دولت آلمان به دنبال انتشار سیاستنامه بلاک چین تا اواسط ۲۰۱۹
هیئت اجرایی دولت آلمان، کابینه آلمان، اعلام کرده است که سیاستنامه بلاک چین این کشور تا اواسط سال ۲۰۱۹ ارائه خواهد شد.
این کابینه، در تاریخ ۲۶ام فوریه (۷ام اسفند ماه)، در پی درخواست اطلاعات از سوی اعضای بوندستاگ (Bundestag)، پارلمان مرکزی آلمان، دربارهی توسعهی فینتِک (fintech) یا همان فناوری مالی، به اظهار نظر پرداخت.
این بیانیه نشان میدهد که سندباکسهای (فضاهای ایمن) فینتک در حال حاضر در پنج کشور عضو اتحادیهی اروپا وجود دارند. این کشورها عبارتاند از: دانمارک، لیتوانی، هلند، لهستان و بریتانیا.
این کابینه چنین اظهار داشت که پیش از ارائهی سیاستنامه بلاک چین، مذاکرهی آنلاین برگزار خواهد کرد.
در هر کابینه، وزارت دارایی و وزارت امور اقتصادی و انرژی در حال آمادهسازی این سیاستنامه هستند و انتظار میرود که دیگر وزارتخانههای مرتبط نیز، بعدها در این امر مشارکت به عمل آورند.
در اوایل ماه جاری، خبرگزاری بریتانیایی رویترز (Reuters) اعلام کرد که دولت آلمان در حال رایزنی با شرکتها و گروههای صنعتی است که میتوانند به سهامداران توسعهی بلاک چین این کشور تبدیل شوند.
طبق این گزارش بهدستآمده، از سازمانهایی که نام آنها فاش نشده است نیز برای ارائهی پیشنهاد دعوت به عمل آمده است.
این گزارش همچنین به نقل از منابع نامشخصی از دولت میگوید که مشخص نیست آیا پیشنهادهای ارائهشده از سوی این سازمانها در آیندهی نزدیک به مقررات تبدیل میشوند یا خیر، اما در حال حاضر نتایج مشخصی در دسترس نیست.
در پایان ماه ژانویه، گروه بورس اشتوتگارد (Boerse Stuttgart)، دومین بورس اوراق بهادار بزرگ کشور آلمان، به طور رسمی برنامهی مبادلات ارزهای دیجیتال خود را به نام بیسون (Bison)، راهاندازی کرد. در این برنامه معاملهی بیت کوین (BTC)، اتریوم (ETH)، لایت کوین (LTC) و ریپل (XRP) بدون هیچ کارمزدی انجام میشود.
در ماه ژانویه، دویچه بورزه (Deutsche Boerse)، یکی از بزرگترین بازارهای جهانی اوراق بهادار آلمان، اعلام کرد که در حال ایجاد پیشرفت چشمگیری در پلتفرم وامدهی اوراق بهادار مبتنی بر بلاک چین خودش است.
سپاس.