ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۹۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۶۳ تومان

دستورالعمل استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) توسط وزارت صنعت ابلاغ شد

دستورالعمل استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) توسط وزارت صنعت ابلاغ شد

دستورالعمل صدور جواز و پروانه بهره‌برداری استخراج ارز دیجیتال نهایی و توسط وزیر صمت ابلاغ شد.

به گزارش ارزدیجیتال، دستورالعمل و شرایط صدور جواز و پروانه بهره‌برداری استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد و استخراج‌کنندگان می‌توانند برای اخذ مجوز ماینینگ اقدام کنند.

جزئیات دستورالعمل وزارت صنعت برای ماینینگ

سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اعلام این خبر افزود:

دریافت درخواست‌های صدور مجوز از طریق سایت سامانه خدمات صنعت، معدن و تجارت (بهین‌یاب) انجام می‌شود و صدور مجوز از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها صورت می‌گیرد.

وی در خصوص تعیین و ملاک صنعتی شدن ارزهای دیجیتال اعلام کرد:

پس از بررسی و هم فکری و مشورت با فعالان این بخش، دانشگاه‌ها و دستگاههای مختلف، صدور جواز تأسیس و بهره برداری، برای متقاضیانی که جمع توان برق مصرفی تجهیزات استخراج رمزارز آنها بیش از ۲۵۰ کیلووات (ولت ـ آمپر) باشد، امکان پذیر است.

معاون وزیر صمت گفت:

امکان استقرار واحد استخراج‌کننده رمزارز دارای کاربری صنعتی و مشمول ضوابط استقرار واحدهای صنعتی بوده و صرفاً در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و یا مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و نیروگاه‌ها امکان‌پذیر است.

زرندی ادامه داد:

امکان استقرار واحدهای استخراج‌کننده رمزارز شامل محدودیت محدوده ۱۲۰ کیلومتری شهر تهران، ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان و ۳۰ کیلومتری مراکز سایر استان‌ها نیست.

وی اضافه کرد:

بر اساس دستورالعمل ابلاغی، صدور و یا اصلاح جواز تأسیس و پروانه بهره برداری، برای استخراج رمزارز در محل واحدهای تولیدی فعال صنعتی و معدنی موجود ممنوع است اما اخذ مجوز برای این فعالیت در محل واحدهای تولیدی غیرفعال صنعتی که ۳ سال از عدم فعالیت آن‌ها گذشته باشد، مجاز است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت:

صدور جواز تأسیس به‌ نام چند شخص حقیقی و یا چند شخص حقوقی مجاز نیست البته متقاضیان در صورت تشکیل شرکت می‌توانند ‌درخواست جواز تأسیس را در سامانه ثبت نمایند. همچنین صدور جواز تأسیس در محل استیجاری با حداقل اجاره یکساله، در چارچوب این دستورالعمل امکان‌پذیر است.

زرندی تصریح کرد:

اعتبار جواز تأسیس صادر شده ۶ ماه بوده و با ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی طرح و تأیید آن توسط سازمان برای یک دوره‌ دیگر قابل تمدید است.

وی گفت:

تأمین زیرساخت‌های لازم شامل برق، گاز، آب، اینترنت و … بر عهده دارنده جواز تأسیس است.

این مسئول افزود:

تأمین انرژی برق مورد نیاز از طریق شبکه سراسری برق کشور و یا تولید برق به صورت خصوصی از طریق انرژی تجدیدپذیر، CHP، نیروگاه خصوصی و … در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط امکان‌پذیر است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت بیان کرد:

بر اساس این دستورالعمل، در صورتی که سرمایه‌گذار بعد از فراهم کردن امکانات طرح از قبیل زمین، برق، ساختمان و تجهیزات، تقاضای صدور جواز تأسیس نماید و اقدامات انجام شده مطابق ضوابط این دستورالعمل باشد، صدور جواز تأسیس یا پروانه بهره‌برداری امکان‌پذیر است.

زرندی توضیح داد:

به منظور تأمین برق مورد نیاز، پس از صدور جواز تأسیس، اطلاعات مجوز در سامانه به وزارت نیرو ارسال می‌شود و پس از اختصاص انشعاب برق، وزارت نیرو اطلاعات آن را از طریق سامانه به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام می‌نماید.

وی گفت:

در صورت اعلام متقاضی مبنی‌ بر تأمین برق از طریق احداث نیروگاه حرارتی، جهت تأمین سوخت مورد نیاز به وزارت نفت معرفی خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد:

رعایت ضوابط مربوط به برچسب انرژی و استانداردهای کیفیت توان الکترونیکی و استانداردهای فناورانه مرتبط برای تولید و واردات تجهیزات فرآورده‌های پردازش رمزنگاری شده (ماینینگ) در صورت ابلاغ از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله سازمان ملی استاندارد الزامی است.

زرندی تصریح کرد:

در زمان در خواست صدور پروانه بهره‌برداری، ثبت مشخصات دستگاه‌های منصوبه، وفق فرم موجود در سامانه، شامل تعداد، نوع، میزان مصرف انرژی، شرکت سازنده، توان پردازش و … در سامانه الزامی است و تغییرات تجهیزات نیز توسط متقاضی در سامانه به‌روزرسانی خواهد شد.

وی در پایان به‌ این نکته اشاره کرد که، بر اساس مصوبه هیأت وزیران استفاده از ارزهای دیجیتال با قبول مسئولیت خطرپذیری (ریسک) از سوی سرمایه‌گذاران و متعاملین صورت می‌پذیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

51 دیدگاه
alireza
alireza
۳ سال قبل

سلام یه سوال اگر کسی در استان لرستان اخذ مجوز ارز دیجیتال بگیره برای سوله گرفتن اختیاریه یا شرکت صنعت معدن باید بهشون سوله بده

مهدی
مهدی
۳ سال قبل

مثِلآ من الان ۱۱ماهه کارخونه ام رو تعطیل کرده ورشکست شده ام بر ق کارخونه ام هم ۴۰کیلو واته،الان اگه بنده 20عدددستگاه بیت کوین اس9 با مجوز با مشارکت یک نفر بگیرم و راه اندازی کنم ، و هزینه مازاد برق مصرفیشو پرداخت کنم ، از نظر شما چه ایرادی داره ، تازه اینو شما در نظر بگیرید من در منطقه صنعتی یک شهرستان دارای یک کارگاه به مساحت ۹۰۰متر وزیر بنای ۳۷۵ به مالکیت خودم دارم ،لطفآ عاقلانه فکر کنید،

ممم مممما
ممم مممما
۳ سال قبل
پاسخ  مهدی

باید شرایط و سخت کنن که فقط سرمایه دارا واردش بشن

Mahyar Mojarrab
Mahyar Mojarrab
۳ سال قبل

اونوقت دقیقا" چرا باید فقط سرمایه دار واردش بشن ؟

مهدی
مهدی
۳ سال قبل

بهترین روش آقای وزیر محترم صمعت گرفتن لیست کارخانه های تعطیل شده ویا ور شکست شده از طریق ادارجات
موجود در شهرستانها بدون در نظر گرفتن حداقل سه سال از تعطیلی یا ورشکستگی آنها ، چون اونها هم می خواهند به نانی برسند،شاید با این تصمیماتی که می گیرید عمر وزارت شما هم بعیده تا پایان ریاست روحانی برسه ،و همچنین حذف محدوده ولتاژبرق ،شاید کارخانه ای توان خرید10یا 20 یا30یا 40ویا....دستگاه که صد البته دستگاه با تولید و مصرف برق متفاوت هستند باشند، و شما هر هزینه مازاد برقی که در نظر گرفته اید رو نسبت با برق مصرفی آنها از ایشان دریافت کنید ، تو رو خدا بالا غیرتن بایید یک کار ماندگار ، و عرضه خودتان رو نشون بدید

سامان
سامان
۴ سال قبل

واقعا اگر کسی بره و ثبت نام کنه برای ماینینگ با این تعرفه برق بالا، باید یه تست الکل ازش بگیرن!

یاسین
یاسین
۴ سال قبل

سلام.دوستان آدرس سایت صنعت چیه ببینیم توش چه خبره

ماینر
ماینر
۴ سال قبل

سلام دوستان میشه آدرس وزارت صنعت رو بگذاريند

دیاکو حیدری
دیاکو حیدری
۵ سال قبل

این کارم یه جوری شد که فقط ثزوتمندا بتونن برن توش که روز به روز ثروتمندتر بشن . 250 کیلووات برق فقط هزینه امتیاز و زیرساخت و تجهیزاتش 200 300 میلیون تومان میشه . اونی که حداکثر 20 تا دستگاه یا کمتر داره و داره زندگیشو با همین اداره میکنه تکلیفش چی میشه ؟ باید بازم بدبخت بمونه یا بره اون چندرغاز پولشو بازم بزاره تو بانک ها برای سود افراد خاص ؟؟؟!!!! خودش حق نداره یه فعالیت کوچیک برا خودش راه اندازی کنه ؟
در یک کلام مجوز برای فعالیت کلان ،فعالیت کلان مخصوص ثروتمندها و خودی ها ، نتیجه عدم تغییر در ساختار و روز به روز بدبخت و بیچاره شدن مردم معمولی

علی
علی
۵ سال قبل

یه بار قیف هست،قیف دون نیست.
یه بار قیر هست،قیردون نیست.
یه بار قیردون هست قیرکار نیست و...
شده حکایت الان ما.از چندین ماه قبل منتظر جواز بودیم.یه بار میگفتند اول باید دستورالعمل هیئت دولت بیاد،بار دیگه گفتندبایدقیمت برق مشخص بشه،یه بار دیگه میگفتندباید وزارت صمت بخشنامه بده،
حالاکه همه اوکی شده اینترنت قطعه
حالاکه بااینترانت میری،میبینی سایتش خراب شده وبالا نمیاد
واین داستان ادامه دارد...

دیاکو حیدری
دیاکو حیدری
۴ سال قبل
پاسخ  علی

ینی اگه اینترنت بود شما اقدام میکردید برا مجوز ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

کوروش
کوروش
۵ سال قبل

حداقل ۲۵۰کیلووات یعنی باید حداقل ۱۸۵ تا دستگاه ۱۳۵۰ واتی s9j داشته باشی این از خان اولش یعنی حداقل ۱۸۵ تا دستگاه s9j که برگه سبز گمرک هم داشته باشه تا پس فردا نریزن جمع کنن ببرن .
قیمت هر عدد s9j بدون برگ سبز گمرک الان ۵ میلیون تومنه

امید
امید
۴ سال قبل
پاسخ  کوروش

داداش من الان اداره صمت بودم . ظرفیت جایی ک هستی باید اینقدر برق داشته باشه ،لزومن احتیاج نیست که اونقدر دستگاه داشته باشی

محمد
محمد
۳ سال قبل
پاسخ  امید

الان میشه کامل به من بگید برا اخذ مجوز چ کاری انجام بدم کجا برم و جایی میشه اجاره کنم و آیا با همه اینا به صرفی با این قیمت برقی که میذارن؟

Meysamhassani
Meysamhassani
۴ سال قبل
پاسخ  امید

سلام داداش خوبي؟واقعا جدي ميگي نبايد حتما ميزان برق ماينر به ٢٥٠باشه؟

علی
علی
۵ سال قبل

بعد از گذراندن تمام مراحل اخرش میگن اگه تونستی 20 دقیقه زیر آب باشی بهت مجوز میدیم

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب