کتیزن
تا لیست شدن کتیزن:

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

دنیای ما مدام در حال تغییر است. همچنان که در مسیر زمان پیش می‌رویم، می‌بینیم که تاریخ تکرار می‌شود. بسیاری از اتفاقات گذشته دوباره رخ می‌دهند، با این تفاوت که رنگ و بوی عصر جدید را دارند. کاش همه‌ی ما یاد بگیریم همان اشتباهاتی را که پیشینیان ما مرتکب شده‌اند، تکرار نکنیم.

در گذشته‌های دور، مردی ثروتمند به‌نام جورج هرست (George Hearst) زندگی می‌کرد که سه رگه از بزرگ‌ترین معادن طلای تاریخ آمریکا را در اختیار داشت. البته او این معادن را با زحمت به‌دست نیاورده بود، ظاهرا با زد و بندهای زیاد و فریب‌دادن دیگران توانسته بود به پول هنگفتی دست یابد و آن معادن را خریداری کند. یکی از مهم‌ترین تاکتیک‌های او در آن دوران، خرید دفتر روزنامه‌های محلی بود. هرست با نشر اخبار جعلی، مهاجرانی را که در آمریکا برای خودشان زمین‌هایی به‌دست آورده بودند فریب داد، و زمین‌هایشان را به قیمت ارزانی خریداری کرد.

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

شخصیت جورج هرست در سریال Deadwood

هرست در این روزنامه‌ها اخباری منتشر می‌کرد که می‌گفت دولت در حال سقوط است و می‌خواهد زمین‌های مهاجران را مصادره کند و با این‌کار مردم بیچاره را وحشت‌زده می‌کرد. این وحشت به‌سرعت در شهر می‌پیچید و همه می‌دیدند چاره‌ای ندارند جز اینکه زمین‌هایشان را با قیمت بسیار کم به هرست بفروشند. این درحالی‌بود که اصلا چنین اخباری صحت نداشت و هیچ تهدیدی از جانب دولت، متوجه‌ی مردم مهاجر نبود.

شایعاتی که هرست درست کرده بود، ثروت سرشاری نصیب او کرد. معدن طلای هرست به‌نام Homestake در داکوتای جنوبی به بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی طلا در تاریخ آمریکا تبدیل شد و در طول سال‌های ۱۸۷۶ تا ۲۰۰۲ به‌اندازه‌ی ۴۳،۹۰۰،۰۰۰ اونس طلا از آن استخراج شد. ارزش این مقدار طلا با قیمت امروز، بیش از ۵۵ میلیارد دلار است.

حکایت سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

از آغاز امسال تا کنون، روزی نیست که اخباری مبتنی بر مبارزه‌ی دولت با ارزهای دیجیتال، تحقیقات متعدد در این زمینه یا تلاش کمیسیون بورس و اوراق بهادار برای قانونگذاری ارزهای دیجیتال منتشر نشود.

همه‌ی اینها درحالی اتفاق می‌افتد که بانک‌های سرمایه‌گذاری نیز به این حوزه جلب شده‌اند. آیا علاقه‌ای که این نهادهای پولی سنتی به ارزهای دیجیتال نشان می‌دهند، سبب رشد بازار آن نخواهد شد؟

جیمی دیمون (مدیر عامل بانک جی پی مورگان) از ارزهای دیجیتال در رسانه‌ها بد می‌گوید، اما میز معاملات او در لندن ارزهای دیجیتال خریداری کرده است. این عجیب نیست؟ چرا او باید در رسانه‌ها مردم را از ارزهای دیجیتال بترساند، اما در همان زمان برای خودش ارز دیجیتال بخرد؟ شاید استراتژی جورج هرست دارد کار می‌کند!

تقریبا بلافاصله پس از اولین کاهش قیمت ارزهای دیجیتال در ۲۰۱۸، بانک مرکزی لهستان متهم شد که برخی از محبوب‌ترین کاربران یوتیوب مانند مارسین دوبیل (Marcin Dubiel) را اجیر کرده است تا علیه این دارایی جدید تبلیغات منفی درست کنند. چرا؟ کاملا مشخص است! زیرا آنها نمی‌خواهند در شرایط فعلی که ارزهای دیجیتال بسیار گران است آنها را بخرند. آنها باید با استراتژی هوشمندانه‌ی خودشان ابتدا قیمت این ارزها را پایین بیاورند و سپس آنها را خریداری کنند. چون برخلاف من و شما، راهش را بلدند!

این هم همان استراتژی جورج هرست است.

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

آن سرمایه‌گذاری را که مدتی پیش درست پس از افت قیمت بازار، به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار بیت کوین خریداری کرد یادتان می‌آید؟ چرا اصرار داشت ناشناس باقی بماند؟ چون احتمالا حرف‌هایش در مطبوعات با عملش یکی نبوده است!

رسانه‌ها مملو از اخبار منفی در فضای ارز دیجیتال هستند، اما واقعیت چیز دیگری است! در واقع، پای افراد اسم و رسم داری در میان است. بانک‌های سرمایه‌گذاری، صندوق‌های مالی کلان و سرمایه‌گذاران بزرگ همه دارند به ارزهای دیجیتال علاقه نشان می‌دهند، اما قیمت‌ها همچنان روبه‌کاهش است.

همه‌ی این‌ها دست‌به‌دست هم داده‌اند تا در بین معامله‌گران بی‌تجربه هراس ایجاد کنند و آنها نیز به‌سرعت ارزهای دیجیتال خودشان را بفروشند. ابتدا قیمت در بازار افت می‌کند، سپس بازیگران بزرگ وارد صحنه می‌شوند و با قیمت‌های بسیار ناچیز ارزها را می‌خرند. آنها آن‌قدر این کار را ادامه خواهند داد تا در نهایت مردم تشخیص بدهند که دیگر نباید ارزهایشان را بفروشند.

به شواهد توجه کنید

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

در عرض چندماه گذشته، تغییرات مهمی در فضای ارزهای دیجیتال رخ داده است که نشان می‌دهد داریم در جهت درست پیش می‌رویم. بنابراین شایعات را نادیده بگیرید و به رویدادهای واقعی توجه کنید.

بلومبرگ صندوق شاخص (BCGI) Galaxy Crypto Index را راه‌اندازی می‌کند. این صندوق بخشی از شرکت Galaxy Digital Capital Management متعلق به مایکل نووگراتز (Michael Novogratz)، سرمایه‌گذار و مدیر مالی مشهور وال‌استریت است. خودِ بلومبرگ مالک و مدیر صندوق شاخص خواهد بود.

فیس‌بوک نیز اوان چِنگ (Evan Cheng) را به‌عنوان سرپرست ارشد تیم بلاک چین این پلتفرم استخدام کرد.

کوین بیس (Coinbase) برای نهادهای سرمایه‌گذاری بزرگ با خرید سهام به مبلغ حداقل ۱۰ میلیون دلار بخش خدمات قانونی و امنیتی را راه‌اندازی می‌کند.

مؤسسه‌ی مالی گلدمن ساکس (Goldman Sachs) اعلام کرد می‌خواهد یک میز معاملاتی به ارزهای دیجیتال اختصاص دهد.

جورج سوروس (George Soros) سرمایه‌گذار میلیاردر، در حال خریداری ارزهای دیجیتال است.

اندریسن هورویتس (Andreessen Horowitz) مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار در صندوق ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کند.

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر خانواده‌ی راکفلر، اعلام کرده‌اند که قصد دارند در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند.

نیروگاه ساسکوهانا (Susquehanna)، در حال حاضر معادل میلیون‌ها دلار بیت کوین برای مشتریان ثروتمندش معامله می‌کند.

بلک راک (BlackRock) مدیر بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری در جهان، اعلام کرد تمایل دارد درباره‌ی این حوزه تحقیقاتی انجام دهد و به‌احتمال زیاد وارد بازار ارز دیجیتال شود.

طوری عمل کنید که بعدها پشیمان نشوید

خطاب به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال: آن‌ها می‌خواهند شما را فریب بدهند !

متأسفانه، هنگامی‌که پای سرمایه‌گذاری به‌میان می‌آید معمولا باید برخلاف چیزی که فکر می‌کنیم درست است، عمل کنیم. به‌عنوان مثال، هنگامی‌که بازار در اوج خودش قرار دارد و همه‌چیز خوب پیش می‌رود، بیشتر مردم اصلا به فروش فکر نمی‌کنند. در حالی‌که این بهترین زمان برای فروش است. از سوی دیگر، هنگامی‌که بازار بلافاصله پس از اوج ناگهان افت می‌کند، اصلا زمان خوبی برای فروش نیست. این در اصل بهترین زمان برای خرید است.

برای روشن‌شدن مطلب، بیایید به سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ که قیمت املاک و مسکن به‌شدت افت کرد برگردیم. درآن‌زمان هیچکس قصد خرید خانه را نداشت، زیرا بسیاری از مردم وحشت‌زده بودند. حال آن‌که سرمایه‌گذاران باهوش، از موقعیت استفاده کردند و صدها یا شاید هزاران خانه خریدند.

همین اتفاق در دوره‌ی حباب دات کام هم تکرار شد. از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ هیچ‌کس حتی پیشگامان صنایع، از چندکیلومتری شرکت‌های فناوری رد نمی‌شد! رسانه‌ها نیز با استفاده از همین حربه، در دل مشتریان تردید و نگرانی می‌انداختند. حال آن‌که در همان دوران، برخی با خرید این شرکت‌ها در نهایت به سود کلانی دست یافتند.

عاقلانه‌ترین کار کدام است؟

برای سرمایه‌گذاری، بهترین کار این است که تحقیق کنید سرمایه‌گذاران باهوش پول‌شان را در چه‌مسیری خرج می‌کنند. به حرف‌هایی که این افراد در رسانه‌ها می‌زنند اصلا توجه نکنید، فقط به عملکردشان نگاه کنید. هرچه نهادهای مالی معتبر و سرمایه‌گذاران بزرگ بیشتری روی چیزی دست می‌گذارند، بدانید که قرار است تغییرات مهمی اتفاق بیفتد. درحال‌حاضر این نهادها نه فقط روی خود دارایی‌های دیجیتال، بلکه روی افراد باهوشی که قرار است نسل بعدی را بسازند نیز در حال سرمایه‌گذاری هستند، زیرا می‌خواهند در آینده روی این فضا تسلط داشته باشند.

اجازه ندهید استراتژی جورج هرست شما را گمراه کند. به اتفاقات مهم توجه کنید و ببینید بازیگران بزرگ در صحنه چه می‌کنند. مطمئن باشید آنها می‌خواهند شما دارایی‌تان را بفروشید تا خودشان در زمانی‌که قیمت مناسب است آنها را خریداری کنند.

منبع: hackernoon
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

28 دیدگاه
زانیار مریمی
زانیار مریمی
۴ سال قبل

زمان یک مسئله مهم در سرمایه گذاری است ، چیزی که براحتی میتونه یک سرمایه گذاری خوب رو به شکست تبدیل کنه . شرکتها و افراد جدیدی که اسم بردید سالهای فراوانی است که در بازارهای مالی فعالیت میکنند ، این حرف شما کاملا صحیح است که این افراد پتانسیل بازار رو درک کرده اند اما باید هم بدانید که این افراد به شدت صبور هستند ، یعنی این بازی که شما گفتید رو میتونند سالها ادامه بدهند تا به اهدافشون برسند . چند نفر از افرادی که دارایی ارز دیجیتال دارند حاضرند سه سال دیگه دارایی هاشون رو تو ضرر نیگه دارند ؟ ۵ سال چی ؟ ۱۰ سال چی ... بالای ۷۰٪ افراد فعلی خودشون رو آناده کردند سال بعد میلیونر باشند ..
خلاصه بازی حاضر تا نا امیدکردن بخش عمده ای از این افراد ادامه دار خواهد بود .
ورود افراد حرفه ای به بازار همون اندازه که دلگرم کنندست میتونه خطرناک هم باشه ..

احسان چگنی
احسان چگنی
۴ سال قبل

ممنون از خانم بهاره رضا جو بابت این مطلب مفید

فقط به دوستان یک نکته رو یاد آوری کنم بلعکس این موضوع هم ممکنه صدق کنه و با تبلیغات هوشمند این چنینی مخاطب رو به سمت خرید ببرن که در آینده ممکنه بالا بره و با این کار به فروش دارایی‌ بپردازن

من خودم تو این حیطه فعالم و نمیخواد بهم خورده بگیرید اما تمام جوانب رو در نظر داشته باشید هوش مالی میلیاردر هایی که دارید ازشون صحبت می‌کنید بشدت بالاست و مطمئن باشین اگر قراره کسی رو فریب بدن به شکلی عمل میکنن که شک نکنید

من الان این سر ماجرا رو دارم میبینم

در دنیای ارزهای دیجیتال آماده هر اتفاقی باشید
صمنا این مقاله ترجمه مقاله ای هست که سال 2018 منتشر شده

BTC
BTC
۵ سال قبل

به امید روزی که همه ارزهای دنیا نصب به بیت کوین ارزش گذاری بشن مثلا یک دلار صد ساتوشی.

امین برجی عولیا
امین برجی عولیا
۵ سال قبل

یک زمانی حتی ادیسون هم میگفت که کامپیوترهای اینده وزنشون به ده هک تن میرسه این درحالی ست که میبینید امروز کامپیوترها در حد نانو و هر روز کوچکتر می شوند . حالا یک عده میان راجب قمار صحبت میکنن تکنولوژی رو نادیده میگیرن .یک عده همیشه پیشرو هستن حدود یک درصد و بدون تحلیل سرمایه گزاری میکنن ،خیلی ها تحمل ریسک ندارن و با ایده پردازی سرگرم هستن و در نهایت به اون یک درصد میپیوندن .۹۰ درصد نمیدونن چیشد و همیشه توی تمام زمینه ها ۱ درصدی ها و ۹ درصدی ها همیشه هستن .

امير
امير
۶ سال قبل

من تازه وارد بنظرتون توي ارز هاي ارزون كدوم را انتخاب كنم

حسین
حسین
۴ سال قبل
پاسخ  امير

ریپل

ساسان
ساسان
۳ سال قبل
پاسخ  حسین

:)

بنده خدا
بنده خدا
۶ سال قبل

بهتر بود لینک رویدادهایی که گذاشتید فوق رو هم مینوشتید.

حسن محمودپور
حسن محمودپور
۶ سال قبل

سركار خانم بهاره رضاجو
سلام و عرض ادب، با تحليل همه جانبه تان كاملا موافقم. تحليلي كه به سر كشيدن قدحي يخاب در قعر آفتاب مي ماند.
دست مريزاد.

آیدین
آیدین
۶ سال قبل

HODL ... HODL

فردین
فردین
۶ سال قبل

واقعا بعضیا بالا خونه رو اجاره دادن مثل اینکه با حرفاشون فرق هس و هوس نمیدونن میگن بیت کوین قماره بخندیم :D

سمندر
سمندر
۶ سال قبل

عجب تحلیل مزخرفی . اینکه فلان فرد که از بیت کوین بد میگوید و رفته بیت کوین خریده دلیل نمیشود که خبری باشد . این پولها یک نوع قمار است و با طلا و مسکن و .. فرق میکند . همه به هرحال در این بازی قمار شانس خودشان را امتحان میکنند که شاید بشود 25000 دلار و سودی بکنند و شاید هم شد 400 دلار

سعید
سعید
۴ سال قبل
پاسخ  سمندر

ر*دی با این نظرت ری***دی دوستانی ک اطلاعات دارن میفهمن چی میگم

sam
sam
۶ سال قبل
پاسخ  سمندر

در مورد چیزی که اطلاعی نداری نظر نده .جالبه زیر همه مطالب هم نظرات بی اساس و بی منطقت هس ! تو که ارز های دیجیتال رو قبول نداری چرا انقدر پیگیری ؟ خیلی خنده داره میگه مثله قمار میمونه فقط به نظرات میشه خندید .ممنون که به فکر شاد کردن ما هستی .

حمید
حمید
۶ سال قبل
پاسخ  sam

کلید رمز ارز دست آمریکاست....تمام اعتبار و پس انداز با فشار یک دکمه بلوکه یا نیست میشه...عاقلانس که با احتیاط برخورد کنیم

مرتضی کریمی
مرتضی کریمی
۴ سال قبل
پاسخ  حمید

سلام دوست عزیز نمیگم زرشک اما دوست دارم این حرف های من توجه کنید و متوجه عمق فاجعه بشی که چی داره بذاره پولادی میاد و زودتر پولت رو به دیجیتال تبدیل کنیم درست میگی ممکن امریکا باید که بدون اینترنت رو قطع کنه اما نمیتونه بلاکچین آسیب برسونه چین بزرگترین فارم های دنیا رو داره و رقیب اقتصادی امریکا به شمار میاد حالا توجه کنید این رقیب اقتصادی اگر کوچکترین خطری احساس کند از جانب آمریکا برای سرمایه گذاری های کلان مملکت ایش مثل کمپانی بیت مستقیماً وارد عمل میشه هشدار می دهد و آن را متوقف می‌کند یا تغییر کاربری میده حالا اینجا نقش تغییر کاربری داریم نه چیز خاصی در سطح مقدار فشار برای صرافی داخل چین در تبدیل ارزهای دیجیتال وجود دارد اما هیچ خطری رو مشاهده نمی کنه و همچنین خودش رفته اند دیجیتال با پشتوانه ایران ساخته

سام پریانی
سام پریانی
۴ سال قبل
پاسخ  حمید

زرشک
بدجور عادت کردیم همه چیز رو گردن اینو اون بندازیم
یکم در مورد فناوری بلاکچین مطالعه کنید بد نیست
همینجوری دهن باز میکنن حرف های بی ربط میزنن
کلید دست آمریکا!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخ