بریتانیا به ارزهای دیجیتال چراغ سبز نشان داد

بریتانیا به ارزهای دیجیتال چراغ سبز نشان داد

هیئتی از قانون‌گذاران بریتانیا دارایی‌های دیجیتال را روز دوشنبه (۲۷ آبان)‌ به عنوان یک «مایملک» (دارایی) به رسمیت شناختند. بدین ترتیب راه برای کسب‌وکارهای مختلف برای استفاده از توکن‌های مبتنی بر بلاک چین و توسعه این حوزه باز شد.

به گزارش بیت کوینیست، در حالی که ایالات‌متحده گرفتار ارائه تعریفی از ارزهای دیجیتال به عنوان اوراق بهادار است، بریتانیا پا را فراتر گذاشته و این ارزها را به عنوان یک دارایی یا مایملک به رسمیت شناخته است. یک هیئت با حضور قاضی سر جئوفری واس (Geoffrey Vos)، روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای حقوقی، از پیشرفتی بزرگ در حوزه ارزهای دیجیتال در بریتانیا خبر داد.

بر اساس گزارش، این هیئت با هدف ایجاد شفافیت بیشتر در حوزه ارزهای دیجیتال اقدام به ارائه تعریف جدید کرده است. واس در این خصوص می‌گوید:

پاسخ‌ها به سوالات قانونی باعث خواهد شد تا استفاده مردم از دارایی‌های رمزنگاری‌شده و قراردادهای هوشمند قانونی، با پایه و اساس قابل اطمینانی انجام گیرد.

در بیانیه قانونی آمده است که دارایی‌های رمزنگاری‌شده، تمام ویژگی‌های یک دارایی را دارند و همین مسئله به آن‌ها جایگاه قانونی می‌دهد:

مشخصه‌های نو که در خصوص برخی از دارایی‌های رمزنگاری شده وجود دارد (غیر ملموس بودن، تایید هویت کریپتوگرافیک، اجماع و…)  دارایی بودن آنها را نقض نمی‌کند.

این تصمیم در حالی با حمایت فعالان این حوزه همراه شد که به عقیده بسیار باعث افزایش استفاده عموم از این دارایی‌ها و قراردادهای هوشمند در بریتانیا خواهد شد. به علاوه ایجاد چنین شفافیتی مزیت‌های راهبردی را برای استارت‌آپ‌های فعال در این کشور فراهم می‌کند.

لاتک (Lawtech)، از نهادهای وابسته به دولت بریتانیا که بخشی از کارگروه ویژه قضایی این کشور است، این خبر را اعلام کرد. جنیفر سوالو (Jenifer Swallow)، از مسئولین بلندپایه لاتک در این خصوص گفت:

مشاهده این مسئله که قانون مدنی ما به سرعت خود را با آهنگ سریع فناوری وفق می‌دهد (و در بیانیه منتشر شده نیز به آن اشاره شده است) جای خوشحالی دارد. Tech Nation علاقه بسیاری در همکاری با لاتک در حوزه‌هایی این چنینی دارد تا بتواند از رشد، شفافیت و بهبود فناوری‌های جدید حمایت کند.

او در ادامه افزود که انتظار می‌رود بازار جهانی قراردادهای هوشمند تا سال ۲۰۲۳ به ۳۰۰ میلیون دلار برسد. از طرف دیگر انجمن اقتصاد جهانی پیش‌بینی کرده است که ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی دنیا تا سال ۲۰۲۷ در بلاک چین خواهد بود.

کریستینال بلاکلاز (Christina Blacklaws)، مدیر این هیئت، ضمن اشاره به رویکرد مثبتش در خصوص شفافیت‌های ایجاد شده در خصوص دارایی‌های رمزنگاری‌شده افزود:

بسیار عالی است که قانون انگلیس و ولز با آغوش باز از این فناوری جدید استقبال کردند و دارایی‌های رمزنگاری‌شده را به عنوان یک دارایی قابل انتقال به رسمیت شناختند و اجرای قراردادهای هوشمند را ملزم دانستند.

بنابراین باید در آینده منتظر جنگ بلاک چینی چین و بریتانیا بود و باید دید که واکنش آمریکایی که از آنها عقب افتاده چه خواهد بود.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

2 دیدگاه
امید
امید
4 سال و 4 ماه قبل

شما این اخبار رو چطور به دست میارین با توجه به قعطی اینترنت بین الملل؟

امیر
امیر
4 سال و 4 ماه قبل
پاسخ  امید

والا منم سوال کردم ازشون . جواب ندادن . فکر کنم این شرکت ها تو وایت لیست قرار دارن