بیت مین بزرگترین تاسیسات ماینینگ جهان را در تگزاس افتتاح کرد

بیت مین بزرگترین تاسیسات ماینینگ جهان را در تگزاس افتتاح کرد

بیت مین، غول چینی صنعت ماینینگ در تازه‌ترین اطلاعیه خود ادعا کرده که بزرگترین تاسیسات ماینینگ جهان را در «راکدیل» (Rockdale) در ایالت تگزاس آمریکا افتتاح کرده است.

به گزارش کوین‌تلگراف، این شرکت امروز (۲۹ مهر) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با همکاری بخش توسعه شهری بخش راکدیل و شرکت کانادایی DMG این پروژه را به پایان رسانده است.

در این اطلاعیه بر مشارکت با اقتصاد محلی راکدیل تاکید شده است. راکدیل در بخش «میلام» (Milam)، واقع در شرق «آستین» (Austin) و در ایالات تگزاس قرار دارد.

بیت مین بزرگترین تاسیسات ماینینگ جهان را در تگزاس افتتاح کرد

این تاسیسات در زمینی به مساحت ۱۳,۳۵۰ هکتار ایجاد شده است و با پایان کامل پروژه ۳۰۰ مگاوات ظرفیت خواهد داشت. در حال حاضر ۲۵ مگاوات از آن ساخته شده و تاسیسات ۵۰ مگاواتی دیگری نیز در دست احداث است.

محل احداث این تاسیسات تحت مالکیت شرکت آلکوا (Alcoa) قرار دارد و پیش‌تر به‌عنوان محل پالایش آلومینیوم استفاده می‌شده است.

DMG قرار است تا با همکاری بیت مین، ظرفیت تاسیسات را افزایش دهد و بر بازدهی استخراج تاسیسات نظارت داشته باشد. مدیریت و میزبانی خدمات استخراج ارزهای دیجیتال در تاسیسات تگزاس بر عهده این شرکت خواهد بود.

تامین نیروی کار توسط بیت مین و DMG صورت گرفته و برای استخدام افراد، از کمیسیون محلی نیروی کار (Rockdale MDD) کمک گرفته شده است.

به گفته بیت مین، این شرکت به دنبال تامین نیروی کار از افراد محلی است و خرید برق مورد نیز به صورت مستقیم از اپراتور شبکه برق راکدیل (ERBCT) انجام می‌گیرد.

علاوه بر حمایت بیت مین از اقتصاد محلی، این شرکت قصد دارد تا برنامه‌های آموزشی مرتبط با بلاک چین و مراکز ماینینگ را نیز در راکدیل راه‌اندازی کند. این شرکت برای تحقق این هدف با مدرسه ناحیه راکدیل همکاری خواهد کرد.

بیت مین بزرگترین تاسیسات ماینینگ جهان را در تگزاس افتتاح کرد

برنامه احداث تاسیسات در تگزاس، آگوست (شهریور) سال گذشته اعلام شده بود. طبق برآورد بیت مین در آن سال، ساخت این محل باعث ایجاد ۴۰۰ شغل در دو سال اول خواهد شد و طی بازه‌ای ۷ ساله ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه وارد اقتصاد این بخش می‌شود.

ماه ژانویه (دی)، رسانه‌های محلی اعلام کردند که روند کار پروژه متوقف شده است و کارگران دست از کار کشیده‌اند. گفته می‌شود که شرایط نامناسب بازار و کاهش قیمت‌ ارزهای دیجیتال از جمله مهمترین عوامل توقف پروژه بوده است.

کلینتون براون (Clinton Brown)، مدیر ارشد پروژه بیت مین در راکدیل، امروز عنوان کرد که بهره‌برداری از این تاسیسات برای توسعه جهانی برنامه‌های بیت مین از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وی در ادامه از عرضه پایدار منابع انرژی در این ایالت از جمله اصلی‌ترین عواملی یاد کرد که از رشد «غیرقابل اجتناب» استخراج ارزهای دیجیتال حمایت می‌کند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

7 دیدگاه
آقای کریپتو
آقای کریپتو
4 سال قبل

ما فقط نگاه ...
کشور ما الان بیش از یک ساله که میخواد روی کاغد یک چهارچوب و قانون بذاره.

ممد
ممد
4 سال قبل

الان آقای ایکس (یکی از مدیران بلند پایه) میاد خبر رو میخونه میگه ای دل غافل!!! چرا ما اینکارو نکردیم که آمریکا بکنه؟
بعد مشاورش بهش میگه قربان این همون چیزیه که شما بهش میگفتی بیت کوئین! همون که 3 ماه پیش دستور دادی بریزیم تو زندگی ملت برقشونو قطع کنیم دستگاهاشونو مصادره کنیم.
بعد آقای مدیر میگه عجبببببببببب!!! پس این همون بیت کوئینه. ببینید چقدر بد بود. آمریکای جهان خوار هم رفت سراغش!

سالى
سالى
4 سال قبل

پاى امريكا تو ماينينگ باز بشه اوضاع خيلى تغيير ميكنه اگ كنترلشو بدست بگيره نميزاره از دلار سرتر بشه ينى هروقت بخاد ميليونها ماينر رو ب شبكه وصل ميكنه و نميزاره اب خوش از گلوى كسى پايين بره و هروقت اراده كنه ميبرش ب اوج

اردشیر
اردشیر
4 سال قبل
پاسخ  سالى

M3 آنجا توجیه اقتصادی ندارد و آنجا دستگاههای دارند که با مصرف برق M3های دست دوم چینی خودمان هفت برابر تولید می کنند ...

هرمان
هرمان
4 سال قبل
پاسخ  سالى

از کجا معلوم که بیت کوین رو خود امریکا نساخته باشه؟

عمار حکیم
عمار حکیم
4 سال قبل
پاسخ  سالى

دقیقا این همین چیزیه که من میگم . برای حفظ دلار هر جنگی و هزینه ای میکنه . بنظرم یکسال هست این روش و پیش گرفته و این نسبت سختی به قیمت برای همینه . اگر دولت از جیب هزینه کنه برای تولیدش و با کمی ضرر بریزه تو بازار قیمت پایین میمونه و سهتی بالا . اما باز اگر‌بیت و بریزه تو بازار باز هم فراوانی و امنیتش خطره برای دلار و نظام بانکی پس جوری باید معملات تنظیم کنه که قیمت در بلند مدت شیب نزولی داشته باشه . مشکل ماینر ها با نسبت قیمت و سختی لعنتیه

ماینرچی
ماینرچی
4 سال قبل

فکر کنم به این شوری که می فرمائید نباشه. امریکا اگه بخواهد قیمت رو دست بگیره تا دلار تضعیف نشه به فدرال رزرو یا بانکهای بزرگ مجوز میده کمی خرید کنن تا هر وقت قیمت بیت رفت بالا بفروشن. خودشو درگیر ماینینگ نمیکنه. کلا هر روز زیر 16 میلیارد خرید و فروش کل ارزها در دنیا است. یک دهم این مبلغ رو خرید کنن کافیه