ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۳۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۳۰۰ تومان

مقررات تأمین برق مراکز استخراج از منابع تجدیدپذیر ابلاغ شد

مقررات تأمین برق مراکز استخراج از منابع تجدیدپذیر ابلاغ شد

همایون حایری، معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو، به‌تازگی نامه‌ای را به سازمان‌های مرتبط با تأمین برق صنایع ارسال کرده و در آن شیوه تأمین برق مراکز استخراج را از منابع تجدیدپذیر، شرح داده است.

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از راه پرداخت، بالاخره و پس از مطرح‌شدن صحبت‌هایی در خصوص امکان استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک برای استخراج ارزهای دیجیتال از سوی برخی کارشناسان این حوزه و نمایندگان مجلس، مقررات تأمین برق مراکز استخراج از منابع تجدیدپذیر و پاک با ارسال نامه‌ای از سوی همایون حایری، معاون وزیر در امور برق و انرژی به نهادهای ذی‌ربط ابلاغ شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، تصویب‌کننده مقررات مطرح‌شده در نامه هستند؛ همچنین این سند برای اجرا به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، شرکت مادر تخصصی توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق، ارسال شده است.

طبق این ابلاغیه، اولین مرحله از فرایند استخراج رمزارز با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، اخذ موافقت ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق) است به این معنی که نیروگاه غیردولتی تولید انرژی الکتریکی از منابع انرژی تجدیدپذیر که قصد دارد انرژی تولیدی خود را به استخراج رمزارز اختصاص دهد، باید دارای «قرارداد» با ساتبا باشد.

طبق این نامه، مالک شرکت برق منطقه‌ای یا شرکت توزیع مربوطه باید موافقت خود را با تأمین بخشی از برق مرکز استخراج رمزارز از نیروگاه تحت مدیریت خود اعلام کند در غیر این صورت نیروگاه نمی‌تواند برق تولیدی خود را به مراکز استخراج رمزارز اختصاص دهد. طبق این ابلاغیه نیروگاه‌هایی که با مراکز استخراج رمزارز قرارداد امضا می‌کنند، موظف‌اند در مدت‌زمان تعیین‌شده در قرارداد از مراکز استخراج رمزارز برای تأمین برق موردنیاز پشتیبانی کنند.

نیروگاه‌ها می‌توانند پس از انعقاد قرارداد با ساتبا و جلب رضایت مالکین شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق با مراکز استخراج رمزارز قرارداد دوجانبه امضا کنند. پس از طی این مراحل و اتمام مهلت ذکر شده در قراردادها نوبت به محاسبه تهاتر می‌رسد.

شایان ذکر است، در صورتی که نیروگاه پس از پایان قرارداد با ساتبا به این سازمان بدهکار نباشد می‌تواند نسبت به تمدید قرارداد با مراکز استخراج اقدام کند.

متن کامل این نامه را می‌تونید از طریق این پیوند مطالعه کنید.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
m.akhshabi96@yahoo.com
۲ سال قبل

الان ینی ما اگ خودمون با هزینه ی خودمون بریم نیروگاه خورشیدی بزنیم مجوز استخراج میدن به ما؟

Ggmo
Ggmo
۲ سال قبل

سلام دوستان من میخوام فارم بیت کوین راه اندازی کنم واز دیزل ژنراتور برای مصرف برق استفاده کنم ایا مشکلی برای مجوز هست چون میخوام برقشو هم خودم تولید کنم لطفا جواب بدین

kave
kave
۲ سال قبل

بنظر من از انرژی خورشیدی استفاده کرد خیلی خوب میشه👌🏽

محمد حسن وند
محمد حسن وند
۲ سال قبل
پاسخ  kave

بنظرتون بادی بهتره یا خورشیدی؟

شهرام شب پره
شهرام شب پره
۲ سال قبل

اونطوری که شنيدم، میگن،خورشیدی مقرون بصرفه نیست!!!!

Abbas
Abbas
۲ سال قبل

اگر دولت حمایت کنه از فروشندگان پنل های خورشیدی و دعوت به استخراج ماینر ها برای چرخوندن اقتصاد واقعا عالی میشه ، استفاده قانونی و غیر قانونی از برقی که از طریق انرژی آب بدست میاد واقعا ضربه بزرگی به برق و آب کشور و قسمت بزرگی از اقتصاد کشور میزنه ، دولت میتونه خودش پنل خریداری کنه و در اختیار ماینر ها بزاره و در ماه مقداری از درامد ماینر ها رو به عنوان مالیات شریک بشه به همین راحتی

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب