کتیزن
تا لیست شدن کتیزن:

تحلیل‌گر سرشناس از سبد سرمایه‌گذاری خود برای سال ۲۰۲۲ رونمایی کرد

تحلیل‌گر سرشناس از سبد سرمایه‌گذاری خود برای سال ۲۰۲۲ رونمایی کرد

یکی از تحلیل‌گران مطرح بازار ارز دیجیتال نظر خود را درباره آینده بازار در سال ۲۰۲۲ مطرح کرده و از توکن‌هایی نام برده است که انتظار دارد در سال میلادی پیش رو عملکرد خوبی داشته باشند.

به گزارش دیلی هودل، مایکل ون دپوپ (Michaël van de Poppe)، تحلیل‌گر و معامله‌گر سرشناس، دیدگاه خود را نسبت به سال میلادی پیش رو و سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال ارائه کرده است.

ون دپوپ خطاب به ۱۵۷,۰۰۰ دنبال‌‌کننده خود در یوتیوب گفت در حالی که می‌خواهد سود خود را به حداکثر برساند، روی دو مقوله کلیدی تمرکز کرده است.

ون دپوپ درباره سبد سرمایه‌گذاری خود گفته است:

اگر به سبد دارایی‌های ارز دیجیتال من نگاه کنیم، که البته فکر می‌کنم بیشتر سبدها باید به این صورت باشد، متوجه می‌شویم که از یک بخش سرمایه‌گذاری و همچنین یک بخش معاملاتی تشکیل شده است. بخش سرمایه‌گذاری، بیشتر شامل دارایی‌هایی است که با اهداف بلندمدت در کیف پول‌های سرد نگهداری می‌کنم، این بخش تقریباً ۸۰ درصد از کل سبد من است.

این تحلیل‌گر افزود:

بخش معاملاتی سبد دارایی‌های من تقریباً ۲۰ درصد است و از این طریق سعی می‌کنم پول بیشتری به دست آورم و آن را به بخش سرمایه‌گذاری یا حساب بانکی‌ام اضافه کنم؛ همچنین ممکن است از آن پول برای کاهش ریسک سبد خود و سرمایه‌گذاری در دارایی‌های دیگر استفاده کنم.

به‌گفته ون دپوپ، اگرچه مفهوم سرمایه‌گذاری «بلندمدت» در ارزهای دیجیتال در مقایسه با سرمایه‌گذاری سنتی تا حدودی از نظر زمانی کوتاه‌تر است، قصد دارد این دسته از دارایی‌های خود را هم به‌مدت «چند سال» نگه دارد. او در بخش بلندمدت سبد خود روی دو ارز دیجیتال برتر بازار سرمایه‌گذاری کرده است.

ون دپوپ گفت:

در سبد سرمایه‌گذاری‌ام بیت کوین، اتریوم و همچنین مقداری پولکادات دارم. علاوه بر این، یک سبد جهت استیکینگ (Staking) دارم که در آن بین دارایی‌های خاصی که مایل به سهام‌گذاری‌شان هستم سوئیچ می‌کنم. در این بخش بیت کوین و تتر را با آلت کوین‌ها جابه‌جا کرده و تلاش می‌کنم از این طریق پول در بیاورم. سعی می‌کنم سهمیه این بخش‌ را به دارایی‌هایی اختصاص دهم که سرمایه‌گذاری در آنها منطقی‌تر است.

طبق پیش‌بینی ون دپوپ، ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال همچنان رشد خواهد کرد و احتمالاً تا پایان سال ۲۰۲۲ یا در سال ۲۰۲۳ به ۱۰ تریلیون دلار خواهد رسید. او می‌گوید سبد خود را با توجه به این رشد عظیم تنظیم کرده و دارایی‌هایی را هدف قرار داده که معتقد است به نسبت ارزش واقعی خود، قیمت کمتری دارند.

در بالای فهرست ون دپوپ، اتم (ATOM) ارز دیجیتال اصلی شبکه کازماس قرار دارد. به‌گفته ون دپوپ کازماس در حال حاضر حرکات قیمتی قدرتمندی دارد؛ اما چرخه‌های مهمی را دیده است که باید به آنها توجه شود. ون دپوپ همچنین به کِرو دائو توکن (Curve DAO Token)، توکن اصلی صرافی غیرمتمرکز کِرو فایننس هم علاقه دارد.

ون دپوپ درباره این توکن گفته است:

دائماً در حال ثبت کف‌ها و سقف‌های صعودی هستیم، این موضوع ما را به این نتیجه می‌رساند که کِرو دائو توکن با سرعت بیشتری قیمت‌یابی خواهد شد.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
سعدی ملکی
سعدی ملکی
۲ سال قبل

فقط hedera . شبکه ای متفاوت از بلاک چین که غول هاب بزرگی همچون IBM,BOEING, GOOGLE, LG و .... در آن سرمایه گذاری کرده اند. آینده عرصه مالی دیجیتال در HEDERA است.

sمهر
sمهر
۲ سال قبل

ضمن تشکر از نویسنده محترم . وقتی برگردان فارسی خلاقانه می شود . آن مطلب بسیار قابل درک و مشهود است . مانند همین مطلب . دوستان از این پلتفرم استفاده کرده و مطلبی را خدمت شما عرض می کنم . جملگی می دانیم که یکی از دلایل مهم عدم رشد کار دانو این اواخر بعلت تداخل پروژه هایی بوده است که ..... و یکی از ایراد هایی که به کاردانو ( پرچم دار نسل سوم ) می گرفتند این بود که از این ارز جهت پولشویی و ..... استفاده می شود . هم اینک بنده آخرین اطلاعات را که مبنی بر حل این موضوع را به شما عرض می کنم. جالب اینجاست که بدانید این مساله کاملا فنی بوده که وقتی می خواسته اند دیتا های دیگر را وارد بلاک چین بنمایند با مشکل مواجه بوده و نمی توانستند بالانس کنند ( البته این مورد یک مورد بسیار مهم در برنامه نویسی هست که برای تمامی ارز ها هم صدق می کند ). ممنون که خواندید.

محمد
محمد
۲ سال قبل
پاسخ  sمهر

خب

سید حسین تالشی
سید حسین تالشی
۲ سال قبل

Polkadot عالیه

شسیبشسیب
شسیبشسیب
۲ سال قبل

چرا پرایس دیسکاوری رو کشف قیمت ترجمه می کنین؟

sمهر
sمهر
۲ سال قبل

کشف قیمت خلاقانه است . . جستوی قیمت می شود عین برگردان فارسی لیکن منظور نویسنده اصلی همان کشف قیمت می باشد . اینجاهاست که خلاقیت مترجم بدرد می خورد .اگر غیر از این بود نویسنده اصلی باید می گفت پرایس سرچ.که اصلا به متن نمی خورد .