بیل گیتس: درباره بیت کوین موضع خنثی دارم؛ ارزهای دیجیتال در حال حاضر فعالیت‌های مجرمانه را تسهیل می‌کنند

بیل گیتس: درباره بیت کوین موضع خنثی دارم؛ ارزهای دیجیتال در حال حاضر فعالیت‌های مجرمانه را تسهیل می‌کنند

بیل گیتس، بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت، با بیان اینکه دیدگاهی خنثی در مورد بیت کوین به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری دارد، افزود که دنیا بدون ارزهای دیجیتال جای بهتری خواهد بود.

به گزارش بیت کوین داتکام، بیل گیتس در دو مصاحبه جداگانه به تشریح رویکرد خود در مورد بیت کوین و ارزهای دیجیتال پرداخت. او در مصاحبه اول که با شبکه سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) انجام شد، در پاسخ به این پرسش که استخراج بیت کوین چه تغییرات اقلیمی‌ای ایجاد می‌کند، گفت:

من بیت کوین ندارم. بیت کوین را شورت [هم] نکردم. در نتیجه رویکردم خنثی است. بیت کوین می‌تواند با تکیه بر هر جنون و هر پایه و اساسی که دارد بالا و پایین شود و من [هم] راهی برای پیش‌بینی روند آن در آینده ندارم.

بیل گیتس در ادامه افزود:

من خودم شخصاً به‌فکر تغییر شکل پول به فرمی دیجیتالی‌تر و کاهش هزینه‌های نقل‌وانتقالات مالی هستم، این یک از کارهایی است که در بنیاد گیتس (Gates Foundation) انجام می‌دهیم؛ اما در این بنیاد طوری این کار را می‌کنیم که می‌توان آن را برگشت زد تا از این طریق بتوانیم شفافیت کاملی داشته باشیم و بدانیم چه کسی چه کاری انجام می‌دهد. مسئله فرار مالیاتی یا فعالیت‌های غیرقانونی نیست.

نباید فراموش کرد که گیتس هیچوقت طرفدار بیت کوین نبوده است. او در سال ۲۰۱۸ او با حضور در برنامه‌ای از شبکه سی‌ان‌بی‌سی که وارن بافت و گارلی مونگر (Charlie Munger) از شرکت برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway)، هم در آن حضور داشتند در ارتباط با بی‌ارزش بودن بیت کوین صحبت کرد. بیل گیتس در آن زمان گفت:

به‌عنوان یک کلاس دارایی، چیزی تولید نمی‌کنید که انتظار داشته باشید [ارزشش] بالاتر رود. کاملاً شبیه یک سرمایه‌گذاری بر پایه «نظریه احمق‌تر» است. اگر یک راه ساده برای شورت‌کردن بیت کوین وجود داشت، این کار را می‌کردم.

نظریه احمق‌تر عنوان می‌کند که می‌توان صرف‌نظر از ارزش یک سهام، با خرید و فروش آن در آینده پول در آورد؛ چرا که همیشه فردی احمق‌تر از شما وجود خواهد داشت تا آن را بخرد. شایان ذکر است که در آن زمان قیمت بیت کوین ۹,۳۰۰ دلار بود.

بیل گیتس در مصاحبه دیگرش با نشریه وال استریت ژورنال که روز پنجشنبه منتشر شد نیز در مورد بیت کوین صحبت کرد. او در پاسخ به این سؤال که دنیا با نبود کدام یکی از نوآوری‌های حوزه فناوری جای بهتری خواهد شد، گفت:

نحوه کارکرد امروزه ارزهای دیجیتال، امکان اجرای برخی فعالیت‌های مجرمانه را می‌دهد. خوب می‌شد اگر از شر آنها خلاص می‌شدیم.

او بلافاصله افزود:

احتمالاً بهتر بود که می‌گفتم سلاح‌های شیمیایی. این سلاح‌ها واقعاً چیزهای بدی هستند. نباید برای چنین چیزی فناوری داشته باشیم.

بر اساس فهرست ثروتمندترین افراد دنیا که به‌صورت لحظه‌ای به‌روزرسانی می‌شود، بیل گیتس در رده چهارم ثروتمندترین افراد دنیا قرار دارد. جف بزوس با ۱۸۹ میلیارد دلار سرمایه خالص در رده اول قرار دارد. ایلان ماسک و برنارد آرنالت (Bernard Arnault)، به‌ترتیب با ۱۸۲ میلیارد و ۱۵۹ میلیارد دلار سرمایه در رده‌های بعدی جای گرفته‌اند.

علیرغم دیدگاه منفی بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت، این شرکت گواهی ثبت دستگاهی را ثبت کرده است که به افراد امکان می‌دهد با استفاده از انرژی تولید‌شده از فعالیت‌های بدنی، ارزهای دیجیتال استخراج کنند. این دستگاه قرار است امواج مغزی و گرمای بدن در هنگام انجام فعالیت‌های از پیش تعیین‌شده آنلاین مثل استفاده از موتورهای جستجو، ربات‌های گفتگو و مشاهده تبلیغات برای استخراج استفاده کند.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

21 دیدگاه
Ali
Ali
3 سال و 1 ماه قبل

دوستان توجه کنید ، در حال حاضر نه فقط تو ایران بلکه در بیشتر کشورهای دنیا به خصوص کشورهای ثرمایه داری مثل ایالات متحده ، 30 درصد مردم بین این که در بازار ارزهای دیجیتال ثرمایه گذاری گنند یا در سهام شرکت ها ، بازار ارزهای دیجیتال را ترجیح میدن.
انتقاد اکثر این چنین افراد از ارزهای دیجیتال به این دلیل است که چرا 30 درصد مردم به جای ثرمایه گذاری در شرکت آنها پول خود را به این جا میارن و دیگه ربطی که کاربرد این ارزها یا آنها نداره.

Mosa
Mosa
3 سال و 1 ماه قبل

دوستان منظور ایشون فعالیت هایی هستش که در سطح دارک وب انجام میشه و چون بیت کوین قابل پیگیری و ردیابی نیست ازش برای معامله کردن حتی جان مردم استفاده میشه لطفا سریعا گارد نگیرین
در کل هرچیزی مزایا و معایبی داره و مثبت و منفی تو طبیعت همیشه کنار همدیگه هستن

علیرضا.م.م
علیرضا.م.م
3 سال و 1 ماه قبل

از دیر رسیدن رقیب در سر معامله خرید Dos به کجا رسیده. رقیبش سر جلسه به موقع نرسید قرارداد به او رسید و آغاز انحصار طلبی رایانه ای و ثروت . دوم اینکه این دلار و دار و دسته هایتان مثل پوند و یورو که ارزش ارز دیگر کشور ها را با دشمنی کم میکنند باید فکر این را هم بکنند ارزهای فراگیرتری هم در وقت تورم مالی رقیب جدی دلار و فیات میشود تا ثروتمندان دنیای فیات احساس خطر کنند...

Amir Hosein
Amir Hosein
3 سال و 1 ماه قبل

از دیدگاهش خوشم اومد درسته ما خودمون سرمایه گذاری میکنیم ولی در واقع چیزی خلق نکردیم که ارزشی داشته باشه واقعا حق گفته ولی خوب این حرف رو منطق میزنه و ما چیز دیگه ای توی سرمونه

سیاوش تریدر
سیاوش تریدر
3 سال و 1 ماه قبل

ایشون فکر کردن دنیا یادش میره که بزرگترین کپی کاری رو کرد تا تونست تو دنیا خودشو جا بندازه و به اینجا الان رسیده مدیون کپی هست که از نرم افزار Nc کرد و همونو گرافیکیش کرد تبدیل کرد به ویندوز ۳.۱ اگر اشتباه نکنم هیچ وقت هم این os رو open source نکرد و هنوزم اگر نسخه پولی و اورجینالشم داشته باشی قطعا امن نیست و بیشترین‌ویروسارو میگیره چرا چون جیب کلی شرکت انتی ویروس پر باید کرد و دیکتاتوری ویندوز تو همه کامپیوترا راه بندازه کلا ایشون با چیزی که مردمی باشه وابسته به جایی نباشه غیر متمرکز و امن باشه مشکل داره مثالش پو همین حوزه در مقابل ویندوز Linux اینا نمیخوان طبقه متوسط جامعه شرایط مالیشون خوب بشه اما همین ایلان ماسک به عنوان پولدارترین ادم دنیا نظری کاملا متفاوت با ایشون داره

همایون
همایون
3 سال و 1 ماه قبل

بی پدر خودش افت کرده داره دست وپا میزنه که چرا از رده اول اومده چهارم

سالی
سالی
3 سال و 1 ماه قبل

وقتی از یک تکنولوژی که میبینن این همه خواهان داره و می تونه خیلی چیزا رو دستخوش تغییر کنه معلومه که باید بترسن و ازش بد تعریف کنن. مگه با همین پولای کاغذی هم فعالیت مجرمانه انجام نمیشه!؟
خنده داره هر چیزی تو این دنیا خیر و شرش باهم هست و مهم فرهنگ و نحوه استفاده از اون هست که تعیین کننده هست مثال بزنم براتون چاقو ببینین چه کارا که نمیشه کرد باهاش و کلی ;کلی مثال دیگه.
بیت کوین هم یک تفکره سیستماتیکه که جلوی اون ۱ درصد قدرت طلب قد علم کرده و میگه که شما تورم درست می کنین خب باشه منم بباهاش بالا می رم. مگر نه اینکه مقاله مرتبط با چاپ پول در بانک های مرکزی در همین سایت، شفاف سازی خوبی از اقدامات بانک های مرکزی و فدرال رزرو و ... ارائه کرده و این تنها یک بخش از مفهوم و فلسفه بیت کوین هست!
در کل به نظر بنده حقیر این ما هستیم که به هرچیزی ارزش و بها می دیم و بیت کوین هم یکیشون هست و دلار هم نیز و الی آخر فقط بازی نخوریم و بدونیم که تکنولوژی بلاک چین و ابزارهاش حرفای خیلی خوبی برای گفتن دارن.

محمد
محمد
3 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  سالی

اعتبار بخشیدن بانک مرکزی هر کشور به یک کاغذ رنگارنگ به پشتوانه ذخایر آن بانک می باشد که حسب مورد اسکناس یا تراول چک می نامیم . اما این اعتباربخشی از سمت مردم و فعالین اقتصادی به یک ارز دیجیتال که فاقد پشتوانه مالی به ارزش بیش از هزار میلیارد دلار است به نظر آینده درخشانی ندارد . ارزهای دیجیتال هزاران ضرر و هزاران سود دارند اما اگر قصد و نیت نهایی مقابله با انحصار بانک ها و دولت هاست ، به زعم بنده دولت ها که دشمنی دانا هستند بهتر از دوستان نادان ارز دیجیتال عمل می کنند . هرچند دولت با دانش بانکداری شما را فقیر و ارز دیجیتال با نیت خیرخواهی و چاشنی فقدان علم شما را بی پول خواهند کرد . عرض بنده آتیه چند ده سال بعد است نه مرحله کنونی که بسیاری سرمست سودهای چندهزار درصدی

Mohammad
Mohammad
3 سال و 1 ماه قبل

این اقا با این حرفش نشاد داد بی سواد است و از اقتصاد هیچ بارش نیست .اکر کمی از اونایی کاربلد هستند بپرسه میفهمه چقدر این رمز ارزها میتونه به اقتصاد کشور و تولید کشور کمک کند مخصوصا در شرایط تحریم که تولید کندندگان برای صادارت و دریافت و پرداختها در سیستم های بانکی جهان مشکل دارند از این طریق می توانند خیلی از این قبیل مشکلات را حل کنند.تاسف برای ما که اینها را برای قانون گذاری به مجلس فرستادیم.

Ali
Ali
3 سال و 1 ماه قبل

لطفا به امریکا بگیید سلاح تولید نکنه و نفروشه چون فعالیت مجرمانه باهاش انجام میشه.
راستی تو که ویندوز سولاخ افریدی و بعد 20 سال هنوز سیستم احراز هویت و موندن پسورد تو حافظه درست نکردی تا هر وقت هرکسی بلد بود لنگ ملت بده هوا چی؟
میخوای بیشتر بگم؟
عمق فاجعه تو ویندوز خیلی بیشتر از ایناس.
به پروژه mimikatz مراجعه کنید متوجه میشید.
پس ببند دهنت که تو وضعت از همه بدتره.
ویندوزی وجود نداره که تو شبکه داخلی باشه و نشه زدش.
یه اکتیو دایرکتوری و گاف هاش برا ما بس بود.

سامان
سامان
3 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  Ali

چرا چیزی نمی دونی بی خود و بی جهت جبهه می گیری ، شر کتهای بزرگ میان چند هزار دلار هزینه میکنند تا از ویندوز سرور ارجینال استفاده کنند وگرنه می رفتند از همون لینوکس استفاده میکردند چرا میان این همه هزینه میکنند!!!!!! باید کار کرده باشی تا متوجه بشی ، شما از ویندوزهای کپی استفاده میکنی بله ، این ویندوزها دو سوته هک میشند ولی ارجینالش با اون همه هزینه خیلی خیلی سخت هک میشند وگرنه شرکتها و غولهای بزرگ نرم افزاری همون لینوکس رایگان رو ترجیح میدادند که بهتر بود !!!!! ، کمی فکر کن عزیز من این ویندوز هایی که تو ایران استفاده میشه رو شما هکش کردی اگر تونستی ویندوز سرور 2019 ارجینال رو هک کنی و وارد دیتابیس بشی من خودم به شما شخصا یک شیرینی حسابی میدم

براهمدگ
براهمدگ
3 سال و 1 ماه قبل
پاسخ  سامان

هرگز از ویندوز کپی شده استفاده نکردم

براهمدگ
براهمدگ
3 سال و 1 ماه قبل

بیل گیتس یکی از افرادی هست که در ساخت ویروس کرونا دست دارد ، قبل از بوجود آمدن کرونا در مصاحبه ای گفته بود سال 2020 سالی هست که ویروسی میاد و تمامی دنیا رو آشفته میکنه ، درحال حاضر کوچیکترین ربات رو که از طریق آمپول به بدن تزریق میشه رو ساخته ، خیلی ها میگن همین آمپولی هست که توسط فایزر ساخته شده
بیت گیتس یکی از طرفداران گلوبالیست ها هست و رابطه ی نزدیکی با آنها دارد
هرگز حاضر نشده برای ملت های فقیر کمک کنه ، به ظاهر کمک های بشر دوستانه به بنیادهای خیریه ای که پر از فساد هستند انجام داده
ارزهای دیجیتال راهی هست برای پول درآوردن همه ی آدم ها و دست دولت ها و ثروتمندان برای باج گیری از فقرا به جایی نمیرسه