ارز‌ها: ۳۲,۲۶۴
ارزش بازار: ۳.۳۵۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۶,۷۳۳ تومان

اقتصاددان بانک جهانی: بیت کوین با افزایش قانون‌گذاری‌ها شکست خواهد خورد

اقتصاددان بانک جهانی: بیت کوین با افزایش قانون‌گذاری‌ها شکست خواهد خورد

سه اقتصاددان مطرح آمریکایی، اخیرا درباره شانس زنده ماندن بیت کوین اظهار نظرات منفی داشتند.

جوزف استیلگیتز، کنت روگوف و نوریل روبینی همگی اظهار نظرهایی درباره اینکه بیت کوین به عنوان یک ارز شکست خواهد خورد، داشتند. آن‌ها از نوسان قیمت بیت کوین و نداشتن ارزش ذاتی این ارز دیجیتال نیز انتقاد کردند.

آقای استیلگیتز جایزه نوبل اقتصاد را در کارنامه خود دارد و به عنوان پروفسور دانشگاه کلمبیا مشغول است، از ناشناس بودن تراکنش‌های بیت کوین انتقاد کرد و آن را در تضاد با ایده ساخت «سیستم بانکی شفاف» توصیف کرد.

طبق نظرات این اقتصاددان، ارزهای دیجیتال نظیر بیت کوین اجازه انجام «فعالیت‌های تبه‌کارانه» را فراهم می‌کند که هیچ دولتی اجازه انجام آن‌ها را نمی‌دهد. جوزف استیلگیتز در ادامه ادعا کرد که قانون‌گذاری مالی ارزهای دیجیتال در سطح جهانی به صورت سختگیرانه پیگیری نشده است چرا که بازار ارزهای دیجیتال به نسبت هنوز کوچک است:

اگر این موضوع (بازار ارزهای دیجیتال) جدی شود، آن‌ها از چکش استفاده خواهند کرد.

همچنین آقای روگوف، اقتصاددان ارشد پیشین صندوق بین المللی پول (IMF)، پروفسور دانشگاه هاروارد و بازیکن حرفه‌ای شطرنج، نظر جنجالی خود را درباره بیت کوین دوباره مطرح کرد که بیت کوین به عنوان گل سر سبد ارزهای دیجیتال در ۱۰ سال آینده به قیمت ۱۰۰ دلار خواهد رسید.

او همچنین از دخالت‌های دولت در این حوزه گفت و هشدار داد که «بزرگان در مسند قدرت» درباره قانون‌گذاری تراکنش‌های ناشناس تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.

اقتصاددان بانک جهانی: بیت کوین با افزایش قانون‌گذاری‌ها شکست خواهد خورد

آقای روبینی اقتصاددان دانشگاه نیویورک که به «Dr.Doom» به دلیل پیش‌بینی بحران سال ۲۰۰۸ معروف است، نظرش را درباره اینکه بیت کوین هیچ یک از خصوصیت‌های یک پول را ندارد بیان کرد.نوریل روبینی همچنین از نوسان قیمت بیت کوین انتقاد کرد و گفت:

بیت کوین حتی در کنفرانس‌های بیت کوین نیز پذیرفته نشده است و چطور چیزی که در طی یک روز ۲۰ درصد ارزشش را از دست می‌دهد و روز بعد ۲۰ درصد افزایش می‌یابد را می‌توان به عنوان یک ارز پایدار به حساب آورد؟

همانطور که آقای استیلگیتز در مصاحبه روز نهم جولای گفت، برخی حکومت‌ها اظهارات صریحی درباره اینکه بازار ارزهای دیجیتال را به عنوان یک پدیده و با حجم فعلی که در اختیار دارد، نمی‎توان تهدیدی برای ساختار مالی سنتی دانست.

در روز قبل این ماجرا، بانک مرکزی کره (BOK) ادعا کرد که بازار ارزهای دیجیتال به دلیل «حجم نه‌چندان بزرگ» خطری برای بازارهای مالی محلی و دیگر بازارهای مالی ندارند.

در اواخر ماه می، بخشی از دولت هلند اعلام کرد که ارزهای دیجیتال ریسک کمی برای پایداری مالی کشور دارد. آن‌ها همچنین به محدودیت‌های سازمان‌های مالی سنتی و سیستم فعلی نیز اشاره کردند.

منبع: cointelegraph
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب