حجم معاملات بیت کوین در ونزوئلا و آرژانتین رکورد زد!
اطلاعات تازه نشان میدهد که معاملات بیت کوین در دو کشور آمریکای جنوبی که مقررات سختگیرانهای در حوزه ارزهای دیجیتال دارند، به رکورد تازهای رسیده است.
به گزارش کوین تلگراف و به نقل از «کوین دنس» (Coin Dance)، طی هفته منتهی به روز شنبه (۱۸ آبان)، حجم معاملات بیت کوین در دو کشور ونزوئلا و آرژانتین به رکوردی تازه دست یافت.
این دادههای آماری که شامل معاملات صرافی « لوکال بیت کوینز » (Local Bitcoins) میشود، نشان میدهد که با توجه به سختگیریهای دولتهای ونزوئلا و آرژانتین در حوزه ارزهای دیجیتال، تقاضا برای بیت کوین همچنان رو به افزایش است.
هفته گذشته حجم معاملات بیت کوین در ونزوئلا ۱۴۲.۹ میلیارد بولیوار (ارز ملی ونزوئلا) اعلام شده است. این در حالی است که در مدت زمان مشابه، حجم معاملات بیت کوین در آرژانتین به رکورد ۱۹.۴ میلیون پزو (ارز ملی آرژانتین) رسیده است.
اگر مرجع محاسبات را بیت کوین قرار دهیم، حجم معاملات افزایش چندانی نداشته است. این مسئله خود حاکی از آن است که ارز ملی این کشورها بیش از پیش با رکود مواجه است. طی هفته گذشته ۶۲۷ بیت کوین معادل ۵.۵ میلیون دلار معامله شده و این رقم برای آرژانتین معادل ۳۰ بیت کوین یا ۲۶۳ هزار دلار عنوان شده است.
بنا بر گزارشها، تورم در هر دو کشور به معضلی اساسی بدل شده است و هم دولت کاراکاس و هم دولت بوینس آیرس به شدت به دنبال حل این مشکلات هستند. این در حالی است که تغییر دولت آرژانتین نه تنها اوضاع را بهبود نبخشیده، بلکه بر وخیمتر شدن اوضاع نیز دامن زده است.
هفته گذشته، بانک مرکزی آرژانتین به صورت رسمی اعلام کرد که خرید بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال با استفاده از کارتهای اعتباری ممنوع است.
ونزوئلا هم در حالی سال گذشته از ارز دیجیتال ملی خودش «پترو» (Petro) رونمایی کرد که در حال حاضر این ارز دیجیتال هدف انتقادات شدید قرار دارد.
«مائوریسیون دی بارتولومئو» (Mauricio Di Bartolomeo)، بنیانگذار استارتآپ Ledn، در این خصوص میگوید:
چاپ پول بی ارزش پرهزینه است و تهیه مواد اولیه و تدارکات لازم را با چالش مواجه کرده است. به همین دلیل ونزوئلا به دنبال پترو رفته است. پتروی ونزوئلا همان چیزی است که بیت کوین در مقابلش ایستادگی میکند.
بر اساس گزارش روز یکشنبه «فایننشال تایمز» (Financial Times)، ونزوئلا به واسطه تحریمهای آمریکا و تاثیرات آن بر دولتش مجبور شده تا نفتش را با قیمت پایین و با تخفیف به فروش برساند.
پیش از بحران اقتصادی در ونزوئلا، درآمد ماهیانه این کشور از فروش نفت ۵ میلیارد دلار بود که این رقم در حال حاضر تنها ۲۵۰ میلیون دلار است.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.