آمریکا: اطلاعات تمام تراکنش‌های بالای ۲۵۰ دلار در ارزهای دیجیتال باید گزارش شود!

آمریکا: اطلاعات تمام تراکنش‌های بالای ۲۵۰ دلار در ارزهای دیجیتال باید گزارش شود!

«شبکه اقدام علیه جرایم مالی» ایالات متحده موسوم به FinCEN و بانک مرکزی این کشور درصددند تا اطلاعات بیشتری را در مورد تراکنش‌های خرد به‌دست بیاورند.

به گزارش کوین تلگراف، بر اساس طرح پیشنهادی جدیدی که روز گذشته (جمعه) منتشر شده، نهادهای دولتی حوزه پولی ایالات متحده می‌خواهند سقف مبلغ تراکنش‌های بین‌المللی ناشناس را از ۳,۰۰۰ دلار به ۲۵۰ دلار کاهش دهند. به این ترتیب، تمامی مؤسسات مالی مکلف خواهند شد که اطلاعات ریز تراکنش‌هایی با مبلغ بیشتر از ۲۵۰ دلار را که از مبدأ یا به مقصد ایالات متحده ارسال/دریافت می‌شود، در اختیار نهادهای دولتی قرار دهند. این قانون که از آن با عنوان قانون سفر (Travel Rule) یاد می‌شود، تمامی تراکنش‌های مالی خرد و مبادلات پولی جزئی را شامل خواهد شد.

علاوه بر این، طرح پیشنهادی یادشده صراحتاً به ارزهای مجازی تبدیل‌پذیر نیز اشاره کرده و یادآور شده است که این گونه از ارزها نیز در دسته پول جای گرفته و تمامی قوانین مفروض برای پول برای آنها نیز اعمال می‌شود.

گفتنی است اطلاعاتی که مؤسسات مالی باید ذیل قانون سفر با یکدیگر و نهادهای قانونی به‌اشتراک بگذارند، از قرار زیر است:

  • (الف): نام و آدرس مبدأ یا فرستنده
  • (ب): مبلغ تراکنش یا سفارش انتقال
  • (ج): تاریخ انجام تراکنش یا سفارش انتقال
  • (د): هرگونه دستورالعمل دریافتی از سوی مبدأ یا فرستنده تراکنش یا سفارش انتقال
  • (ه): هویت بانک یا نهاد مالی دریافت‌کننده ذی‌نفع

به این ترتیب، در صورت تصویب نهایی طرح پیشنهادی یادشده، صرافی‌های ارز دیجیتال باید اطلاعات شخصی زیادی را در حساب‌های کاربری افراد نگه‌داری کنند که خود تهدید بزرگی برای امنیت داده‌ها قلمداد می‌شود. علاوه بر این، این طرح به‌طور ضمنی نهادهای مالی را ملزم می‌کند که از موقعیت جغرافیایی هر تراکنش با مبلغ بیشتر از ۲۵۰ دلار آگاهی پیدا کنند.

گفتنی است که گروه ویژه اقدام مالی در تلاش است تا قانون مشابهی را در سرتاسر جهان اعمال کند؛ اقدامی که بی‌شک در دنیای ارزهای دیجیتال، سروصدای زیادی به پا خواهد کرد. درواقع الزام مؤسسات مالی به جمع‌آوری و تبادل اطلاعات مشتریان، خلاف روح حاکم بر مفهوم «سیستم پول نقد الکترونیک فرد به فرد» است که در وایت پیپر بیت کوین تشریح شده است.

در حال حاضر، طرح پیشنهادی یادشده هنوز به تصویب نهایی نرسیده است. FinCEN و فدرال رزرو از عموم کاربران خواسته‌اند تا نظرها و پیشنهادهای خود را پیرامون این طرح، طی یک ماه آتی برای آنها ارسال کنند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

11 دیدگاه
حسن
حسن
۳ سال قبل

زورگویی این امریکا تمومی نداره
الان اگه ارز دیجیتال رو کنترل کنه دیگه ارز دیجیتال چه فایده ای داره ؟

مبینا
مبینا
۳ سال قبل

میخوان رو سیستم غیر متمرکز، متمرکز بشن :))))) جمع کنید بابا قانون بذارید که دوباره پول مردم و بالا بکشین؟!!!!

موسی
موسی
۳ سال قبل

خب binance با امریکا کاری نداره، امیدوارم هیچوقت سراغ امریکا نره، با این قوانین عجیبش

نادر
نادر
۳ سال قبل

دنیای عجیبیه
اینجا میلیارد ها دلار از بیت المال گم گور میشه معلوم نیست تو جیب کی رفته بعد اونها ریز معاملات رو هم میخوان در بیارند

BIT
BIT
۳ سال قبل

قانون ها قبلی اگه اجرا شد اینم اجرا میشن زیاد ترس به دلتون راه ندید

سپهر
سپهر
۳ سال قبل

بابا برای کشور خودتون تصویب کنید چیکار به دنیا دارید .. طبق چه حقی و چه سندی میخوان برای دنیا قانون تصویب کنن ؟!!! سازمان ملل متحد شاید بتونه یه چیزی راجعش تصویب کنه اونم با موافق تمامی کشورا .. ولی گروه ویژه اقدام مالی آمریکا به دنیا چه ربطی میتونه داشته باشه ؟؟ این قانون تصویب بشه باید حواسا به برداشت باشه اگه سرمایتون زیاده .. حالا باید ببینیم رو قیمت چه میکنه این طرح ......

علی
علی
۳ سال قبل
پاسخ  سپهر

اونجوری که گفته شده فعلا این قانون فقط مربوط به تراکنش هایی هست که از مبدا یا به مقصود آمریکا باشه میشه
ولی خب کی میدونه شاید در آینده بخوان به تمام تراکنش های جهان هم سرک بکشن
گروه ویژه اقدام مالی یا FATF هم متشکل از حدود 188 کشور عضو هست و فقط مختص آمریکا نیس.
اگر قانونی در این گروه ویژه تصویب و تایید میشه تمام کشور های عضو موظف به پیروی از قوانین هستن وگرنه در لیست سیاه این گروه ویژه قرار میگیرن که ایران چون از قبل این گروه رو نپذیرفته در لیست سیاه این گروه هست

فرهنگ
فرهنگ
۳ سال قبل

تا ابد میخندم :))))))))))))

Hadi
Hadi
۳ سال قبل

جنگ دو دنیای ارز قدیمی و جدید
کی فعلا برنده میشه؟
من فکر می کنم بالاخره ارزدیجیتال آزاد پیروز میشه
معلوم نیست پایان برداری کی باشه...

شمیس
شمیس
۳ سال قبل
پاسخ  Hadi

از طرفداران سخت بیت‌کوین و به طور کلی بلاکچین هستم و آینده‌ای درخشان براش تصور می‌کنم ولی بحث جنگ دو دنیا نیست به نظرم، موضوع این هست، تو دنیایی که تروریست فعالیت می‌کنه، با مقداری جا به جایی پول گروهک‌های افراطی میتونن تو کشور ها خرابکاری بکنن، دولت‌ها حق دارن تراکنش‌های بالا رو پیگیری کنن، صرفا برای امنیت جامعه.
بحث پول دیجیتال و فیات نیست، کلا پول حجم بالا الی‌القاعده باید پیگیری بشه، که کی داره این مقدار پول رو برای چه کسی و برای چه منظوری وارد کشور میکنه

Sam
Sam
۳ سال قبل

250 دلار به بالا ؟؟ این آمریکام حالش خوشه ها