به نقل از آری پاول (Ari Paul)، سرمایهگذار برجسته و مدیر بخش سرمایهگذاری بلاک تاور کپیتال، بهزودی سختگیریهای بیشتری روی صرافیهای ارز دیجیتال و عملیات برداشت از آنها اِعمال خواهد شد.
به گزارش یوتودی، آری پاول که مدیر ارشد سرمایهگذاری در بلاکتَوِرکپیتال (BlockTower Capital) است، روز ۲۶ اوت (۵ شهریور)، در حساب توییتری خود، نظراتش را در خصوص چگونگی قوانین ارزهای دیجیتال و همچنین شکلگیری فضای ارزهای دیجیتال در آیندهای نزدیک (۱ تا ۲ سال آینده) به اشتراک گذاشت. مباحثی که او مطرح کرد شامل صرافیهای ارز دیجیتال، حریم خصوصی تراکنشها، موجودی حسابها و … میشد.
پاول در رشتهتوییتی، مباحثی در خصوص ارزهای دیجیتال مطرح و با این فرضیه شروع کرد که طی یک یا دو سال آینده، اغلب صرافیهای ارز دیجیتال تا حدی تحت نظارت قانون قرار میگیرند و برداشت وجه تنها از طریق کیف پولهایی که در «لیست سفید» قرار گرفتهاند، ممکن خواهد بود.
او معتقد است که در آیندهای نزدیک، اِعمال قوانین در صنعت ارزهای دیجیتال باعث میشود تا به جای «هر ارزی» فقط کوینهای «تمیز» و قانونی وجود داشته باشند.
پاول ادامه میدهد که این کوینهای تمیز تنها بین نهادهای قانونی و/یا کیف پولهای غیرناشناس مبادله خواهند شد.
آری پاول همچنین نوشت:
تمام صرافیهای برتر ارز دیجیتال در حال رقابت برای ایجاد فرایندهایی بهمنظور مطابقت با قوانین و مقررات مالی هستند.
او همچنین افزود اخیراً، اکثر صرافیهای ارز دیجیتال، اخطار مطابقت نداشتن با قوانین را دریافت کردهاند و به همین دلیل، پاول انتظار دارد که اِعمال و اجرای قوانین در صرافیها بهزودی آغاز شود.
با این حال، او هنوز در مورد میزان سختگیری این قوانین نظر مشخصی ندارد. پاول به قوانین «شلخته» اشاره کرد که در مورد عرضههای اولیه سکه (ICO) اِعمال میشد و اظهار داشت قانونگذاران درحالی انگشت روی صرافیهای ارز دیجیتال میگذارند که هنوز افراد بسیاری بهسادگی و با تبادل ارزهای دیجیتال بین صرافیهای متمرکز (CEX) و صرافیهای غیرمتمرکز (DEX) در حال پولشویی هستند. او توضیح داد:
شبیه به مقررات اجراشده در مورد عرضه اولیه کوین، اِعمال قوانین در این حوزه نیز ممکن است ناکافی یا شلخته باشند. ممکن است افراد بسیاری هماکنون در حال پولشوییهای کلان با انتقال پول از صرافیهای متمرکز به صرافیهای غیرمتمرکز و بالعکس باشند. شاید اعمال قوانین در آینده سختگیرانهتر باشد. مطمئن نیستم.
آری پاول، با اشاره به اینکه نگاه به آینده، فراتر از بدیهیات موجود ناممکن است، انتظار دارد که حتی با قوانین حال حاضر نیز اکوسیستم بزرگی از ارزهای قانونی به وجود بیاید. البته، از نظر او، به همین اندازه احتمال ایجاد بازار غیررسمی بزرگی با ارتباطات و کانالهای کوچکتر وجود دارد. این گونه بازارها، بازارهای خاکستری نام دارند. در بازار خاکستری که فرایندی ظاهراً قانونی دارد، محصولات شرکتی خاص با رضایت تولیدکننده محصول، خارج از کانالهای توزیع تولیدکننده و با قیمتی بالاتر به فروش میرسند.
پاول همچنین تصریح کرد که اگر قرار باشد بازارهایی قانونی و غیرقانونی وجود داشته باشند، پولشوییِ کوینهای فهرست سیاه در سیستمهای دارای لیست سفید به تجارتی بزرگ تبدیل خواهد شد. او اظهار داشت:
مشابه با بازار مالی سنتی، پولشویی کوینها فقط برای ورود آنها به سیستمهای لیست سفید تبدیل به تجارتی بزرگ خواهد شد.
او همچنین به خوانندگان رشتهتوییت خود یادآوری میکند که شرایط ممکن است بهصورت دیگری رقم بخورند و ضمانتی برای تحقق دورنمایی که او در این رشتهتوییت به تصویر کشیده است، وجود ندارد.
اگه اینطور باشه خب دیگه از همین سیستم بانکی استفاده میکنیم ارز دیجیتال باید ناشناس باشه
منو یاد عموفیلترچی خودمون انداخت
حرف مفت یعنی همین
وقتی ساختار ارز دیجیتال بر غیر متمرکز بودنش هست این حرف در برابر اون یعنی شنا عکس جریان رودخانه
ارزهای دیجیتال تا ابد مستقل میمانند چون کارایی آنها بیشتره و کلا بر اساس سیستم غیرمتمرکز برنامه نویسی میشوند و این محدودیت ها تنها گریبان سیستم بانکداری متمرکز را خواهد گرفت…فقط میتوان گفت دنیا باید خود را برای تحول بزرگ و شگرف در همین ۴تا ۵سال پیش رو آماده کند و دست و پا زدن برای حفظ سیستم فرسوده و دست و پا گیر و گران بانکداری متمرکز چیزی جز عقب ماندگی برای بشر به دنبال نخواهد داشت.
تا 1 الی 2 سال اینده تمامی صرافی ها از جمله بایننس فکر میکنی اجازه میده بدون احراز هویت روزی 200 هزار دلار بیت خارج کنی ؟؟ ( با احتساب قیمت بیتکوین 100 هزار دلاری ) عملا خیر!! پس همه مجبورن چه ایرانی چه خارجی برای برداشت 1 دلار هم باید kyc بدی خب اون وقت مستقل بودن معنی نداره!!! مگه اینکه تو صرافی های غیر متمرکز کار کنی…
همین حالا هم با ترس و لرز داریم تو صرافی ها ی خارجی معامله میکنیم اگه اینجوری باشه که دیگه اصلا ارزش معامله و ریسک کردن نداره
در این حالت فلسفه وجودی ارزهای دیجیتال دیگه بی معنی میشه. اگر قرار به نظارت ساختارها و سیستم های متمرکز باشه، در اون صورت اصلا چه نیازی به وجود ارزهای دیجیتال هستش… سیستم های متمرکز فعلی بانکی و بازار فارکس خیلی کارآمدتر هستند.
عجب بابا عجب.
رو اینام مالیات بذارین دیگ
همه دردشون همینه اصلا