ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۳۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۵۵ تومان

حکم متهمان پرونده کریپتولند صادر شد؛ حبس، رد مال و جریمه ارزی و ریالی برای ۷ متهم

حکم متهمان پرونده کریپتولند صادر شد؛ حبس، رد مال و جریمه ارزی و ریالی برای ۷ متهم

روز گذشته حکم متهمان پرونده صرافی ارز دیجیتال کریپتولند صادر و ۷ متهم این پرونده قضایی مجموعاً به حبس، رد مال و جریمه ارزی و ریالی محکوم شدند. به‌گفته رئیس‌کل دادگستری استان تهران، اقدامات مقتضی برای تسویه مطالبات با طلبکاران باقی‌مانده، در حال انجام است.

به گزارش ارزدیجیتال به نقل از خبرگزاری میزان، علی القاصی، رئیس‌کل دادگستری استان تهران، دوشنبه (۲۲ آبان) در نشست شورای عالی قوه قضاییه از صدور و ابلاغ رای پرونده صرافی کریپتولند با بیش از ۵۱ هزار نفر شاکی خصوصی خبر داد.

او در تشریح پرونده مذکور گفت:

متهم ردیف اصلی پرونده که در سال ۱۳۹۲ شرکت «یکتا اکسیر سبز» را در حوزه گیاهان دارویی ثبت کرد، در سال ۱۳۹۷ اقدام به فعالیت غیرقانونی در حوزه‌های مربوط به رمزارز نمود که این موضوع تا شهریور سال ۹۹ ادامه داشت و در این تاریخ، وی مبادرت به تغییر اساسنامه برای پوشش فعالیت‌های رمزارزی کرد.

القاصی ادامه داد:

متهم ردیف اصلی پرونده که مدیرعامل صرافی رمزارزی کریپتولند و مدیر و گرداننده برخی از کانال‌های تلگرامی و سایر بستر‌های حوزه فضای مجازی نیز بوده، با سوءاستفاده از شناخت محدود آحاد مردم از حوزه رمزارز‌ها در کشور و حتی سطحی بودن آشنایی برخی از نهاد‌های اجرایی با این موضوع و جذابیت آن برای انجام معاملات غیرقانونی، مبادرت به ایجاد توکن BRG نمود، در حالی که این توکن بدون پشتوانه بوده و هیچگونه مجوزی از بانک مرکزی دریافت نشده بود. پس از مدتی حجم کثیری از توکن جعلی BRG توسط سرمایه‌گذاران خریداری شد و متهم نیز به واسطه این اقدامات، مبالغی هنگفت را از مردم به وسیله صرافی رمزارز و فروش توکن تحصیل کرد.

القاصی با بیان اینکه در جریان رسیدگی به این پرونده در دادسرا با ۲۴هزار و ۸۰۲ نفر از شاکیان «تسویه مطالبات» صورت گرفت، گفت:

کیف پول الکترونیکی متهم اصلی پرونده صرافی کرپتولند، حسب دستور قضایی شناسایی شد و اقدامات فنی لازم جهت صیانت از اموال کاربران و مالباختگان به عمل آمد؛ همچنین مبلغ یک و نیم میلیون دلار پول برداشت‌شده از جانب یکی از متهمین که به خارج از کشور متواری شده بود، بازگردانده شده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت:

در نتیجه رسیدگی‌های یکی از شعب دادگاه انقلاب ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، دو متهم اصلی پرونده مذکور به ۱۵ و ۸ سال حبس و همچنین پرداخت ردمال و جزای نقدی در حق ۵۱هزار شاکی خصوصی به شکل‌های ارزی و ریالی محکوم شدند، ۵ متهم دیگر نیز مجازات‌های حبس از یک تا ۵ سال را دریافت کردند؛ ضمن آنکه در جریان رسیدگی به این پرونده، حکم انحلال شرکت غیرقانونی «یکتا اکسیر سبز» نیز صادر گردید. همچنین اقدامات مقتضی برای تسویه مطالبات با مابقی طلبکاران، در حال انجام است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
شریعفی
شریعفی
۱ سال قبل

اولین شکایت و اولین شکایات از کریپتولند چه بود ؟ فعالیت های کریپتولند که مشتری را متضرر می ساخت از کی و در چه زمینه ای شروع شد ؟ آیا عین ارز در کیف پول مشتریان در زمان بستن صرافی موجود بود ؟ آیا عدم دسترسی دادن به مشتریان برای برداشتن دارایی خود در زمان بستن صرافی می تواند خود یک جرم از طرف مراجع امنیتی و قضایی باشد ؟

محمود
محمود
۱ سال قبل
پاسخ  شریعفی

خیر نمیشه بلوکه کردن منابع یک کلاهبردار برا رسیدگی به اتهامات رو توسط مجری قانون جرم تلقی کرد حتی اگر سرمایه گذاران دچار ضرر شوند جواب قانون یک چیز خواهد بود:خودشما ریسک معامله و کار در یک صرافی بدون مجوز را پذیرفتید و این کمترین هزینه آن است.

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب