دپارتمان زمین در دبی طرح املاک و مستغلات برپایه بلاکچین را راه اندازی نمود
اداره ثبت زمین در دبی اذعان داشت که در حال توسعه سیستمی است که بتواند همه قراردادهای املاک و مستغلات محلی ثبت شده در بلاکچین(blockchain) را جستجو نماید.
این پروژه که بخشی از یک برنامه گسترده جهت حفظ امنیت همه اسناد دولتی در خصوص بلاکچین تا سال ۲۰۲۰(۱۳۹۹) می باشد، طی هفته جاری توسط دپارتمان زمین دبی که وظیفه نظارت بر خرید زمین و تصویب معاملات املاک و مستغلات را بر عهده دارد، اعلام شد.
این آژانس دولتی فناوری بلاک چین را بعنوان شیوه ای جهت حصول اطمینان سرمایه گذاران املاک و مستغلات و سهولت کار مستاجرانی که اجاره نامه های آنها در این سیستم به ثبت خواهد رسید، تنظیم نموده است.
سلطان بوتی بن میرن(Sultan Butti bin Mejren)، مدیر کل اداره زمین طی بیانیه ای اظهار داشت:
“هدف ما یکپارچه سازی همه املاک و مستغلات و خدمات این دپارتمان طی یک پلتفرم واحد می باشد. ما امیدواریم بتوانیم پروژه مان را در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰(۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹) به اتمام رسانیم.
این آژانس روز شنبه طی گزارشی مطبوعاتی اعلام داشت:
“این فناوری به سرمایه گذاران ساکن دبی و سرتاسر جهان این امکان را می دهد که داده های املاکی را که از طریق امضاهای تایید دیجیتالی (timestamp signatures) به تایید رسیده، مورد بررسی قرار داده، دقت این داده ها و اعتبار معاملات سرمایه گذاری و شفافیت و وضوح بازار را بالا ببرند.”
این دپارتمان در خصوص بخش اجاره اظهار داشت:
“این پلتفرم نه تنها با مستاجران(renters) بلکه با ملاکین(landlords) و همچنین سایر افراد مربوطه از جمله خدمات رفاهی آب و برق و مخابرات نیز ارتباط برقرار خواهد نمود.”
همچنین به مستاجرین این امکان را می دهد که پرداخت های خود را بصورت الکترونیکی بدون نیاز به چک های بانکی یا چاپ هر نوع کاغذی در هر زمان و در هر نقطه از جهان تنها در عرض چند دقیقه انجام دهند.
گروه مدیریت دارایی، یکی از بزرگترین توسعه دهندگان املاک و مستغلات در دبی، شرکت ان بی دی دبی(Emirates NBD)، یکی از بزرگترین بانکهای منطقه، فروشگاه های زنجیره ای مبلمان ایکیا(IKEA) و اداره تشخیص هویت امارات متحده عربی(Emirates Identity Authority) در این پروژه با دپارتمان زمین دبی مشارکت دارند.
دبی همچنین در حال بررسی این فناوری جهت امنیت فرودگاه ها(airport security)، کنترل مهاجرت( immigration controls) و امور مالی(trade finance)، همکاری با آی بی ام(IBM) و استقبال از تلاش چشمگیر استارت آپ ها به منظور تبدیل شدن به مرکز نوآوری بلاکچین می باشد.
نظر شما درباره تصمیم دبی چیست؟ آیا در آینده این کشور جزء سردمداران این حوزه خواهدبود؟ چه فرصت هایی برای کشور های همسایه این کشور جهت رقابت وجود دارد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.