ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۳۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۳۰۶ تومان

جریمه‌های سنگین در انتظار بنیان‌گذار سامسونگ، باز هم بیت کوین مقصر است؟

جریمه‌های سنگین در انتظار بنیان‌گذار سامسونگ، باز هم بیت کوین مقصر است؟

«لی کن هی»، بنیان‌گذار غول تکنولوژی کره جنوبی و جهان، سامسونگ، به جرم سپرده‌گذاری در بانک‌های آف شور جریمه خواهد شد. وی متهم است که میلیاردها دلار را در بیش از دویست بانک برون‌مرزی سپرده گذاری کرده است تا به این وسیله از دادن مالیات فرار کند. بانک‌های آف شو، بانک‌هایی هستند که با سود کم و تسهیلات مالیاتی سرمایه‌گذاران خارجی را به سپرده‌گذاری در بانک‌های خود جذب می‌نمایند. در ادامه با ارز دیجیتال همراه باشید.

برتری‌های بیت کوین در این زمینه

یکی از مراجع مهم خبری در کره جنوبی بانام JTBC، اعلام کرده که لی کن هی، بنیان‌گذار سامسونگ در صدها بانک خارجی پول‌های خود را به‌منظور فرار مالیاتی و بی‌نیاز شدن از گزارش دارایی‌های خود به دولت، حساب باز کرده است. این خبر گذاری طی پستی در توییتر گفت :

لی کن هی، بنیان‌گذار سامسونگ با دارا بودن بیش از ۲۰۰ حساب بانکی در بانک‌های خارجی باید علاوه بر پرداخت مالیات‌ها به دولت جرائم تعیین‌شده را نیز پرداخت کند.

این خبر گذاری در ادامه نوشت :

بیت کوین برای چه‌کاری خوب است؟ شخصی‌سازی همراه با آزادی اقتصادی و برانداختن صنعت ۴۰ تریلیون دلاری بانک‌های آف شور.

جریمه‌های سنگین در انتظار بنیان‌گذار سامسونگ، باز هم بیت کوین مقصر است؟

اوایل امسال نیز، شاهزاده میلیاردر عربی، «الولید بن طلال»، به جرم دور زدن دولت، فرار مالیاتی و فساد به حبس خانگی محکوم شد و دولت برای آزادی او وثیقه هفت میلیارد دلاری درخواست کرد. نکته جالب اینجاست که این شاهزاده در مصاحبه ای بیت کوین را کاملا حبابی دانست.

«مکس کایزر» از مطرح‌ترین کارشناسان در مسائل اقتصادی است؛ در آخرین اظهارنظرش، به اظهارات تند این شاهزاده نسبت به محکوم کردن بیت کوین، انتقاد کرد. طلال از بیت کوین به‌عنوان یک حباب و «انرون» دنیای امروز یادکرده بود و درست کمی بعد از این اظهارات، طلال توسط نیروهای امنیتی سعودی بازداشت و برای آزادی‌اش هفت میلیارد دلار وثیقه درخواست شد. درصورتی‌که اگر وی دارایی‌های خود را به‌صورت غیرمتمرکز در می‌آورد می‌توانست از زیر بار باج دادن به دولت رهایی یابد.

کایزر می‌گوید:

او چندی پیش‌گفته بود که بیت کوین به این خاطر که هیچ مرکزیتی ندارد و تحت نظارت هیچ دولتی نیست، بد است. بعدازآن بود که دستگیر و تمام دارایی های او ضبط شد. اگر او تمام دارایی هایش را به‌صورت بیت کوین درمی‌آورد، این‌همه مشکل گریبانش را نمی‌گرفت. هرکسی که از خودش می‌پرسد آیا لازم است که بیت کوین بخرم؟ باید به سرنوشت طلال نگاه کند و از آن درس بگیرد.

«آری پاول» نیز در مورد بازار ارزهای دیجیتالی می‌گوید، که این ارزهای دشمنان جدی بازار بانک‌های آف شور هستند. بانک‌هایی نظیر، «جی پی مورگان» به‌شدت از این ارزهای واهمه دارند.

بیت کوین، به‌عنوان یک ارز غیرمتمرکز، آزادی اقتصادی به شما خواهد داد و علاوه بر اینها استقلال، تعویض‌پذیری و شفافیت نیز که یکی از نقص‌های بانک‌های آف شور است را نیز برای شما به همراه دارد.

کلید بازارهای چندین تریلیون دلاری

بسیاری از مفسران بیت کوین، از آینده صد هزار دلاری برای این ارز دیجیتال صحبت می‌کنند که این رقم خطر بزرگی برای بازار هشت تریلیون دلاری طلا به‌حساب می آید.

 با این حال، بازار جهانی بانکداری آفشور، از لحاظ ارزش گذاری بازار، بیش از ۵ برابر طلا ارزش دارد و بنابراین کارشناسان این سیستم را رقیب اصلی بیت کوین می دانند.

نتیجه گیری

کشف شدن مدارکی نسبت به جرائم بنیانگذار سامسونگ به خوبی نشان می دهد که بیت کوین بهترین راه فرار از مالیات نیست و بانک های آفشور با اینکه راه بسیار خوبی برای فرار مالیاتی هستند، آزادانه به فعالیت خود ادامه می دهد. بیت کوین را مانند یک چاقو در نظر بگیرید که می تواند جان یک آدم را بگیرد یا جان انسانی را نجات بدهد. البته همانطور که در مقاله «آیا بیت کوین واقعا برای کارهای غیرقانونی استفاده می شود؟» گفتیم، راه های بسیار زیادی برای جلوگیری از جرائم مرتبط با بیت کوین دارد.

 

منبع خبر : Cointelegraph
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب