ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۷۳ تومان

دومین بانک بزرگ اسپانیا به‌زودی ارائه خدمات ارزهای دیجیتال را آغاز خواهد کرد

دومین بانک بزرگ اسپانیا به‌زودی ارائه خدمات ارزهای دیجیتال را آغاز خواهد کرد

به‌گزارش منابع آگاه، BBVA، دومین بانک بزرگ اسپانیا با بیش از ۸۴۰ میلیارد دلار دارایی، قصد دارد به‌زودی به حوزه ارزهای دیجیتال و ارائه خدمات امانت‌داری این ارزها وارد شود.

به گزارش کوین دسک و به نقل از دو منبع آگاه، این بانک اسپانیایی قصد دارد تا خدمات خود را در زمینه خریدوفروش ارزهای دیجیتال و امانت‌داری این ارزها از سوئیس آغاز کند. علت انتخاب سوئیس، وجود قوانین جامع در حوزه دارایی‌های دیجیتال است که نهاد نظارت مالی این کشور (FINMA) تدوین کرده است.

یکی از منابع آگاه اعلام کرده است که خدمات BBVA از سوئیس آغاز می‌شود و به مرور در دیگر نقاط اروپا نیز در دسترس خواهد بود. این منبع در ادامه گفت:

همچنان برخی موانع قانونی وجود دارد. به همین دلیل تا پایان ماه دسامبر شاهد آغاز ارائه این خدمات نخواهیم بود، اما انتظار می‌رود این خدمات از ماه آینده ارائه شوند.

این در حالی است که BBVA‌ هنوز واکنشی نسبت به این اخبار نشان نداده است.

پیش‌تر شاهد آغاز ارائه خدمات مشابهی از سوی گازپروم بانک روسیه (Gazprom) در سوئیس بودیم. گفته می‌شود که ارائه این خدمات از سوی BBVA‌ در چارچوبی با نام SILO انجام خواهد گرفت. گازپروم بانک هم از چارچوبی مشابه استفاده می‌کند.

به‌گفته این منابع آگاه، BBVA‌ از شش ماه گذشته به‌کارگیری SILO‌ را آغاز کرده است. آوالوک (Avloq)، توسعه‌دهنده نرم‌افزارهای بانکی و متاکو (METACO)، شرکتی سوئیسی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند، توسعه SILO‌ را برعهده داشته‌اند. طبق گزارش‌ها، متاکو با استانداردچارترد (Standard Chartered) هم برای ارائه یک راهکار امانت‌داری همکاری می‌کند. متاکو و آوالوک هم هنوز به این اخبار واکنشی نشان نداده‌اند.

منبع آگاه دوم با بیان این مسئله که هنوز برخی چالش‌های قانونی پیش روی BBVA‌ است، اعلام کرده است که انتظار می‌رود خدمات تازه این بانک در کریسمس عرضه شود. این منبع در ادامه می‌افزاید:

پروژه باید چندین پروسه را طی کند تا چراغ سبزِ راه‌اندازی خود را بگیرد.

شایان ذکر است که BBVA‌ پیش‌تر هم یک پروژه در حوزه ارزهای دیجیتال به سرانجام رسانده است. جولای سال ۲۰۱۸، این بانک به اولین مؤسسه مالی در دنیا بدل شد که بلاک چین‌های خصوصی و عمومی را با یکدیگر ادغام و از آنها برای انجام یک تراکنش آنی استفاده کرد. با این حال، پروژه جدید این بانک نشان می‌دهد که بازار ارزهای دیجیتال تا چه اندازه به تکامل رسیده است.

در سال ۲۰۱۸، این بانک مجبور شد تا از شبکه آزمایشی استفاده کند؛ چرا که در آن زمان بانک‌های اروپایی اجازه نگه‌داری اتر را نداشتند.

ماه اکتبر (آبان) هم بانک DBS‌ سنگاپور اعلام کرد که قصد ورود به حوزه ارزهای دیجیتال را دارد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

3 دیدگاه
رضا
رضا
۳ سال قبل

دیگه بدبخت شدیم... کافیه ارزهای دیجیتال و خصوصا بیت کوین و اتریوم برن زیر نظر بانکها و دولتها و براشون قانون گذاری بشه.. دیگه فاتحه مع صلوات... ماهیت ارزش این ارزها این بود که دور از قانون و نظارت دست مردم عادی باشن.... الان روح ساتوشی داره تو عذاب به سر میبره... خدایا مباد که ارزهای دیجیتال قانونی شود.... ? ?

محمد
محمد
۳ سال قبل

اگر بانک ها به طور رسمی وارد حوزه رمز ارزها بشوند،فکر کنم انفجار قیمتی برای ارزهای دانه درشت رخ خواهد داد!!!

Amir
Amir
۳ سال قبل
پاسخ  محمد

عجب تحلیلی خخخخ

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب