بایننس از فهرست ۱۰ صرافی برتر کریپتو کامپر خط خورد

بایننس از فهرست ۱۰ صرافی برتر کریپتو کامپر خط خورد

کریپتوکامپر (CryptoCompare)، شرکتی که در حوزه داده‌های آماری و رتبه‌بندی صرافی‌های ارز دیجیتال فعالیت می‌کند، به تازگی فهرست صرافی‌های برتر خود را به روز رسانی کرده است.

به گزارش کوین تلگراف، در فهرست جدید، صرافی بایننس در فهرست ده صرافی برتر ارزهای دیجیتال حضور ندارد. این در حالی است که حجم معاملات روزانه بایننس در مقایسه با دیگر صرافی‌ها بالاتر است. به گفته کریپتو کامپر داده‌های تجمعی در خصوص حجم معاملات لحاظ نشده است.

در این فهرست که روز گذشته (۲۸ آبان) منتشر شد به ترتیب صرافی‌های جمینی (Gemini)، پاکسوسیـتبیت (Paxos itBit)، کوین بیس (Coinbase)، کراکن (Kraken)، بیت استمپ (Bitstamp)، لیکوئید (Liquid)، اوککس(OKEx)، پولونیکس (Poloniex)، بیت فلایر (BitFlyer) و بیت فینکس (Bitfinex) در رده‌های اول تا دهم قرار دارند.

در حالی که این دومین نسخه از فهرست صد صرافی برتر ارزهای دیجیتال است، در نسخه اول صرافی بایننس در رده هفتم قرار داشت. نسخه اول اواسط ژوئن سال ۲۰۱۹ توسط کریپتو کامپر منتشر شده بود. جمینی که حالا در رده اول جا خوش کرده در فهرست پیشین بعد از بایننس در رده هشتم قرار داشت و کوین بیس مقام اول را در اختیار داشت.

چارلز هایتر (Charles Hayter)، از بنیان‌گذاران و مدیرعامل کریپتوکامپر، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری بلاک (The Block) گفت که بایننس به سبب هک شدنش در ماه می سال جاری از فهرست ده صرافی بزرگ خط خورده است. در حال حاضر بایننس دوازدهمین صرافی ارزهای دیجیتال در فهرست کریپتو کامپر است. هایتر در ادامه افزود:

در این فهرست هک‌های اخیری که گریبان صرافی‌ها گرفت را لحاظ کردیم و برای آنها جریمه قائل شدیم. از آنجایی که بایننس به تازگی هک شده بود، در شاخصه امنیت پایین‌تر از رقبا قرار گرفت.

هفت می سال جاری بایننس با یک رخنه امنیتی گسترده مواجه شد و هکرها توانستند ۷,۰۰۰ بیت کوین را به سرقت ببرند. ارزش این بیت کوین‌ها در آن زمان چیزی در حدود ۴۲ میلیون دلار بود. بایننس بلافاصله اعلام کرد که سرمایه‌های از دست رفته را از صندوق «تامین دارایی برای کاربران» پرداخت خواهد کرد.

در فهرست جدید کریپتو کامپر ۶۰ صرافی دیگر نیز اضافه شدند و حالا این فهرست ۱۶۰ صرافی ارزهای دیجیتال را در خود جای داده است. طبق گزارشی که کریپتو کامپر در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹ منتشر کرد، اعلام شده بود که تنها ۸ درصد از صرافی‌های این حوزه از پلتفرم‌های کاستدی (نگه‌داری) استفاده می‌کنند و تنها ۴ درصد از آنها با شرکت‌های بیمه قرارداد امضا کرده‌اند تا در صورت هک شدن، خسارت وارده را جبران کنند.

این شرکت همچنین اعلام کرد که حجم معاملات مارجین در صرافی‌ها نسبت به ماه ژوئن افزایش داشته است و ۶۲ درصد از حجم کل معاملات را معاملات مارجین تشکیل می‌دهند. این رقم در ماه ژوئن ۵۲ درصد بود.

طبق گزارش‌ها، کریپتو کامپر این فهرست را در پاسخ به ادعایی منتشر کرده که می‌گوید ۹۵ درصد از حجم معاملات در صرافی‌هایی که از چهارچوب‌های قانونی‌گذاری تبعیت نمی‌کنند، تقلبی است. اواسط نوامبر (آبان) کوین مارکت کپ (CoinMarketCap) معیاری جدید را در اختیار کاربران قرارداد که در آن می‌توان صرافی‌ها بر اساس میزان نقدینگی‌شان دسته بندی کرد. به گفته هایتر میزان نقدینگی به خودی خود کارایی چندانی ندارد و رتبه بندی آنها باید به صورت کلی باشد. او در این خصوص به بلاک گفت:

همیشه نقدینگی را به عنوان یک شاخصه در مورد هر صرافی استفاده کردیم. عمق و توزیع در بازارهای اصلی نیز معیاری مهم در محاسبات‌مان در خصوص نقدینگی هستند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

7 دیدگاه
محمد
محمد
4 سال و 5 ماه قبل

با سلام
ممنون میشیم اگه شما بتونید لیست صرافی هایی که برای ایرانی ها در دسترس هستند را اعلام کنید با تفکیک انهایی که نیاز به ارایه هویت دارند و انهایی که بدون تایید هویت میتوان ثبت نام وسپس ترید کرد

احمد خراسانی
احمد خراسانی
4 سال و 5 ماه قبل
پاسخ  محمد

سلام اقای فلاح لطفا به درخواست اقا محمد پاسخ بدین واقعا نیاز داریم فهرست صرافی های مجاز برای ایانیان رو بدونیم که بی گدار به آب نزنیم

پدرام
پدرام
4 سال و 5 ماه قبل

درود
دوستان عزیز هیچ صرافی و اکسچنجی وجود نداره که بصورت قانونی ایرانیان بتوانند در آنها فعالیت و خطر احتمالی تحریم و مسدود سازی حساب کاربران ایرانی را شامل نشود! وجود داشته باشد!!! و در صورتی هم که خود ما دسترسی به اینترنتمون!!! مشکلی نداشته باشد! جهت ورود و عضویت و فعالیت در تمام صرافی های ارزهای دیجیتال خارجی باید با ابزارهایی نظیر VPS و VPN ایمن و معتبر که حتی همین VPN و VPS ها هم از مبدا کشورهایی که خود صرافی ها بواسطه قوانین و مقرراتشون محدودشان کرده اند هم نباشد.
پس حتی اگر صرافی و اکسچنجی هم باشد که در حال حاضر صراحتا در قوانینش تحریم و محدودیتی رو شامل حال کاربران ایرانی نکرده باشد! می بایست با رعایت این اصل که ""هیچ صرافی وجود نداره که برای ایرانیان احتمال خطر مسدود سازی نداشته باشد، وچود ندارد"" رو مد نظر قرار داد و در هنگام عضویت و ورود و فعالیت در همه صرافی ها ابزارهای ایمن و مطمین مخفی کردن IP رو بکار برد که بهترین ابزار هم VPS می باشد! تهیه لیست از صرافی ها هم هیچ فاکتوری به جز فاکتورهای جهانی که سایر کاربران کشورها از آنها استفاده می کنند وجود ندارد! به جز اینکه ما فقط باید صرافی های با خطر بیشتر رو از خود دور نگه داریم! مثلا صرافی بیترکس و کلا صرافی های آمریکایی که پرریسک ترین هستند و صرافی هایی که احراز هویت در اونها اجباری است یا احتمال اجرای احراز هویت در انها وجود دارد! البته صرافی های غیر متمرکز هم گزینه های خوبی هستند اما اونها هم مشکلات و محدودیت هایی دارند و حتی برخی اقدام به احراز هویت هم می کنند که خب شاید رفتن به سمت اونها در حال حاضر هم زیاد مقرون به صرفه نباشه!
صرافی هایی که حجم معاملات بالایی دارند و از گذشته هم ریسک کمی رو متوجه ایرانیان نموده اند باید انتخاب نمود، البته باید توجه هم کنید اعتبار صرافی هم مهمه که پدر و مادر دار باشد و خطر هک، ورشکستگی و کلاهبرداری در آنها هم کم باشد!
از این منظر ""صرافی بایننس"" از جمله بهترین انتخاب کاربران ایرانی است! که با جستجوی ساده در گوگل!!! می توانید مطالب مفیدی از "آموزش بایننس" و "راهنمای بایننس" دریافت کنید. صرافی های با موقعیت و هویت چینی و کشورهای آسیای شرقی که ""بایننس"" هم از جمله آنهاست بهترین گزینه ها هستند که خب با در نظر گرفتن فاکتورهای: امنیت، حجم معاملات، تعداد ارزهای پشتیبانی شده، سرعت و قابلیت دسترسی و ... از بین اونها گزینه مد نظر رو انتخاب کرد. و البته برای ما ایرانیان هیچ وقت نمیشه با اطمینان گزینه ای رو عنوان کرد و از همه جهت اون رو مطمئن خطاب کرد!! پس همیشه باید در مارکت ارزهای دیچیتال با احتیاط قدم برداشت و ارزهای خود را هم در طولانی مدت در صرافی نگه داری نکرد!

سامان ساساني
سامان ساساني
4 سال و 5 ماه قبل

الحق اين بايننس بدرد چي ميخورد كه يه سريا تو سر خودشون ميزدن يه صرافي اشغال واسه چندرقاز همه خودشونو بايد خفه ميكردن تازه مالو زندگيشونم بايد ميزاشتن حداقل يه بيت واسه كار تو اين شبكه نيازه

amir behzad
amir behzad
4 سال و 5 ماه قبل

باهات موافقم در ضمن بایننس مافیایی عمل میکنه و بعضی ارزهای معروف و رو به رشد را لیست نمیکنه نمونش ارز دیجی بایت

رضا
رضا
4 سال و 5 ماه قبل
پاسخ  amir behzad

یکی از قویترین صرافی هایی که میتونه ارز دیجیتال رو تو دنیا گسترش بده بایننس هستش ..تا الان ارزهای فیات چند کشور رو واسه خرید به بکار گرفته .طبق گفته سی زد تو همایش سنگاپور قراره که 160کشور طبق اولویت به این لیست اضافه بشه

ایمانم
ایمانم
4 سال و 5 ماه قبل

حجم معامله های روزانه یک صرافیشون معادل بودجه یک ماه کشور ماست
اون وقت ما ایرانی ها هنوز یک اینترنت ساده رو نداریم
چقد باید تو این مملکت بسوزیم