ارز دیجیتال تلگرام؛ تلگرام درخواست کرد که گرام فقط به سرمایهگذاران غیر آمریکایی تحویل شود
تلگرام از دادگاه خواسته است که مشخص کند برای پیروی از دستور کمیسیون بورس آمریکا (SEC) مبنی بر منع صور ارز دیجیتال گرام، چه کاری باید انجام دهد.
به گزارش کویندسک، هفته گذشته، کوین کسل (Kevin Castel)، قاضی دادگاه ناحیهای آمریکا در نیویورک، رای اولیه خود در خصوص پروندهای که تلگرام را از صدور و توزیع توکنهای بلاک چینِ تلگرام (TON) منع میکند، صادر کرد.
قاضی اعلام کرد که کمیسیون بورس آمریکا (SEC) در اثبات ادعای خود موفق عمل کرده است و برنامه پیشفروش ارز دیجیتال تلگرام که در سال ۲۰۱۸ برگزار شد، نوعی فروش اوراق بهادارِ ثبتنشده بوده است.
با این حال، تلگرام هنوز منتظر جزئیات بیشتری از سوی دادگاه است تا بایدها و نبایدها برای این شرکت مشخص شود. پیامرسان بزرگ تلگرام، آماده راهاندازی بلاک چین خودش است و سرمایهگذاران مدتهاست منتظر دریافت توکنهای گرام هستند.
روز جمعه، وکیل تلگرام در نامهای به قاضی این سوال را مطرح کرد که آیا ممنوعیت توزیع توکنها شامل سرمایهگذاران غیر آمریکایی هم میشود یا خیر. طبق اسناد دادگاه، حدود یک چهارم (۴۲۴.۵ میلیون دلار) از ۱.۷ میلیارد دلاری که تلگرام در دو دوره پیشفروش توکنهای خود در فوریه و مارس ۲۰۱۸ (بهمن تا اسفند ۹۶) جذب کرده است، از طرف سرمایهگذاران آمریکایی بوده است. تلگرام میگوید که بقیه توکنها شامل قوانین اوراق بهادار ایالات متحده نمیشود.
این شرکت در نامه خود اعلام کرد که حاضر است سرمایهگذاران آمریکایی را جدا کند و تعهدات خود را در قبال دیگر سرمایهگذاران انجام دهد. در این نامه نوشته شده است:
اگر دادگاه لازم بداند، مدعی علیه (تلگرام) اقدامات حفاظتی را برای سرمایهگذاران غیر آمریکایی انجام خواهد داد. خریداران در عرضه خصوصی، در آینده دوباره گرامها را به خریداران آمریکایی میفروشند.
در ادامه نامه آمده است که چنین تدابیری میتواند شامل یک شرط باشد که سرمایهگذاران غیرآمریکایی فقط بتوانند گرامهایشان را دریافت کنند و در آمریکا آنها را به فروش نرسانند، و تلگرام میتواند «کیف پول دیجیتالی TON را به گونهای پیکربندی کند که از فعالیت آدرسهای کیف پول آمریکایی جلوگیری شود.»
تلگرام میگوید قوانین اوراق بهادار آمریکا فقط معاملات صرافیهای داخلی و معاملات داخلی با دیگر اوراق بهادار را پوشش میدهد، بنابراین این شرکت هنوز در قبال سرمایهگذارانِ دیگر کشورها، «مسئولیت قطعی» دارد.
روز گذشته (دوشنبه)، کمیسیون بورس آمریکا از دادگاه خواست که درخواست تلگرام را رد کند و آن را تلاشی «نادرست برای محدود کردن» حوزه قضاییِ رای اولیه دادگاه دانست. به گفته SEC، رای اولیه دادگاه «به صراحت و به درستی» شامل «هر فرد یا نهادی» میشود.
در نامه SEC آمده است:
تلگرام گرامهای ثبتنشده را به تمام جهان فروخته، و برخی از سرمایهگذاران در حال حاضر سهم خود را [قبل از عرضه رسمی] به فروش رساندهاند که با برنامه تلگرام برای اطمینان از توزیع یکباره گرامها در تضاد است. این شامل سرمایهگذاران آمریکایی هم میشود.
تلگرام همچنین در مورد رای اولیه دادگاه درخواست تجدیدنظر کرده است. در همین حال، اعضای بنیاد جامعه TON یا همان «TON Community Foundation» که گروهی از سرمایهگذاران و توسعهدهندگان خارج از سازمان بلاک چین تلگرام هستند، اعلام کردهاند که شاید بلاک چین تلگرام را بدون دخالت خود تلگرام راهاندازی کنند.
این ارز رشد چشمگیری میکنه و دادگاه رو میبره