آمریکا: بانک‌ها از این پس می‌توانند با استیبل کوین‌ها کار کنند

آمریکا: بانک‌ها از این پس می‌توانند با استیبل کوین‌ها کار کنند

ستاد کنترل ارز آمریکا (OCC)، روز دوشنبه اعلام کرد بانک‌های تحت‌نظارت ادارهٔ تنظیم مقررات بانکی فدرال (Federal Banking Regulator)، از این پس می‌توانند از استیبل کوین‌ها در پرداخت‌ها و سایر فعالیت‌های خود استفاده کنند.

به گزارش کوین دسک، ستاد کنترل ارز آمریکا یک بیانیهٔ تفسیری منتشر کرده که در آن امکان مشارکت بانک‌های ملی و صندوق‌های پس‌انداز فدرال را در شبکه‌های مستقل تأیید نود (independent node verification networks) یا به‌اختصار INVN و استیبل کوین‌ها مشخص کرده است. در این بیانیه آمده است که مؤسسات مالی می‌توانند به‌عنوان نود‌ در شبکه‌های بلاک چین مشارکت کرده و پرداخت‌ها را ذخیره یا تأیید کنند. هر دستگاهی را که به یک شبکه بلاک چین متصل می‌شود نود می‌نامند.

همچنین بخوانید: نود و فول نود چیست؟

در بیانیهٔ مطبوعاتی ستاد کنترل ارز آمریکا به این نکته اشاره شده است که هر بانکی که در INVNها مشارکت می‌کند، باید از خطرات عملیاتی، مشکلات انطباق با قوانین یا تقلب در شبکه آگاه باشد.

ستاد کنترل ارز آمریکا گفته است شبکه‌های مستقل تأیید نود می‌توانند در برابر دست‌کاری مقاومت بیشتری نسبت به سایر شبکه‌های پرداختی داشته باشند، چراکه در آنها برای تأیید تراکنش‌ها به نودهای زیادی نیاز است و این موضوع می‌تواند احتمال دست‌کاری را کمتر کند.

کریستین اسمیت (Kristin Smith)، مدیر اجرایی انجمن بلاک چین، در صفحه توییتر خود نوشت:

در این بیانیه آمده است که بلاک چین شرایطی مشابه با سایر شبکه‌های مالی جهانی مانند سوییفت، سیستم پاک‌سازی خودکار (ACH) و فِدوایر (FedWire) دارد.

سوئیفت (SWIFT) یک انجمن تعاونی غیرانتفاعی برای ارتباطات مالی بین بانکی، سیستم پاک‌سازی خودکار (Automated clearing house)، یک سازوکار تسویه حساب الکترونیکی مورداستفاده در تراکنش‌های مالی بانک‌های تجاری و مؤسسات ایالات متحده و فدوایر، یک سیستم انتقال وجه آنی کنترل‌شده توسط فدرال رزرو است.

برایان بروکس (Brian Brooks)، سرپرست ستاد کنترل ارز آمریکا، در بیانیه‌ای گفت:

در حالی که سایر کشورها سیستم‌های پرداخت آنی خود را راه‌اندازی کرده‌اند، ایالات متحده برای پیاده‌سازی چنین فناوری‌ای به بخش خصوصی وابسته است.

‌به نظر می‌رسد این صحبت‌های بروکس تأییدی بر استفاده از ارزهای دیجیتال و به‌طور خاص استیبل کوین‌ها، به‌عنوان جایگزینی برای سایر سیستم‌های پرداخت آنی است.

بروکس وظیفه نظارت بر انتشار دو بیانیه دیگر و اقداماتی مرتبط با ارزهای دیجیتال را از زمان انتصاب به‌عنوان سرپرست ستاد کنترل ارز آمریکا برعهده داشته است؛ ازجمله بیانیه‌ای که به بانک‌های فدرال اجازه می‌دهد تا به صادر‌کنندگان استیبل کوین‌ها خدمات ارائه کرده و منابع مالی آنها را ذخیره کنند.

بروکس ماه گذشته هم حمایت خود را از بیانیهٔ کارگروه رئیس‌جمهور برای بازارهای مالی که حاوی خط مشی تنظیم مقرارت استیبل کوین‌ها در ایالات متحده بود اعلام کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دو بار بروکس را به‌عنوان نامزد ریاست ستاد کنترل ارز آمریکا در یک دورهٔ کامل ۵ ساله معرفی کرده است که یکی از این دفعات به اوایل هفته جاری برمی‌گردد. با این حال، مشخص نیست که سنای آمریکا بروکس را برای این پست تأیید می‌کند یا خیر. به نظر می‌رسد که تصمیم سنا در رابطه با انتخاب بروکس، قبل از روی کار آمدن جو بایدن مشخص شود.

بیانیهٔ روز دوشنبه ستاد کنترل ارز آمریکا در همان روزی منتشر شد که مدت‌زمان اظهار‌نظر عمومی در رابطه با قانون پیشنهادی شبکه اجرای جرایم مالی (FinCEN) تمام شد. این قانونِ بحث‌برانگیز تنها یک دوره ۱۵ روزه اظهارنظر عمومی داشت. همچنین گزارش شده است که استیون منوچین (Steven Mnuchin)، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، که در اوایل سال ۲۰۲۰ بروکس را به عضویت ستاد کنترل ارز آمریکا منصوب کرد، پیشبرد این قانون را برعهده داشته است.

کریستین اسمیت در این باره گفته است:

بیانیهٔ روز دوشنبه ستاد کنترل ارز آمریکا نشان می‌دهد که مخالفت قاطعانه‌ای با ارزهای دیجیتال نشده است و نقاط روشنی در بدنهٔ دولت وجود دارد مبنی بر اینکه شبکه‌های مبتنی بر ارزهای دیجیتال، به‌عنوان پایه و اساس آیندهٔ سیستم‌های پرداخت و سایر خدمات مالی پذیرفته شده‌اند. بنابراین از این دست بیانیه‌ها استقبال می‌کنیم.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

13 دیدگاه
ذکریااسکندری
ذکریااسکندری
3 سال و 2 ماه قبل

جالب بود ممنون

بیت مند
بیت مند
3 سال و 2 ماه قبل

کوین دسک خبر خودش تولید میکنه؟!
آمریکا بیت کوین رو به رسمیت بشناسه اما تتر و استیبل کوین ها را عمرا بپذیره
این روزا خبرای فیک و صعودی طور بیداد میکنه
یادتونه چند روزپیش میگفتن ترامپ میخواد یکی از تبه کارای دارک وب رو ببخشه؟
واصلا خبر فیک بود

siavashnam
siavashnam
3 سال و 2 ماه قبل
پاسخ  بیت مند

منظورش استیبل کویینی نبود که تو صرافی ها استفاده میشه منظورش یه دلار دیجیتال ساخته شده توسط خود بانک

مسعود روشنی
مسعود روشنی
3 سال و 2 ماه قبل

دیگه کم کم دارن در برابر بیت کوین و رمز ارزها وا میدن.
ایول

امین بیباک
امین بیباک
3 سال و 2 ماه قبل

این چیزه خوبی نیست رفیق
اگر این اسیبل کوین ها متمرکز نبودن آمریکا هرگز به بانکا اجازه نمیداد که ازش استفاده کنن.
تتر و یکسری از استیبل کوین های دیگه تابحال بارها میلیون ها دلار رو به حالت فریز در آوردن و بلوکه کردن، در آدرس های مختلف
همین چند وقت پیش هم تتر خودش رسما اعلام کرد که 1میلیون دلار پولی که به حساب اشتباهی زده رو برگردونده و این نشان از متمرکز بودن این اسیبل کوین هاست

علیرضا
علیرضا
3 سال و 2 ماه قبل

ما چکار به این کارا داریم مهم اینه که این سیستم رو دارن به رسمیت میشناسن و دیگه زورشون نرسید مخالفت کنن با رمزارزها... فقط تل میتونید بیت و اتر جمع کنین... همین.... 👌🤑😊

كريپتو
كريپتو
3 سال و 2 ماه قبل

شايد هم ساتوشي خود دولت آمريكا بوده تازه داره مشخص ميشه چرا مخفي شده ؟ اون وقت اين رالي افزايش نرخ رمز ارزها يه كم خطرناكه جمع كردن كلي دلار و بعد ... با توجه به افزايش چاپ دلار بدون پشتوانه در زمان كرونا ميشه فهميد چرااااا

ایران زمین
ایران زمین
3 سال و 2 ماه قبل

کم کم دولتها دارن جلوی بیت کوین سرخم میکنن و به عنوان سیستم های پرداخت آینده دستاشونو بالا میبرن .

سینا نقی زاده
سینا نقی زاده
3 سال و 2 ماه قبل

عجب خبری!!!!

mnm
mnm
3 سال و 2 ماه قبل

اين يعني ديگه استيبل كوين ها كاملا زير نظر آمريكا فعاليت ميكنند و كاملا در رصد آمريكايي ها هستن 😒خب خداروشكر يچيزي هم كه واسمون سود داشت و ايران نميتونست جلوي مردم رو بگيره آمريكا داره بجاش اينكارو ميكنه،آمريكا داره ماهيت ارزهاي ديجيتال(غيرمتمركز بودن)رو ازش ميگيره و اين برابر با نابودي دنياي ارزهاي ديجيتال خواهد شد،اگر قرار باشه آمريكا نقشي داشته باشه كه ديگه با دلار چه فرقي دارن اين ارزها تازه دلار ديگه اطلاعات محرمانه تورو در اختيارشون نميذاره ولي با ارزها خدا ميدونه چه اطلاعاتي از گوشي و كامپيوتر شما واسه اونا ميره،خيلي ناراحتم كه داره اتفاقات اينچنيني واسه دنياي بلاكچين بخصوص رمز ارزها ميوفته

تریدر
تریدر
3 سال و 2 ماه قبل

ریپل چی میشه داستانش

امین
امین
3 سال و 2 ماه قبل

چون موجودی آدرس ها را میتوانند مصادره کنن. مثل پروژه ارز دیجیتال ملی کشورها