ارز‌ها: ۳۴,۱۸۷
ارزش بازار: ۳.۸۱۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۸,۱۶۱ تومان
پرداخت هزینه اشتراک مجله تایم از طریق ارزهای دیجیتال امکان پذیر شد

پرداخت هزینه اشتراک مجله تایم از طریق ارزهای دیجیتال امکان پذیر شد

مجله آمریکایی مشهور تایم (TIME) اعلام کرده که با همکاری Crypto.com، پلتفرم برجسته ارزهای دیجیتال از این پس برای اشتراک دیجیتال ۱۸ ماهه خود ارزهای دیجیتال را می‌پذیرد. طبق اعلام این مجله کاربرانی که از طریق کوین Crypto.com که  تحت عنوان CRO شناخته می‌شود، بهای اشتراک خود را پرداخت کنند؛  ۱۰ درصد از هزینه اشتراک، به صورت نقد به آنان بازپرداخت می‌شود.

مجله تایم ۲.۳ میلیون مشترک دارد و هزینه اشتراک ۱۸ ماهه دیجیتال این مجله ۴۷ دلار است. لازم به ذکر است که فعلا این قابلیت تنها برای کاربران آمریکا شمالی در دسترس است و در ماه جولای سال جاری نیز امکان پرداخت از طریق ارزهای دیجیتال برای مشترکان تایم در سراسر جهان فراهم می‌شود.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
CoinTelegraph
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.