از سال ۲۰۱۷، حدود ۱۰ میلیارد دلار ارز دیجیتال دزدیده شده است
ارزش ارزهای دیجیتالی که از سال ۲۰۱۷ توسط هکرها به سرقت رفتهاند، بالغ بر ۹.۸ میلیارد دلار است. این در حالی است که کل ارزش بازار این صنعت ۲۴۵ میلیارد دلار است. به این ترتیب میتوان گفت مسئله امنیت، همچنان یکی از چالشهای صنعت ارزهای دیجیتال است.
به گزارش کریپتونومیست، برای ورود موسسات سرمایهگذاری به حوزه ارزهای دیجیتال، باید اِعمال الزامات امنیتی جدی گرفته شود و این نیاز امروز بیشتر از هر زمانی احساس میشود.
انجام این اقدامات میتواند باعث بالا رفتن سود کاستودینها یا پلتفرمهای نگهداری سرمایهها شود. سال ترنولو (Sal Ternullo)، مدیر گروه خدمات ارز دیجیتال «KMPG» در این مورد میگوید:
موسسات و سازمانهای سرمایهگذاری اگر به همان اندازه که از امنیت پولهای نقد، سهام و اوراق بهادار خود مطمئن هستند، نسبت به امنیت ارزهای دیجیتال مطمئن نباشند، وارد این صنعت نخواهند شد.
این گزارش موضوعات مهمی را که در چند پژوهش دیگر مطرح شده بود، تایید میکند. چند هفته قبل موسسه تحقیقاتی «سایفرتریس» (CipherTrace)، گزارش مشابهی منتشر کرد که در آن فعالیتهای کلاهبردارانه در سال ۲۰۱۹ در صنعت ارز دیجیتال، ۴.۵ میلیارد دلار گزارش شده بود.
حتی غولهای این صنعت نیز با مشکل دزدی درگیر بودهاند. سال گذشته ۷,۰۰۰ بیت کوین از صرافی بایننس دزدی شد. چند روز قبل نیز صرافی بیتفینکس (Butfinex) تحت حمله دیداس قرار گرفت و سرور این صرافی از کار افتاد. بیتفینکس مجبور شد برای حل مشکل برای چند ساعت سرورهای خود را از دسترس خارج کند. این حمله هیچ زیان مالی به دنبال نداشت.
در بعضی موارد اتفاقات بدتری گریبان صرافیها را گرفته است. برای مثال، صرافی کریپتوپیا (Cryptopia) به دنبال سرقتی که از این صرافی شد، مجبور شد به طور کامل فعالیتش را متوقف کند. برخی دیگر از پروژهها صنعت ارز دیجیتال نیز که در ظاهر قابل اعتمادند، چیزی جز یک طرح پانزی نیستند.
اینها مواردی هستند که حس ناامنی را در افراد ایجاد میکنند، مخصوصا برای کسانی که در مورد سرمایهگذاری در این صنعت خبره نیستند و مهارت زیادی ندارند.
به همین دلیل است که باید استفاده از سیستمهایی برای افزایش امنیت جدی گرفته شود تا پذیرش بیت کوین و ورود سرمایهگذاران سازمانی به این صنعت تسهیل شود.
خدا ایشالله عوضشو در میارع