۴ درصد از آمریکایی‌ها پس از رسیدن به سود‌های کلان از ارز دیجیتال شغل خود را ترک کرده‌اند!

۴ درصد از آمریکایی‌ها پس از رسیدن به سود‌های کلان از ارز دیجیتال شغل خود را ترک کرده‌اند!

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۴ درصد از افراد شاغل در آمریکا، پس از کسب سودهای کلان از بازار ارز دیجیتال، شغل دائمی خود را ترک کرده‌اند. ظاهراً بیشتر این افراد جزو قشر کم‌درآمد آمریکا بوده‌اند.

به گزارش کریپتو پوتیتو، داده‌های شرکت تحقیقاتی سیویک ساینس (Civic Science) نشان می‌دهد نزدیک به ۴ درصد از آمریکایی‌ها پس از سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال و کسب سودهای کلان طی ۱۲ ماه گذشته از شغل خود استعفا داده‌اند. جالب اینجاست که اکثر این افراد جزو قشر کم‌درآمد محسوب می‌شدند و سالانه کمتر از ۵۰ هزار دلار درآمد داشتند.

نظرسنجی‌های سیویک ساینس نشان می‌دهد که ۷ درصد از شرکت‌کنندگان فردی را می‌شناسند که پس از کسب سود از طریق سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال، از شغل خود استعفا داده‌‌ است.

بررسی دقیق‌تر این موضوع نشان می‌دهد اکثر افرادی که چنین تصمیمی گرفته‌اند، جزو کارمندان و کارگرانی هستند که پایین‌ترین میزان درآمد را داشته‌اند و درآمد سالیانه ۶۴ درصد از آنها کمتر از ۵۰ هزار دلار بوده است. از سوی دیگر، تنها ۸ درصد از افرادی که درآمد ۱۵۰ هزار دلار به بالا داشتند، از شغل خود استعفا داده‌اند.

مارک کوبان (Mark Cuban)، میلیاردر و کارآفرین موفق آمریکایی، نتیجه این تحقیقات را در توییتر خود به اشتراک گذاشته است. او گفته است که رشد اخیر ارزهای دیجیتال، می‌تواند در آینده باعث افزایش این تعداد شود.

کوبان در توییتر خود نوشته است:

۴ درصد از مردم آمریکا به‌خاطر کسب سود از ارزهای دیجیتال از شغل خود استعفا داده‌اند و تعداد زیادی از آنها کمتر از ۵۰ هزار دلار درآمد داشته‌اند. اکنون می‌دانیم که چرا بسیاری از مردم از شغل‌های با درآمد کم خود استعفا می‌دهند. تمام اینها قبل از جهش اخیر بازار بوده است.

این نظرسنجی همچنین نشان داده است که معامله‌گران تمام‌وقت یا دوره‌ای بازار سهام، به احتمال بسیار زیاد بیشترین افرادی هستند که در بازار ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

سیویک ساینس همچنین از سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال و افرادی که قصد ورود به این بازار را دارند،‌ خواسته تا بگویند که به چه دلیل درگیر معاملات این کلاس دارایی شده‌اند. تعداد زیادی از افراد، یعنی نزدیک به ۲۸ درصد، گفته‌اند که رشد ارزش سرمایه در بلندمدت دلیل اصلی ورود آنها به بازار بوده است. از طرفی دیگر، ۲۳ درصد پاسخ داده‌اند که انتظار دارند در کوتاه‌مدت کسب سود کنند. دلیل ۱۲ درصد از شرکت‌کنندگان این بوده است که از شر دخالت‌های دولت خلاص شوند. ۱۱ درصد هم به موضوع حفاظت از سرمایه خود در برابر شرایط نامطلوب اقتصادی اشاره کرده‌اند.

تعجبی ندارد که گروه‌های جوان‌تر در مقایسه با سایرین گرایش بیشتری به پذیرش بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال داشته‌اند. بازار ارز دیجیتال برای افرادی که کمتر از ۳۵ سال سن دارند، امیدوارکننده‌تر است. ۳۶ درصد از افراد زیر ۳۵ سال انتظار دارند که سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال آنها را از والدین‌شان ثروتمندتر کند. از طرفی دیگر، برای افرادی که بیشتر از ۵۵ سال سن داشتند، این آمار تنها ۶ درصد بوده است.

جوانان آمریکایی و رویکرد آنها نسبت به ارزهای دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی‌ دیگر نشان می‌دهد که نزدیک به ۴۰ درصد از آمریکایی‌های کمتر از ۲۹ سال، با اطمینان بیشتری در بازار ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کنند. این در حالی است که سالمندان تقریباً هیچ تمایلی برای ورود به این بازار از خود نشان نداده‌اند.

متولدین بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ میلادی، مخصوصاً آنهایی که میلیونر هستند، ‌فعال‌ترین گروهی شناخته شده‌اند که با ارزهای دیجیتال سروکار دارند. تقریباً ۵۰ درصد از آنها پاسخ داده‌اند که حداقل یک‌چهارم از سبد سرمایه‌گذاری خود را به ارزهای دیجیتال اختصاص داده‌اند. ۳۰ درصد هم گفته‌اند که ۵۰ درصد سبد خود یا بیشتر از آن را در بازار ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

جورج والپر (George Walper)، رئیس مؤسسه مشاوره‌ای اسپکترم گروپ (Spectrem Group)، درباره دلیل وسوسه‌انگیز بودن بازار ارز دیجیتال برای نسل جوان‌تر، گفته است:

سرمایه‌گذاران جوان خیلی زود و زمانی که [ارز دیجیتال] این‌قدر شناخته‌شده نبود، وارد بازار شدند. با اینکه پدیده جدیدی بود، آنها از نظر ذهنی بیشتر از سایرین با این ایده درگیر شدند.

والپر همچنین گفته است:

سرمایه‌گذاران مسن‌تر و هم‌رده‌های آنها نمی‌‌توانند درک کنند که آیا سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال قانونی است یا خیر. آنها در درک این موضوع کمی عقب‌ هستند.  

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
علی
علی
۲ سال قبل

خبر وحشتناکیه

مجیدناصری
مجیدناصری
۲ سال قبل
پاسخ  علی

چرا
؟؟

امیر
امیر
۲ سال قبل

ببینید ; یه سری شغلها هست که با وجود داشتن درآمد پایین ; بودنش برای هر جامعه ای لازم و ضروریه.
حالا شما در نظر بگیرید که این افراد از شغلهای خودشون که توش مهارت دارن استعفا بدن و کسی جایگزینشون نشه.
اگر این ذهنیت بین افراد رواج پیدا کنه که بجای این همه زحمت کشیدن ; از راه خیلی راحت تری هم میشه پول در بیارن ; انگیزه و علاقه بین افراد جامعه نسبت به کار کردن در حوزه هایی که مهارتشو دارن از بین میره و مشکلات خیلی زیادی به وجود میاد که شاید الان به چشم نیاد ; ولی مطمئنا در دراز مدت تاثیرات زیادی توی جامعه میذاره

SePeHr
SePeHr
۲ سال قبل
پاسخ  امیر

برعکس من معتقدم اینکار نه تنها وحشتناک نیست بلکه به نوعی خیلی خوبه چون شغلی که بودنش برای جامعه‌ لازم و ضروریه نباید درآمد کمی داشته باشه.استعفا دادن این افراد که تجربه و مهارت دارن باعث میشه کارفرما دنبال جایگزین باشه و با وجود پایین بودن دستمزد جایگزین پیدا نمیکنه و مجبور به زیاد کردن حقوق و درآمد میشه. اینطور دیگه کسی که استخدام میشه به راحتی استعفا نمیده چون اکثریت حقوق و درآمد خوب و دائم رو انتخاب میکنن

آرش
آرش
۲ سال قبل
پاسخ  امیر

سلام امیر جان
اگر هر شغلی به جای خودش مهمه که مهمه پس باید درآمد معقول و متناسب هم داشته باشه
نمیشه به بعضی ها گفت چون شغل تون مهمه پس در این کار بمونید و ادعای درآمد بیشتر هم نداشته باشید ولی یه عده از قبل مکیدن خون مردم به هر چی می خواهند برسند ، بقیه هم ساکت بنشینند و هیچ کاری نکنند و فقط نگاه کنند یه عده معدودی هر روز ثروتمند تر شوند
باید شرایط یک زندگی آبرومندانه برای هر انسانی فراهم باشه

داریوش
داریوش
۲ سال قبل
پاسخ  امیر

خوب به جهنم بذار جمعیت انسانهای مخرب طبیعت کم بشه