ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۹۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۶۳ تومان

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟

در حال حاضر، بیت کوین و بسیاری از آلت کوین‌های بازار، حمایت‌های کلیدی خود را از دست داده‌اند. آن‌طور که پیداست، ارزهای دیجیتال از بازار سهام پیروی می‌کنند که آن هم با سقوط مواجه شده است. یکی از دلایل این سقوط این است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به‌خاطر ترس از افزایش سریع‌تر نرخ بهره بانکی در آمریکا، میزان سرمایه‌گذاری خود در دارایی‌های پرریسک را کاهش داده‌اند.

آرتور هیز (Arthur Hayes)، مدیرعامل سابق صرافی ارز دیجیتال بیتمکس (BitMEX)، گفته است هم‌زمان با افزایش نرخ بهره و کاهش رقم ترازنامه بانک مرکزی آمریکا، ممکن است بازار سهام با رکود مواجه شود. هیز می‌گوید اگر چنین اتفاقی رخ دهد، احتمالاً بازار ارز دیجیتال هم به سقوط خود ادامه خواهد داد و قیمت بیت کوین و اتریوم به‌ترتیب به ۳۰٬۰۰۰ و ۲٬۵۰۰ دلار خواهد رسید.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال

کتی وود (Cathie Wood)، بنیان‌گذار مؤسسه سرمایه‌گذاری آرک اینوست (Ark Invest)، گفته است برنامه‌های فعال در زمینه امور مالی غیرمتمرکز در این مدت توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرد‌ه‌اند و بخش بانکداری سنتی هم این خطر را احساس می‌کند؛ چراکه آنها در کنار ازدست‌دادن بازار وام‌دهی و پس‌انداز، استعداد‌هایی را هم که وارد حوزه ارز دیجیتال می‌شوند از دست خواهند داد.

با اینکه روند بلندمدت بازار ارزهای دیجیتال همچنان امیدوارکننده به نظر می‌رسد، آیا وضعیت بیت کوین و آلت کوین‌ها در کوتاه‌مدت نزولی‌تر می‌شود یا خیر؟ برای پاسخ به این سؤال در ادامه وضعیت ۱۰ ارز دیجیتال منتخب بازار را بررسی خواهیم کرد.

بیت کوین (BTC)

خریداران بیت کوین قیمت این ارز دیجیتال را برای چند روز بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA ۵۰ – خط قرمز در تصویر) در ۴۱٬۹۸۰ دلار نگه داشته بودند؛ اما در عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA ۲۰ – خط آبی در تصویر) که در ۴۳٬۵۷۶ دلار قرار دارد، ناموفق ظاهر شدند و می‌شد از همین موضوع نتیجه‌گیری کرد که فشار فروش با اوج‌گیری قیمت بیشتر می‌شود.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت بیت کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

شتاب نزولی قیمت روز گذشته و بامداد امروز تشدید شد و بیت کوین به زیر سطح میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه سقوط کرد و در ادامه حمایت روانی ۴۰٬۰۰۰ دلار هم شکسته شد. قیمت اکنون مجدداً به بالای سطح ۴۰٬۰۰۰ دلار بازیابی شده است؛ اما همچنان این احتمال وجود دارد که بیت کوین تا حمایت کف کانال صعودی روی نمودار سقوط کند. خریداران هم باید با تمام وجودشان از حمایت کف این کانال دفاع کنند.

شیب نزولی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) در ناحیه منفی، به این معنی است که فروشندگان دارند یک‌بار دیگر کنترل بازار را در دست می‌گیرند. عبور از مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه می‌تواند این چشم‌انداز نزولی را باطل کند و پس از آن می‌توانیم برای بازگشت بیت کوین به ۴۵٬۴۰۰ دلار امیدوار باشیم.

  • مقاومت‌ها: ۴۵٬۴۰۰
  • حمایت‌‌ها: ۴۰٬۰۰۰

اتریوم (ETH)

قیمت اتریوم برای چند روز با فاصله کمی از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (سطح ۳٬۱۹۸ دلار) در نوسان بود که نشان می‌داد حمایت خریداران به‌اندازه کافی نیست. همین موضوع ممکن است فروشندگان را تشویق کرده باشد تا فشار فروش را بیشتر از قبل کنند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت اتریوم (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

فروشندگان اکنون در تلاش‌اند قیمت را به سطح میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۲٬۹۴۰ دلار برسانند و اگر قیمت پس از برخورد با این حمایت به‌سمت بالا بازگردد، احتمالاً برای چند روز دیگر جایی بین میانگین متحرک ساده ۵۰ و ۲۰۰ روزه (SMA ۲۰۰ – خط سبز در تصویر) نوسان خواهد کرد.

از طرفی، سقوط قیمت به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه می‌تواند با تشدید فشار فروش و کاهش قیمت اتریوم تا ۲٬۸۰۰ دلار همراه شود. پس از آن خط روند صعودی روی نمودار به‌عنوان حمایت کلیدی پیش روی قیمت عمل خواهد کرد و انتظار می‌رود خریداران با قدرت از آن دفاع کنند.

  • مقاومت‌ها: ۳٬۴۸۹
  • حمایت‌‌ها: ۲٬۹۴۰ – ۲٬۸۰۰

بایننس کوین (BNB)

قیمت بایننس کوین چند روز پیش پس از برخورد با مقاومت ۴۴۵ دلاری به‌سمت پایین بازگشت و در ادامه به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (سطح ۴۲۲ دلار) سقوط کرد که نشانه‌ای برای تشدید فشار فروش پس از اوج‌گیری روزهای اخیر قیمت است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت بایننس کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

خریدارن در طول دو روز گذشته تلاش می‌کردند تا قیمت را بار دیگر به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برسانند که در انجام این کار موفق ظاهر نشدند. همین موضوع جریان فروش معامله‌گران را در بازار بایننس کوین تمدید کرد و باعث شد قیمت امروز به سطح میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۴۰۰ دلار سقوط کند.

بازگشت قدرتمند قیمت از این سطح می‌تواند به این معنی باشد که خریداران در کف‌های قیمتی فعال‌تر می‌شوند. آنها برای اینکه بار دیگر بتوانند قیمت را به ۴۴۵ دلار نزدیک کنند، باید اول مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه را پشت سر بگذارند.

از سوی دیگر، سقوط قیمت به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه به این معنی است که حمایت خریداران از بایننس کوین فروکش کرده است. پس از آن هم ممکن است قیمت تا ۳۵۰ دلار پایین بیاید.

  • مقاومت‌ها: ۴۴۵
  • حمایت‌‌ها: ۴۰۰ – ۳۵۰

سولانا (SOL)

قیمت سولانا چند روز پیش پس از برخورد با مقاومت ۱۲۲ دلاری به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۱۱۲ دلار سقوط کرد. روز ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) خریداران بار دیگر سولانا را به بالای این ناحیه رساندند؛ اما در رسیدن به سطوح بالاتر ناموفق ظاهر شدند. همین موضوع نشان می‌دهد که فروشندگان در اوج‌های قیمتی فعال‌تر می‌شوند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت سولانا (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

فشار فروش در بازار سولانا روز گذشته شدیدتر شد و قیمت در ادامه به زیر حمایت ۱۰۶ دلاری و بامداد امروز به ۹۸ دلار (میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه) سقوط کرد. در حال حاضر قیمت به‌تازگی از سطح ۹۸ دلار بازیابی شده و به بالای ۱۰۳ دلار رسیده است. اگر این اصلاح صعودی موقتی نباشد و قیمت از مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه عبور کند، به معنی افزایش فشار خرید در کف‌های قیمتی است.

از طرفی، ازدست‌رفتن حمایت میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه می‌تواند راه را برای کاهش قیمت سولانا تا ۸۱ دلار باز کند.

  • مقاومت‌ها: ۱۰۶ – ۱۲۲
  • حمایت‌‌ها: ۹۸ – ۸۱

ریپل (XRP)

قیمت ریپل در چند روز گذشته بالای سطح ۰.۷۵ دلار نوسان می‌کرد و ناتوانی قیمت در عبور از میانگین‌های متحرک ممکن است اکنون باعث تشدید فشار فروش در بازار شود.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت سولانا (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه نزولی بوده و شاخص قدرت نسبی هم در ناحیه منفی قرار گرفته است که یعنی کنترل بازار را فروشندگان در اختیار دارند. حمایت بعدی ریپل می‌تواند سطح ۰.۶۹ دلار باشد که قیمت امروز برای مقطعی از آن پایین‌تر آمد و مجدداً به‌سمت بالا بازگشت. بازگشت قدرتمند قیمت از این سطح می‌تواند نشانه حمایت خریداران در کف‌های قیمتی باشد و پس از آن هم احتمالاً قیمت برای چند روز دیگر بین ۰.۶۹ تا ۰.۹۱ دلار نوسان خواهد کرد.

از طرفی، ازدست‌رفتن حمایت ۰.۶۹ دلاری می‌تواند با تشدید فشار فروش و سقوط ریپل تا حمایت کلیدی ۰.۶۰ دلاری همراه باشد.

  • مقاومت‌ها: ۰.۹۱
  • حمایت‌‌ها: ۰.۷۵ – ۰.۶۹ – ۰.۶۰

کاردانو (ADA)

کاردانو در این چند روز بارها تلاش کرده است خود را به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۱.۰۶ دلار برساند؛ اما فروشندگان اجازه این کار را به آنها ندادند. فشار فروش از روز گذشته شدید‌تر شده است و فروشندگان هم قیمت را به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۰.۹۶ دلار رسانده‌اند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال
نمودار قیمت کاردانو (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

اگر قیمت در ادامه زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه باقی بماند، این احتمال وجود دارد که سقوط کاردانو تا ۰.۷۴ دلار ادامه پیدا کند. خریداران باید با تمام وجود از این سطح دفاع کنند. بازگشت قدرتمند قیمت پس از برخورد با آن می‌تواند کاردانو را برای چند روز دیگر بین ۰.۷۴ تا ۱.۲۶ دلار نگه دارد.

از طرفی، اگر قیمت بتواند مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه را پشت سر بگذارد، به این معنی است که فعالیت خریداران در کف‌های قیمتی بیشتر می‌شود. این اتفاق می‌تواند قیمت را وارد یک محدوده نوسانی جدید بین میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه تا ۱.۲۶ دلار کند.

  • مقاومت‌ها: ۱.۰۶ – ۱.۲۶
  • حمایت‌‌ها: ۰.۷۴

لونا (LUNA)

کندل قیمت لونا، توکن اصلی شبکه ترا (Terra)، روز ۸ آوریل (۱۹ فروردین) زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (سطح ۹۹ دلار) بسته شد و یک روز بعد هم که خریداران برای بازیابی این سطح تلاش کردند، در عبور از آن ناموفق ظاهر شدند. احتمالاً این اتفاق باعث تشدید فشار فروش در بازار و سقوط قیمت به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۹۰ دلار شده است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟
نمودار قیمت لونا (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

شیب نزولی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی در ناحیه منفی به این معنی است که روند بازار به‌نفع فروشندگان تغییر کرده است. اگر قیمت در ادامه زیر میانگین ساده ۵۰ روزه باقی بماند، احتمال سقوط تا ۷۵ دلار نیز بیشتر خواهد شد. اگر حمایت ۷۵ دلاری هم شکسته شود، میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه (سطح ۶۵ دلار) به‌عنوان حمایت بعدی قیمت عمل خواهد کرد.

در مقابل، بازگشت قیمت به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه نشان‌دهنده حمایت خریداران در کف‌های قیمتی است و پس از آن عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه هدف بعدی لونا خواهد بود.

  • مقاومت‌ها: ۹۰ – ۹۹
  • حمایت‌‌ها: ۷۵ – ۶۵

اولنچ (AVAX)

خریداران اولنچ چند روز پیش در عبور از مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۸۶ دلار) ناموفق ظاهر شدند که یعنی فروشندگان در این ناحیه فعال بوده‌اند. این اتفاق در ادامه با افزایش فشار فروش و سقوط عمیق‌تر قیمت به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (۸۲ دلار) در ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) منجر شد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟
نمودار قیمت اولنچ (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه نزولی بوده و شاخص قدرت نسبی در ناحیه منفی قرار گرفته است که نشان‌دهنده برتری فروشندگان در بازار اولنچ است. فروشندگان اکنون در تلاش‌اند قیمت را به حمایت کلیدی بعدی در ۶۵ دلار نزدیک‌تر کنند.

بازگشت صعودی قیمت پس از برخورد با این سطح می‌تواند قیمت را برای چند روز دیگر بین ۶۵ تا ۹۹ دلار نگه دارد. ضمن اینکه شکسته‌شدن مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه می‌تواند شانس اولنچ برای عبور از ۹۹ دلار را بیشتر کند.

  • مقاومت‌ها: ۸۲ – ۹۹
  • حمایت‌‌ها: ۶۵

پولکادات (DOT)

خریدارن پولکادات در طول چند روز گذشته از حمایت میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (۱۹ دلار) دفاع می‌کردند؛ اما از آنجا که در عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۲۰ دلار) ناموفق ظاهر شدند، فشار فروش در ادامه بیشتر شد و روز گذشته قیمت به زیر ۱۹ دلار رسید.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟
نمودار قیمت پولکادات (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

شیب میانگین متحرک نمایی ۲ روزه نزولی شده است و شاخص قدرت نسبی هم در ناحیه منفی قرار دارد که یعنی کنترل بازار را خریداران در دست دارند. اکنون این احتمال وجود دارد که قیمت در ادامه تا ۱۶ دلار سقوط کند و انتظار می‌رود خریداران در این ناحیه پولکادات را حمایت کنند.

بازگشت پولکادات از این ناحیه می‌تواند قیمت را برای چند روز دیگر بین ۱۶ و ۲۱ دلار نگه دارد. شکسته‌شدن حمایت ۱۶ دلاری یا مقاومت ۲۱ دلاری هم می‌تواند جرقه شروع حرکت بعدی باشد.

  • مقاومت‌ها: ۲۱
  • حمایت‌‌ها: ۱۶

دوج کوین (DOGE)

خریداران دوج کوین روز ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) برای شروع یک جهش صعودی تلاش می‌کردند؛ اما آن‌طور که از سایه بلند کندل آن روز پیداست، فروشندگان با اوج‌گیری قیمت فعال‌تر شده‌اند. آنها اکنون در تلاش‌اند قیمت را زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۰.۱۴ دلار تثبیت کنند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ سقوط تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟
نمودار قیمت دوج کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

موفقیت فروشندگان در انجام این کار می‌تواند قیمت را به‌سمت میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۰.۱۳ دلار هدایت کند و پس از آن احتمالاً قیمت برای چند روز بین ۰.۱۰ تا ۰.۱۷ دلار نوسان خواهد کرد.

شیب خنثای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی در نزدیکی محور میانی (سطح ۵۰) می‌تواند نشانه‌ای برای ادامه نوسان محدود قیمت در کوتاه‌مدت در نظر گرفته شود. جهش قیمت از این سطح خریداران را بار دیگر برای رسیدن به ۰.۱۷ دلار تشویق خواهد کرد و عبور و بسته‌شدن کندل قیمت بالای میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه در ۰.۱۸ دلار، می‌تواند نشانه‌ای برای شروع یک روند صعودی جدید باشد.

  • مقاومت‌ها: ۰.۱۷ -۰.۱۸
  • حمایت‌‌ها: ۰.۱۴ – ۰.۱۳
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

8 دیدگاه
علی رحیمی
علی رحیمی
۲ سال قبل

لطفا ترون را تحلیل کنید

Amirhosein
Amirhosein
۲ سال قبل

درباره دیجی بایت یه مقدار توضیح بدید ادمین جان

base
base
۲ سال قبل
پاسخ  Amirhosein

من نه این ارز رو دارم و نه قصد خرید رو دارم ولی وقتی یه ارزی از میان هزاران ارز بعد از سال ها هنوز داره فعالیت میکنه یعنی جای پیشرفت داره، مهمترین ویژگی که طرفداران این ارز پروموت میکنند سرعت بالای تراکنش هاش هستش درصورتیکه الان بلاک چین هایی داریم با سرعت به مراتب خیلی بیشتر از دیجی بایت، خود بخوان حدیث مفصل ازین مجمل.

mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
۲ سال قبل

ادمین لطفا جوابیه کاربر محترمی که راجع به GDP نوشته بودند را تایید بفرمایید تا دیگران را گمراه نکرده و الکی .... با عرض معذرت البته .

base
base
۲ سال قبل

ایشان مگه گفته جی دی پی به تورم ربط داره یا نداره؟ معیار قدرت اقتصادی کشورها رو همیشه با جی دی پی نشان میدهند. کشور امریکا بالاترین جی دی پی رو تو دنیا داره یا باصطلاح قدرتمندترین اقتصاد دنیا هستش در نتیجه هر تصمیم اقتصادیش یا مثلا تغییر تو نرخ تورمش براحتی روی بازرهای جهانی منجمله کریپتو کارنسی هم تاثیر میزاره و از اونطرف هم کشورهایی مثل ونزوئلا و سودان که تورم های دههاهزار درصدی و یک میلیون درصدی داشتند ولی چون تاثیری محسوسی تو اقتصاد جهانی ندارند در نتیجه این میزان تورمشون تاثیری روی کریپتو کارنسی یا کلا بازارهای جهانی نداره. این کجاش گمراهی بود؟

mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
۲ سال قبل

ضمن تشکر از نویسنده محترم . خیلی مهم این است که بیت پس از اعلام نرخ تورم در ایالات متحده 8.5 درصد ( البته از دیروز خبر درج کرده بود ) انتظار می رود بیت افزایش خوبی را داشته باشد . باور بفرمایید فعلا بازار اسیر اخبار پیرامونی می باشد . در ضمن در بریتانیا و اروپا نیز ( نمی دانم اعلام شده یا خیر ) نرخ تورم بالا تر از پیش بینی ها می باشد . اعلام نرخ تورم ایالات متحده ساعتی پیش اعلام شد . نهنگها یا اینتر نت بانکها قبل از این خبر نهایت استفاده را بردند .

تحلیلنگر
تحلیلنگر
۲ سال قبل

خوب اینو که خود خبر هم گفته. در ضمن اعلام نرخ تورم تو کشورهای دیگه مانند آمریکا تاثیری روی قیمت ها نداره و نداشته چون GDP آمریکا تقریبا 25% GDP کل جهان هستش.

mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
۲ سال قبل

اولا که خبر گفته می شود که بعد باز گو می شود . از غیب که خبر نمی آید . یا انتظار هست که خبری ساخته شود !!دوما در مورد GPD که فرمودید اختصار کلمه gross domestic products به معنی کالاهای تولیدی یک کشور می باشد . این هیچ ربطی به تورم ندارد . چیز هایی که به تور م ربط دارد price index و تعداد بیکاران و همچنین pay roll ها هستند که شامل دستمزد ها می باشد . در ضمن تورم در ایالات متحده بعنوان منبع دلار روی هر شاخص مارکتی که با دلار سر و کار دارد ار تباط دارد . مثال زنده : از زمانیکه نرخ تورم در امریکا بالای 8.5 در صد اعلام شد ( همین امروز ) قیمت اونس جهانی طلا بالا رفته الان بالای 1970 دلار می باشد . این یک اصل است . تمامی شاخص های بین المللی در هر مارکتی ربط مستقیم با وضعیت اقتصادی اول آمریکا و بعد اروپا دارد .ادمین لطفا تایید که کاربر محترم متوجه بشوند .

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب