ارز‌ها: ۳۱,۷۰۹
ارزش بازار: ۳.۳۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۳۳۷ تومان

بایننس در پکن دفتر افتتاح می‌کند؛ صرافی‌های ارز دیجیتال به چین باز می‌گردند؟

بایننس در پکن دفتر افتتاح می‌کند؛ صرافی‌های ارز دیجیتال به چین باز می‌گردند؟

صرافی بزرگ بایننس که مقر اصلی آن در کشور مالت قرار دارد، حالا اعلام کرده است که به زودی دفتر جدیدی در پکن، پایتخت چین، افتتاح خواهد کرد. این خبر در حالی منتشر می‌شود که دفتر بایننس در چین، در حال حاضر در شهر شانگهای قرار دارد.

به گزارش کوین‌دسک و به نقل از منابع آگاه، هنوز مشخص نیست که این دفتر چه زمانی افتتاح می‌شود و مسئول چه اقداماتی است، اما با قطعیت می‌توان گفت که این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که ژی جینپینگ (Xi Jinping)، رئیس جمهور چین، نسبت به فناوری بلاک چین ابراز علاقه کرد.

به نظر می‌رسد رابطه مقامات چینی و صرافی بایننس بیش از پیش نزدیک‌تر شده است. قبل‌تر بایننس با انتشار گزارشی به بررسی ارز دیجیتال ملی چین پرداخت و گفت که این کشور در نظر دارد تا تابستان سال آتی این ارز را عرضه کند. چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس نیز، در توییتر خود نوشت که فکر می‌کند بانک مرکزی چین جایگاه تاثیرگذاری در صنعت ارزهای دیجیتال دارد. این اظهارات در حالی مطرح شد که سال گذشته، چین دسترسی مردم این کشور به وب‌سایت بایننس را قطع کرد.

این روزها کارکنان بایننس به صورت رسمی بر روی استیبل کوین «ونوس» (Venus) کار می‌کنند. یی هی (Yi He)، مسئول بازاریابی بایننس، در گفتگویی با بلومبرگ گفت که بایننس با دولت‌ها همکاری خواهد کرد تا از طریق چنین پروژه‌هایی به یک نظارت کامل بر حوزه ارزهای دیجیتال برسند. به گفته هی ثبات و توسعه پایدار این پروژه‌ها کلید رسیدن به این هدف است. گفته می‌شود که بایننس در پروژه ونوس از چندین دولت مختلف کمک می‌گیرد.

ژائو که زاده چین و در کانادا بزرگ بزرگ شده است، پیش از پایه‌گذاری بایننس، در صرافی «اوکی کوین» (OkCoin) فعالیت می‌کرده است. ماه سپتامبر (شهریور) سال گذشته، این صرافی اولین سرمایه‌گذاری خود در چین را در شرکت بلاک چینی «مارس فایننس» (Mars Finance) انجام داد. بسیاری از سرمایه‌گذاری اولیه این صرافی از شرکت‌های فناوری چینی هستند. در این میان نام‌هایی از جمله «بلک‌هول» (Black Hole) و «فانسیتی» (Funcity) نیز دیده می‌شود.

ژائو در توییت روز پنجشنبه خود نوشت که در حال حاضر چند میلیون دلار در روز، حجم تراکنش‌های کاربران چینی است. بخش عمده‌ای از این معاملات به صورت همتا به همتا که اوایل این ماه در چین راه‌اندازی شد، صورت می‌گیرد. صد البته بیشتر شدن تمرکز در خصوص کاربران چین، به خودی خود بیانگر این مسئله نیست که بایننس در حال همکاری با دولت چین، ورای مسائلی نظیر ونوس، است. ژائو در ویدیوی توییتر خود ضمن اشاره به رویکردهای دولت چین می‌گوید:

چیزی ندارم که عمومی نشده باشد. تمام تفاسیر من از منابع عمومی هستند.

این خبر می‌تواند نویدبخش آزاد شدن معاملات ارزهای دیجیتال در چین باشد که حجم وسیعی از سرمایه را به بازار ارزهای دیجیتال تزریق خواهد کرد. در سال ۲۰۱۷، دولت چین معاملات ارزهای دیجیتال از طریق شرکت‌ها را ممنوع اعلام کرد. در پی این اقدام، بسیاری از صرافی‌ها دفاتر خود را به کشورهای دیگر منتقل کردند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب