صرافی بزرگ ارزهای دیجیتال بایننس بر سر پروژه لیبرا با فیسبوک وارد مذاکرات رسمی شده و طبق گزارشها، درباره این پروژه «بسیار هیجانزده» است. جین چائو، مسئول بخش استراتژی صرافی بایننس در گفتگو با تلویزیون اینترنتی BlockTV در ۲۷ ژوئن (۶ تیر)، این خبر را اعلام کرد.
به گزارش کوینتلگراف، جین چائو با اشاره به اینکه مذاکرات با فیسبوک در مراحل ابتدایی خود قرار دارد، اظهار داشت که بایننس تا جایی که بتواند به دنبال کار با پروژه لیبرا است. او گفت:
به اعتقاد من لیبرا نه تنها بخاطر پذیرش گسترده، بلکه به خاطر هدفش در پرداختها و اجبار به قانونگذاران برای فعالیت بیشتر، دارای قدرت بالقوه ای بوده که خبر بسیار خوبی است.

جین چائو
در مصاحبهٔ دیگری که در یک کنفرانس مالی انجام شد، چائو افشا کرد که مذاکرات بین بایننس و فیسبوک تا حد زیادی بر زیربنا تمرکز دارد. او افزود:
بحث فقط بر سر علاقه فیسبوک برای افزودن سکهاش در صرافی ما نیست. میتواند بر سر علاقه آنها بر لیست کردن ارز دیجیتالشان در صرافیهای دیگر هم باشد، چیزی که احتمالا میرود که اتفاق بیافتد. بنابراین اگر آنها تصمیم بگیرند که به سمت یک زنجیره عمومی حرکت کنند و به مقبولیتی برسند که تواناییاش را دارند، احتمالا این ما خواهیم بود که قصد لیست کردن آنها را داریم.
در همین حال چائو در مصاحبهای با وبسایت CryptoPotato تایید کرد که بایننس مایل است تا با تبدیل شدن به نود اعتبارسنج (validator node) در شبکه لیبرا، وارد این عرصه شود. تاکنون شرکتهای بزرگی همچون اوبر، ویزا، ایبی، پیپل و … برای تبدیل شدن به نود در شبکه ارز دیجیتال فیسبوک، اعلام آمادگی کردهاند.
مالک بایننس فوق العاده طماع و پول پرسته
احتمالا پول کلفتی به CZ میرسه واسه همین رفتن
مذاکره
واسه 40 میلیون دلار میخواست شبکه بیتکوین رو هک کنه :\
با سلام، به نظر من ایشون یک شخص موفق چینی در زمینه ی ارزهای دیجیتال هست و قصد نداشت شبکه ی بیت کوین رو هک کنه شبکه ی Blockchain از نظر ساختار غیرقابل هک هستش، اصطلاحاٌ قصد Roll back ارزهای بیت کوین ماین شده را داشت که با مخالفت رهبران کلیدی در این زمینه روبرو شد و در نتیجه از صندوق SAFU صرافی خودش این مبلغ رو به کاربرانش پرداخت کرد. شما هم اگه قرار باشه ۴۰ میلیون دلار پول از دست بدی اول بدنبال راهکاری فرعی و عملی میرید و در صورت شکست اون مبلغ رو پرداخت می کنید.
سنگ اندازی و کند کردن روند بازار تنها دلیل آمدن لیبرا اف بی کوین فیس بوک به بازار برای آهسته کردن رشد سرمایه گزاری
فیس بوک اساسا و ریشه ایی با کریپتو دشمن است
و تمام سعی و تلاش اش را میکنه که یک بهانه و یک حیله به این بازار آسیب پذیر آسیب رسانی کنه
این موضوع منو به یاد ریپل میندازه ، درسته بر بستر رمزنگاری هست ولی کاملا تحت کنترل و تسلط یه عده محدود قرار داره.
دقیقا متضاد با آرمان های کریپتوکارنسی.
اینها هدفشون یک چیز است و بس
سمی کردن بازار کریپتو
همان طور که الان شاهد آن هستیم
و تمامی آلت کوین ها دچار کما و مرگ عمیقی شدند
که با برنامه ریزی میخواهند تنها کوین سالم یعنی بیت کوین که هنوز زنده است را در بازار به صورت عمد با پروژه لیبرا سبب مرگ کنند
تا دیروز جی چی مورگان و فیسبوک و تمام موسسات دنیای کریپتو رو حباب می خوندند
الان دارن سکه خودشون رو لانچ می کنند
چی شد ، اون اولش که cz کلی حمله کرد به لیبرا
دقیقا
منم خواستم همین و بگم
بوی پول به مشام سی ذد خورده
در این صورت فاتحه ارز های باثبات مثل تتر خوندس