اعتراض به تعرفه برق صنعت ماینینگ روی میز دیوان عدالت

اعتراض به تعرفه برق صنعت ماینینگ روی میز دیوان عدالت

به گزارش ارزدیجیتال به نقل از خبرنگار مهر، سپهر محمدی رئیس هیات مدیره انجمن بلاک چین ایران در نشست خبری که امروز صبح امروز (سه شنبه ٢٢ مرداد) با اشاره به اینکه صنعت بلاک چین فرصت های مناسبی را در اختیار کشور قرار داد تا بتوان از این فرصت کسب سود کند، گفت:

مهر ماه سال گذشته وزارت نیرو در پی تعریف تعرفه برای تولید رمز ارز جلساتی را برقرار کرد که نتیجه این جلسات امسال به هیات دولت رفت.

وی تصریح کرد:

متاسفانه در حال حاضر ماینرهای ما در حال خروج از کشور هستند و بیشتر به کشورهایی نظیر گرجستان، قزاقستان، ارمنستان و روسیه مهاجرت می کنند چرا که نرخ برق ارائه شده در این منطقه رقم مناسبی است، علاوه بر آن این کشورها آب و هوای خنکی داشته که مناسب فعالیت صنعت ماینینگ رمزارز است. به گفته این مقام مسئول ما در نظر داشتیم تا با راه اندازی و تقویت این صنعت بخشی از نیاز دولت به ارز را در شرایط تحریمی تامین کنیم. این در حالی است که اکنون شرایط کنونی نه به صلاح دولت است و نه بخش خصوصی و به جای اینکه یک بازی برد-برد شکل بگیرد یک بازی باخت-باخت را تجربه می کنیم. در حالی که دولت می توانست از نظر کارشناسی بخش خصوصی در این زمینه استفاده کند.

محمدی اظهار داشت:

در صورتی که این مصوبه اصلاح نشود اعتراض خود را به منظور تعلیق این مصوبه به دیوان عدالت اداری ارائه می کنیم. از سوی دیگر باید در نظر داشت ۷۰ تا ۸۰ درصد درآمد حاصل از تولید ارزرمزها مجدد به چرخه تولید آن بازمی گردد که به این ترتیب باید گفت سرمایه ای در این راستا از کشور خارج نخواهد شد. بنابراین رقم میانگین صادراتی برق برای تعرفه تولید رمزارزها رقمی گنگ و غیرقابل قبول است چرا که کشورهای اطراف ما هزینه برق را دو سنت محاسبه می کنند و حتی در تعرفه واردات نیز یارانه ای برای فعالان این حوزه قائل می شوند.

محمدی با اعلام اینکه دستگاه های ماینینگ رمزارز از تابستان سال جاری خاموش هستند، تصریح کرد:

متاسفانه بسیاری از فعالان این صنعت در حال خروج از کشورند و کشورهایی نظیر روسیه و قزاقستان را به عنوان مقصد فعالیت خود در نظر گرفتند.

اعتراض به تعرفه برق صنعت ماینینگ روی میز دیوان عدالت
هزینه های بالای انرژی موجب کوچ اجباری ماینرها به کشورهای دیگر شده است

به گفته وی، بلاک چین در ایران آغاز شده و انقلاب به همراه داشته است. بخشی از هزینه های هنگفت این صنعت را صرف خریداری دستگاه هایی می کنیم که در بسیاری از مواقع تنها شش ماه عمر مفید دارند.

رئیس هیات مدیره انجمن بلاک چین ایران از رمزارز به عنوان طلای دیجیتال یاد کرد و گفت:

یا تولید رمزارز را به عنوان صنعت قبول داریم یا نداریم در صورتی که آن را به عنوان صنعت بپذیریم باید تعرفه برق صنعتی را برای آن در نظر بگیریم.

محمدی، سهم ایران از کل ماینینگ دنیا را دو درصد دانست و ادامه داد:

بیت کویت یازدهمین ارز دنیاست این در حالی است که کل برق مورد نیاز برای ماینینگ برق در ایران بین ۵۰۰ تا هزار مگاوات است که این رقم تنها نیم درصد کل کشور (کمتر از مازاد مصرف و اتلاف برق) است. با توجه به اینکه هر واحد خانگی می تواند تا ۳۰۰ مگاوات مصرف برق داشته باشد در صورتی که شرایط مساعدی برای فعالیت در این حوزه ایجاد نشود می توانیم شاهد ماینرهای خانگی باشیم.

وی اظهار داشت:

دولت در این صنعت هیچ حمایت ویژه ای نداشته است در حالی که هر ۱۲۰۰ دستگاه با برق مصرفی دو مگاوات ۳۲ نفر اشتغالزایی دارند. سال گذشته ۳.۲ دهم میلیارد دلار سهم ایران برای خرید بیت کوین بود که به منزله خروج ارز از کشور است.

به گفته رئیس هیات مدیره انجمن بلاک چین ایران کل هزینه های صنعت ماینینگ در روسیه که شامل هزینه برق، نگهداری و … می شود ۳.۴ سنت است که رقم بسیار جذابی برای حضور سرمایه گذاران این صنعت به شمار می رود.

وی در پایان تصریح کرد:

خواهان شرایط خاصی نیستیم بلکه معتقدیم باید برای صنعت ماینینگ تعرفه صنعتی وضع شود و می تواند یک تعرفه برق رقابتی باشد. نمی خواهیم فرار مالیاتی داشته باشیم و خواهان واردات قانونی دستگاه های خود هستیم. کل هزینه های این در حالی است که هر کجا دولت ورود کرده است زمینه های فساد ایجاد شده است.

guest

استفاده از محتوای توهین‌آمیز، غیراخلاقی، دیدگاه‌های غیراقتصادی، تبلیغات و اطلاعات تماس یا لینک‌های نامرتبط ممنوع است.

نقض قوانین ممکن است منجر به عدم تأیید دیدگاه‌ها یا مسدودسازی حساب کاربران شود.

14 دیدگاه
اسفندیار
اسفندیار
4 سال و 8 ماه قبل

نکته ظریفی بود : " به عنوان صنعت شناختید ولی برق صادراتی میدید به جای برق صنعتی "
کلا تناقض وجود داره در تصمیمات مدیریتی مملکت. هیچیش به هیچ جاش نمیخوره. کجای دنیا به مردم خودشون برق صادر می کنن ( مفهوم تعرفه برق صادراتی ). کاملا درست گفتن که هرجا دولت ورود میکنه فساد ایجاد میشه. کلمه حمایت کاملا مفهوم خودش رو در قانون گذاری ها از دست داده . این کجاش حمایته ؟ این سوزوندن ریشه ماینینگ در مملکته. برق صادراتیو مالیاتو میبندن برای ماینینگ از اونورم میگن نیروگاه بزنین ولی گاز یارانه ای نمیدیم. یهو بگید ملت جمع کنین دستگاهاتونو دیگه. چرا انقدر بازی میدین مردمو. یه روز نمیشه خبر خوب شنید خسته شدن دیگه مردم

فرشاد
فرشاد
4 سال و 8 ماه قبل

جالبه اینهمه ادعای کارگروه های بررسی موضوع کردند!!! کی تو این کارگروه ها شرکت کرده؟ خروجیش جز میوه و چایی خوردن چی بوده؟ صورتجلساتش چرا منتشر نمیشه؟ آخه کمترین ضریب هوشی هم درک میکنه نرخ برق صادراتی یعنی از بین بردن این صنعت! دولت بجای اینکه خودش ماینر بخره تو ساعات غیر پیک راه بندازه داره ریشه ماینینگ رو میزنه!!! من که باورم نمیشه کارشناسی شده باشه، من مطمئنم مدیران وزارت خونه ها در یک محیط مطبوع زیر کولر با پذیرایی مبسوط، نشستن با هم به این خروجی رسیدن قشنگ معلومه یک تصمیم سازمانی و اداری هست با کمترین کارشناسی. نامه آقای جهانگیری اومد همه شرکت هایی که داشتند موضوع رو مثلا کارشناسی بررسی میکردند(مثل برق و مخابرات و گمرک و . . . ) خوشحال شدند که آقا دیگه به ما ربطی نداره بین وزارت خونه ای حل خواهد شد. این چه مملکتیه؟ واقعا کی داره میزندمون آمریکا؟ یا مدیرای داخلی؟؟؟؟

hamed
hamed
4 سال و 7 ماه قبل
پاسخ  فرشاد

داداش اینا همش زیر سر آمریکاس..دشمن..

علی
علی
4 سال و 8 ماه قبل
پاسخ  فرشاد

خوب گفتی، فقط یه جا رو اشتباه کردی ، فکر می کنی دستگاه هایی که ضبط شده الان تو انبار داره خاک میخوره ؟!!!!!!!!

سجاد
سجاد
4 سال و 8 ماه قبل

فشار ها را بیشتر کنیم

ممد
ممد
4 سال و 8 ماه قبل

مشکل اصلی همینه که آقای ایکس نشسته گفته خبببببب. اینا یه دستگاه ام3 میخرن 3-4 تومن ماهی 1300 ازش در میارن. یعنی 3 ماهه سرمایه اشون بر میگرده. پس ما یه کاری کنیم بازگشت سرمایه اش بشه مثلا 1 ساله
نمیدونه که اون ماشین حساب ارز دیجیتال که باهاش حساب کرده داره فقط داره خروجی دستگاه رو نشون میده . هیچ هزینه ای رو در نظر نمیگیره!!!
مثل این میمونه بگی خب برم مسافرکشی روزی 8 ساعت کار کنم 150 تومن کاسب میشم پس میشه ماهی 4.5 میلیون. ایول از خیلی کارمندا درامدش بیشتره!!!
در نظر نمیگیرن که اون راننده بدبخت باید برجی 2 میلیون پول بنزین و روغن و تعمیر و بیمه و عوارض و استهلاک و جریمه و .... بده!!!

هانیه
هانیه
4 سال و 8 ماه قبل
پاسخ  ممد

قشنگ گفتی واقعا

شاهین
شاهین
4 سال و 8 ماه قبل

این حرف دل خیلی از صاحبان مشاغل ماینینگ هستش، بنده خودم تصمیم دارم ماینر ها را از ایران خارج و به گرجستان ببرم، زیرا ادامه فعالیت با وضعیت فعلی مقدور نیست ، ماینینگ به همون راحتی که این کارشناسان بی سواد دولت می گویند نیست و بازگشت سرمایه سه ماهه ندارد، کسانی که به این صنعت وارد شده اند می دانند که با چه چالش هایی این صنعت درگیر است، از خرابی ماینر ها و نبود گارانتی ، نوسانات برق، پشتیبانی ۲۴ ساعته و ....
امیدوارم شرایط تغییر کنه وگرنه شاهد از دست دادن این فرصت طلایی و ارز آور برای ایران هستیم، ایرانی که شدیداً تحت فشار تحریم هاست

ملت
ملت
4 سال و 8 ماه قبل

همه جوره مردم تو فشارن اینم شده مصیبت امسال
تعرفه صادراتی دادن به کنار مالیت هم میخوان بگیرن براش
خب میریم کشورهای اطراف، حتی کشورهایی که از ایران برق میگیرن اونجا میزنیم برق مالیت هم نمیدیم خب چه کاریه هم تو کشور خودمون باشیم هم تعرفه برقمون با تعرفه برق یه بیگانه یکی باشه و هم مالیات ؟؟؟؟؟؟

آقای کریپتو
آقای کریپتو
4 سال و 8 ماه قبل

خدا خیرش بده یک نفر درست اعتراض کرد و جلوی این دیکتاتوری صنعتی رو گرفت.

@senior.76 Mehdi
@senior.76 Mehdi
4 سال و 8 ماه قبل

دمش گرم حرفش کاملا حقه
عمر مفید بیشتر دستگاه ها فوقش شش ماه هست دولت اومده تعرفه برق صادراتی و مالیات گذاشته
ماینرها به جز هزینه مکان باید مالیات و پول برق ده برابر پرداخت کنن در صورتی ک با این وجود برگشت سرمایه تو یک سال ممکن هست،، یعنی اگه دستگات یکسال کار کنه به زور پول خودشو در میاره
اونم اگه جون سالم در ببره تا یکسال

کاوه میم
کاوه میم
4 سال و 8 ماه قبل

دردو بر شرفت. یکی پیدا شد حرف حساب بزنه

مقدم
مقدم
4 سال و 8 ماه قبل

چرا دوستان خودمون رو به اون راه میزنیم. تا زمانی که خرجی حضرات رو میداد به ایشون هم کاری نداشتند وقتی خرجی و سهم بزرگترها رو پرداخت نکنی چوب لای چرخت میکنند. این اقا هم ظاهرا به تازگی چوب لای چرخ کارش کردن. والا حرف از پرداخت مالیات نمیزد. کدوم ادم عاقل و فهمیده ای هم به دولت سود میرسونه و هم مالیات میده. مالیات دادن واسه افراد عادی مثل ماست. خواهشا خودمون رو گول نزنیم. کمی به افق کار و کلام توجه کنید.

مرتضی
مرتضی
4 سال و 8 ماه قبل

ولی کو گوش شنوا