علی‌رغم افزایش احتمال تأیید ETF‌های اسپات اتریوم، معامله‌گران انتظار عملکرد بهتری از بیت کوین دارند

علی‌رغم افزایش احتمال تأیید ETF‌های اسپات اتریوم، معامله‌گران انتظار عملکرد بهتری از بیت کوین دارند

به گفته یک تحلیلگر باوجود افزایش گمانی‌زنی‌ها دربارهٔ تأیید ETFهای اسپات اتریوم تا پایان سال، چگونگی قیمت‌گذاری معاملات در بازار فیوچرز بیانگر این است که معامله‌گران انتظار دارند اتریوم عملکرد ضعیف‌تری نسبت به بیت کوین داشته باشد.

به گزارش کوین‌دسک، استاندارد چارتد، هفته گذشته گفت که قیمت اتریوم در سه‌ماهه آینده احتمالاً عملکرد بهتری نسبت به بیت کوین خواهد شد و می‌تواند به ۴٬۰۰۰ دلار برسد. این بانک عقیده دارد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده به احتمال زیاد درخواست‌های مرتبط با ETF‌های اسپات اتریوم را تا ماه مه (اردیبهشت) تأیید می‌کند.

با این حال، داده‌های بازار فیوچرز نشان می‌دهد که معامله‌گران همچنان بیت کوین را به اتریوم ترجیح می‌دهند و انتظار دارند که نسبت اتریوم به بیت کوین (ETH/BTC) در ماه‌های آینده عملکرد ضعیفی داشته باشد.

بر اساس داده‌های شرکت مدیریت دارایی‌های رمزنگاری‌شده «بلوفین»، ساختار روند آتی اتریوم به بیت کوین – نسبت قیمت‌های فیوچرز اتریوم به بیت کوین در سررسیدهای مختلف- روندی نزولی به خود گرفته است.

گریفین آردرن (Griffin Ardern)، معامله‌گر نوسانات در بلوفین، دراین‌باره گفت:

ساختار متمایل به پایین این نمودار بدان معنی است که معامله‌گران انتظار دارند اتریوم با گذشت زمان ضعیف‌تر از بیت کوین عمل کند. پس می‌توان نتیجه گرفت که سرمایه‌گذاران نسبت به عملکرد بیت کوین نسبتاً صعودی‌تر هستند.

علی‌رغم افزایش احتمال تأیید ETF‌های اسپات اتریوم، معامله‌گران انتظار عملکرد بهتری از بیت کوین دارند
شیب نزولی کلی روند نشان‌دهنده یک سوگیری نسبت به عملکرد ضعیف‌تر اتریوم در برابر بیت کوین است

نسبت اتریوم به بیت کوین، چند روز پس از اینکه کمیسیون بورس آمریکا به ETF‌های اسپات چراغ سبز نشان داد با ۱۷درصد افزایش به ۰.۰۵۹ دلار رسید. عملکرد بهتر اتریوم در درجه اول ناشی از این امیدواری است که این آژانس به زودی ETF‌های اسپات اتریوم را تأیید می‌کند. در‌حالی که این امیدها همچنان زنده بودند، این نسبت از آن زمان تاکنون به ۰.۰۵۳ دلار کاهش یافته است.

معامله‌گران فیوچرز احتمالاً در مورد طبقه بندی اتریوم توسط کمیسیون بورس آمریکا به‌عنوان یک اوراق بهادار یا کالا نگران هستند. این رگولاتور در شکایت خود علیه بایننس و کوین‌بیس در اواسط سال ۲۰۲۳ به‌دلیل نقض قانون اوراق بهادار، اشاره‌ای به اتریوم نکرده است. مسئله‌ای که بازار را متقاعد کرده است که این ارز دیجیتال درنهایت به‌عنوان یک کالا طبقه‌بندی خواهد شد؛ شرطی لازم برای تأیید ETFهای اسپات.

جی‌پی مورگان، غول بانکداری سرمایه‌گذاری، تردید دارد که کمیسیون بورس آمریکا تا ماه مه (اردیبهشت) اتریوم را به‌عنوان کالا طبقه‌بندی کند و شانس تأیید ETF‌های اسپات این ارز دیجیتال در سال جاری را کمتر از ۵۰درصد می‌داند.

  شرکت معاملات نهادی دارایی‌های دیجیتال کیو‌سی‌پی کپیتال اخیراً در یادداشتی نوشت:

بلاتکلیفی زیادی در مورد تأیید ETF‌های اسپات اتریوم وجود دارد، عمدتاً به این دلیل که سازوکار اثبات سهام آن می‌تواند آن را در طبقه‌بندی متفاوتی از بیت کوین قرار دهد. افزایش این تردیدها همچنین می‌تواند به معنای نوسانات بیشتر قیمت باشد.

کمیسیون بورس آمریکا اخیراً تصمیم‌گیری در مورد درخواست‌های بلک‌راک و فیدلیتی را به تعویق انداخت. به گفته جیمز سیفارت، تحلیلگر ETFها در بلومبرگ، این روند ممکن است ادامه داشته باشد، هرچند تاریخ کلیدی بعدی ۲۳ مه (۳ خرداد) خواهد بود.

آردرن عقیده دارد که انتظارات نسبت به عملکرد نسبتاً ضعیف اتریوم احتمالاً ناشی از ترس از فعالیت‌های بازارسازان باهدف پوشش ریسک است.

به گفته او، فروش مستمر قراردادهای اختیار خرید (Call Option) اتریوم با قیمت اعمال‌شده بالا یا بت‌های صعودی، بازارسازان را با افزایش گاما یعنی بلاتکلیفی بیشتر در مورد آینده قراردادهای آپشن مواجه کرده است. بدین ترتیب، آن‌ها احتمالاً با افزایش قیمت، دارایی‌های خود را به فروش می‌رسانند تا ریسک سرمایه‌گذاری خود را به منطقه خنثی بازگردانند. البته، تلاش برای پوشش ریسک ممکن است به‌طور ناخواسته باعث افزایش قیمت شود.

آردرن توضیح داد:

یکی از دلایلی که انتظار سرمایه‌گذاران نسبت به عملکرد ضعیف اتریوم این است که تعداد زیادی قرارداد پوشش ریسک اختیار خرید (Covered Call) بر بازار آپشن اتریوم سلطه دارند و بازارسازان گامای مثبت را حفظ می‌کنند. این بدان معناست که هر گونه افزایش قیمت با مقاومت شدید ناشی از رفتار پوشش ریسک فروشندگان مواجه خواهد شد.

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه