کلاینت آزمایشی شبکه بلاک چین تلگرام رسما عرضه شد

کلاینت آزمایشی شبکه بلاک چین تلگرام رسما عرضه شد

طبق فایل‌های آپلود شده در وب‌سایت test.ton.org، پیام‌‌رسان تلگرام، به طور رسمی یک کلاینت آزمایشی برای پروژه مبتنی بر بلاک چین خود یعنی شبکه‌ باز تلگرام (TON) عرضه کرده است.

به گزارش کوین‌تلگراف، و طبق متن راهنمای کلاینت، فایل‌های منتشر شده، توزیعی از نسخه مقدماتی لایت کلاینت (Lite Client) بلاک چین تلگرام بوده و بخشی از کتابخانه‌های مربوطه نیز به آن اضافه شده است. این فایل‌ها، نسخه‌ی پایدار و ساده‌شده‌ی لایت کلاینت هستند.

در روز ۲۵ می (۴ خرداد)، کاربری فایل‌های مربوط به این کلاینت را در سایت گیت‌هاب قرار داد و به صورت غیررسمی عرضه شد. طبق فایل راهنمای منتشر شده در گیت‌هاب، اگر این کلاینت به درستی پیکربندی شود، به فول نود بلاک چین تلگرام متصل خواهد شد و درخواست‌هایی به آن می‌فرستد.

TON CODE

به‌علاوه، کاربران می‌توانند برای توسعه‌ی قراردادهای هوشمند، یک فایل پیکربندی نصب کنند تا این لایت کلاینت به سرور مخصوصی متصل شود. علاوه بر آن، توسعه‌دهندگان می‌توانند کارهایی مانند ایجاد قرارداد هوشمند جدید، بررسی وضعیت قراردادهای هوشمند موجود، ارسال پیغام خارجی به این قراردادها و … را انجام دهند. همچنین گفته می‌شود که افراد می‌توانند با استفاده از زبان برنامه‌نویسی فیفت (Fift)، به کامپایل، اجرا و اشکال‌زدایی این قراردادهای هوشمند بپردازند.

زبان برنامه‌نویسی فیفت، زبان اختصاصی شبکه باز تلگرام است که هفته‌ی پیش منتشر شد. این زبان به طور خاص برای توسعه و مدیریت قرارداهای هوشمند بلاک چین TON و تعامل با ماشین مجازی آن ساخته شده است.

تلگرام، ماه آوریل، برای شمار محدودی از توسعه‌دهندگان، نسخه‌ی آزمایشی و خصوصی بلاک چین TON را راه‌اندازی کرد. در حالی که با انجام این آزمایش بازخورد خاصی بدست نیامد، اما دو تن از این توسعه‌دهندگان گفتند که سرعت تراکنش این بلاک چین بسیار بالا بوده است.

پیام‌رسان تلگرام، به احتمال فراوان در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹، به صورت رسمی شبکه بلاک چینی TON و ارز دیجیتال خود به نام «گرام» (Gram) را راه‌اندازی و عرضه خواهد کرد.

بر اساس گزارشی که چندی پیش منتشر کردیم طبق یک سند تجاری غیررسمی، تلگرام باید تا تاریخ ۳۱ اکتبر سال ۲۰۱۹ ارز دیجیتال خودش را عرضه کند، در غیراینصورت کلیه توافقنامه‌های خرید توکن‌های گرام (به صورت یک طرفه) لغو خواهد شد و این کمپانی باید پول سرمایه‌گذاران را پس بدهد.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

4 دیدگاه
دیویدکاپرفیلد
دیویدکاپرفیلد
4 سال قبل

مقاله مفیدی بود ممنون
کاش تو ایران اجازه خرید و فروش داشت فقط

AnonyMous
AnonyMous
4 سال قبل

عالی بود مطالبتون . مرررسی

پرتو عوض پور
پرتو عوض پور
4 سال قبل
پاسخ  AnonyMous

با سلام. ممنون از شما.

ملک پور
ملک پور
4 سال قبل

این ارز دیجیتال متمرکز هست و تمامی دولت های بزرگ و مهم دنیا باهاش مشکل دارند
حتی امریکا محاله وقتی فیس بوک ارز ایجاد کنه
بذاره تلگرام براش آزار و اذیت ایجاد کنه
از الان شکست خورده هست این پروژه
ولی هر عروسی سیاه بختی ماه عسل داره