ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۸۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۹۵ تومان

یک کیف پول بیت کوین هم اکنون در حال چرخیدن به دور زمین است!

یک کیف پول بیت کوین هم اکنون در حال چرخیدن به دور زمین است!

ساعت ۵:۵۹ دقیقه صبح روز پنجشنبه به وقت تهران، اسپیس چین (SpaceChain)، یک کیف پول بیت کوین را سوار بر راکت فالکون ۹ (Falcon ۹) از کیپ کارناوال در فلوریدا به فضا فرستاد.

به گزارش کوین دسک، با رسیدن این فول نود بیت کوین یک کیلوگرمی به ایستگاه فضایی، به اولین نود فعال بیت کوین تبدیل شد که وارد ایستگاه فضایی می‌شود. این نود طی ماموریت تامین مواد ضروری فضانوردان ایستگاه بین‌المللی فضایی که در قالب ماموریت SpaceX CRS-۱۹ انجام گرفت، به فضا ارسال شده است.

اسپیس چین در نظر دارد تا زیرساخت‌های بلاک چینی و غیرمتمرکز را به دور از سطح زمین ایجاد کند و ارسال این نود به فضا تنها بخشی از برنامه‌هایش برای رسیدن به این هدف عنوان شده است. کیف پول ارسال‌شده خارج از حوزه قضایی تمام کشورهای کره خاکی است و به دلیل فاصله زیاد آن از زمین، دست هیچ هکری هم به آن نخواهد رسید.

به گفته اسپیس چین، قراردادن نودها در خارج از جو زمین، روشی سخت‌گیرانه برای تامین امنیت تراکنش‌های ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید. با احتساب پرتاب اخیر، اسپیس چین سه نود فعال در خارج از جو زمین دارد. دو پرتاب پیشین از چین صورت گرفته بود و این پرتاب اولین پرتاب است که در خاک آمریکا صورت می‌گیرد.

زی ژنگ (Zee Zheng)، مدیرعامل اسپیس چین، در خصوص این پرتاب می‌گوید:

این کیف پول بخش کوچک اما بسیار مهم از هدف بلند مدت ما را تکمیل می‌کند.

به محض رسیدن و فعال‌سازی نود توسط فضانوردان ایستگاه فضایی، این نود برای مدت یک سال تراکنش‌های چند امضایی را از طریق فید داده‌های این ایستگاه تایید می‌کند.

طبق گزارشات، ژنگ در ساحل فلوریدا و مشرف به سکوی پرتاب حضور داشته است و بیش از نیمی از تیم اسپیس چین نیز در حوالی محل پرتاب شاهد ماجرا بوده‌اند و با هیجان تمام پرتاب را می‌دیدند.

۱۸ ماه از زمان ارائه طرح اسپیس چین می‌گذرد و ۲۳ نفر بر روی این پروژه کار می‌کردند. تیم اسپیس چین بیشتر تمرکز خود در سال جاری را روی این پروژه معطوف کرده بود. ژنگ در این خصوص می‌گوید:

تمام منابع شرکت را روی این پروژه گذاشته بودیم.

اسپیس چین اعلام نکرده که هزینه حمل بار به فضا، تحقیق و توسعه پروژه چه میزان بوده است؛ این در حالی است که این شرکت از طریق عقد قرارداد با شرکت نانوراکس (Nanoracks) نود خود را به فضا ارسال کرده است. جفری نانو منبر (Jeffrey Manber) مدیرعامل نانوراکس و از مشاوران اسپیس چین است.

نود اخیر با دو نمونه قبلی متفاوت است. ژنگ در ارتباط با این تفاوت می‌گوید:

برای ما این مسئله چالش برانگیز بود. سخت‌افزاری که امتحان کارکردش در فضا را پس داده باشد، در اختیار ما نبود؛ بخاطر همین برای نصب نرم‌افزارهای خودمان هم باید تغییرات اساسی صورت می‌دادیم.

ساخت یک کیف پول فضایی یک مسئله است و ساخت آن برای استفاده از ایستگاه فضایی مسئله‌ای کاملا متفاوت! به گفته ژنگ، پروتکل متن باز اسپیس چین باید به تایید ناسا می‌رسید و ساختارهای آن با ساختارهای تامین انرژی ایستگاه فضایی هم‌خوانی پیدا می‌کرد.

طبق اظهارات ژنگ، حضور جف گارزیک (Jeff Garzik) به عنوان مدیر ارشد فنی اسپیس چین در ساخت سخت‌افزار کمک شایانی به آنها کرده بود. گارزیک یکی از اولین توسعه‌دهندگان بیت کوین به شمار می‌رود و مسئولیت توسعه نرم‌افزاری که قابلیت تعامل با سیستم‌های ایستگاه فضایی را داشته باشد، بر دوش وی بوده است. ژنگ در بخش دیگری از صحبت‌های خود اشاره می‌کند که ایده بلاک چینی در فضا، خیلی قبل‌تر از اینها در ذهن او [گارزیک] بوده است:

حدود پنج سال پیش در یکی از انجمن‌های بیت کوینی، جف مقاله‌ای در ارتباط با بیت کوین در فضا می‌نویسد.

پرتاب اخیر اسپیس چین با نمونه اول آنها زمین تا آسمان تفاوت دارد. «پای تمشک» (Raspberry Pi) اولین نود کیوتوم این شرکت بود که فوریه سال گذشته از بیابان گبی به فضا پرتاب شد.

پرتاب دوم با توسعه بیشتر صورت گرفت. در این سخت‌افزار، نرم‌افزارهای غیرمتمرکز بر روی سیستم عامل اسپیس چین اجرا می‌شد و مستقیما با زمین ارتباط داشت.

نود ارسال شده بیت کوین به فضا

کیف پول جدید کاملا مستقل از دو پرتاب قبلی اسپیس چین فعالیت می‌کند و با نودهای قبلی ارتباط ندارد. تمام ارتباطات و تعاملات این کیف پول با زمین از طریق فید ایستگاه فضایی صورت می‌گیرد. استفاده از فید ایستگاه فضایی به این معناست که سرعت اینترنت کندتر است و اتمام یک تراکنش ساعت‌ها طول خواهد کشید.

ژنگ از سرعت پایین به عنوان یک قابلیت یاد می‌کند و آن را اشکال نمی‌بیند. وی در این باره می‌افزاید:

راستش خودمان می‌خواستیم که [انجام تراکنش‌ها] کندتر باشد.

می‌بینیم که صرافی‌های ارزهای دیجیتال هک می‌شوند. در عرض دو دقیقه میلیون‌ها دلار سرمایه جابجا می‌شوند. با استفاده از این راه ارتباطی نه تنها انجام تراکنش‌ها را با امنیت بیشتری تکمیل می‌کنیم، بلکه این شانس برای ما وجود خواهد داشت که جلوی اقدامات مشکوک را هم بگیریم.

این نود در کنار پروژه‌های آزمایشی دیگری در ایستگاه فضایی کار خود را آغاز خواهد کرد. بررسی فرآیند تولید الکل در فضا و آزمایشی در خصوص تاثیرات جاذبه کم بر روی موش‌هایی که اصلاح ژنتیکی شده‌اند از جمله طرح‌هایی هستند که در کنار نود اسپیس چین به فضا پرتاب شده‌ است.

چند ماه پیش بود که اسپیس چین کمکی ۶۰,۰۰۰ یورویی از آژانس فضایی اروپا دریافت کرد. به گفته ژنگ جلب توجه سازمان‌هایی نظیر ناسا و اسپیس اکس (SpaceX) به بزرگتر شدن ماموریت‌ها کمک می‌کند.

ژنگ تاکید می‌کند که شرکتش آماده تعامل با هر راکتی که به فضا پرتاب می‌شود را دارد. او در ادامه می‌افزاید:

در زمان مناسب با هر آژانس [فضایی]، در هر کجای دنیا همکاری خواهد کرد. برای پرتاب ۵ دسامبر، ناسا و اسپیس اکس بهترین گزینه بودند، همانطور که چین را برای دو پرتاب اول انتخاب کردیم. لزوما پرتاب‌های آینده از چین و آمریکا نخواهد بود.

مارس سال آینده از یک راکت هندی استفاده می‌کنیم.

طبق گزارش‌ها منظور ژنگ، دو پرتاب جدیدش است که طی ۱۸ ماه پیش رو انجام خواهد گرفت.

ژنگ در تکمیل صحبت‌های خود می‌افزاید:

در ده سال آینده احتمالا اسپیس چین، شبکه‌ای از مخصوص از ماهواره‌ها را در اختیار خواهد داشت که با یکدیگر صحبت می‌کنند و مسئله بسیار بزرگتر از یک کیف پول در ایستگاه فضایی می‌شود. تا آن زمان به هدف‌مان در مدار زمین ادامه می‌دهیم.

از هر کسی که بخواهد به این انقلاب ملحق شود، با آغوش باز استقبال می‌کنیم.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب