پاسخ دهند و در اکثر موارد سوالات بی‌پاسخ خواهند گذاشت چون پاسخی ندارند چون تحلیل مال خودشان نیست اما درگذشته چنین تحلیل‌های تأیید و اجازه انتشار داده نمی‌شد..
خواهشاً دوباره تولید محتوا کنید به طور مثال الان شما صرافی خارجی خبر دادید بینگ ایکس باید آی‌پی ایران مشخص نباشد ولی درهمین مقاله اشاره نشده به راهکارهای که هم‌وطنان میتونن پیش بگیرند درحالی که می‌شد نوشت و اشاره کرد که از چه برنامه های میتوان برای تغییر آی‌پی استفاده کرد که مخصوص ترید هست یا می‌شد اشاره کرد بینگ‌ایکس تغییر آی پی حساس نیست و هرچندبار خواستید می‌توانید آی‌پی تغییر دهید یا میشد راهنمایی کرد اگر کسی در حال حاظر در این صرافی حساب دارد و با پیام خدمات در منطقه شما در دسترس نیست مواجه شد وحشت نکنه کافیست آی‌پی خود را تغییر دهد یا چنانچه میخواهد می‌تواند از نوع حساب دیگری باز کرده و دارایی خود را به حساب جدید خود منتقل کنید همچنین میشد اشاره کرد که صرافی دیگری که اشاره شده نباید دیگر بهش ورود کرد!حال واقعاً نمی‌شه قضاوت کرد که صرفاً بازاریابی و اسپانسر جذب کردن چه اندازه می‌تونه در مسیر تولید محتوا تأثیر بگذارد یا اصلأ باید تأثیر بگذارد یا میتوان مسیر خود را داشت و هر اسپانسری که درآن مسیر بود رو سوار کرد🤔

جمشید
جمشید
1 هفته قبل
پاسخ  WhiteShadoW

خیلی انتقاد خوبی کردید و من هم به مانند شما 5 سال قبل با همین وب سایت استارت آموزش و کسب اطلاعات پایه رو زدم و حدودا 1 سالی هست که ضعف دارند، مخصوصا در حوزه مقالات تخصصی که تقریبا ترجمه آنها صفر شده، در مورد صرافی‌های داخلی، کلا طوری جلوه داده میشه که صرافی‌های خارجی معایب بسیار دارند و صرافی‌های داخلی همان خدمات صرافی‌های خارجی را ارائه می دهند، در صورتیکه کاربرانی که چندین سال است با همین کوینکس یا مکسی کار می‌کنند از بازارهای مختلف و حجم معاملات لااقل در 200 ارز شاخص لیست کوین مارکت کپ بازدهی مثبتی می گیرند، در بزنگاههای مهم که کاربر ایرانی می خواهد از بازار کسب سود کند، پنل صرافی‌های داخلی از دسترس خارج می شود یا بازار را دستکاری می کنند، مانند همین شنبه شب که جفت ارز تتر به ریال رو میشد مارجین لانگ گرفت و اکثر صرافی‌های داخلی با کاربران همراهی نکردند
نکته بعد و مهم اینکه صرافی‌های داخلی میزان دارایی پشتیبان شفاف شده برای کاربران را اعلام نمی‌کنند، صرافی‌های داخلی راهکاری برای فریز شده حساب‌های تتری ارائه نمی کنند، در صورتیکه در صرافی‌های خارجی جفت‌های معاملاتی به USDC هم برای اغلب ارزهای پرچم دار بازار موجود است، همگی صرافی‌های خارجی یک توکن داخلی دارند که کاربران کارمزد ها را از طریق آن پرداخت می کنند و بسیاری موارد دیگر
آیا زمان آن فرا نرسیده که از کاربران داخلی نظر سنجی دقیق و جامعی انجام بدهیم و چالش‌های پیش رو را با آنها رو در رو مطرح کنیم
امری که واضح است تاسیس صرافی سودآوری هنگفتی دارد و اساس جامعه بلاکچاین و کریپتو هم شفافیت و عدم تمرکز است