ارز‌ها: ۳۱,۷۰۹
ارزش بازار: ۳.۳۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۶۴۷ تومان

وضعیت بازار: انتظار دوباره برای اعلام نرخ تورم ماهانه در آمریکا

وضعیت بازار: انتظار دوباره برای اعلام نرخ تورم ماهانه در آمریکا

قرار است فردا چهارشنبه، نرخ تورم ماه ژوئن (خرداد) آمریکا اعلام شود. اگر رشد تورم ماه گذشته در این کشور بیشتر از انتظار سرمایه‌گذاران باشد، بازارهای سنتی و بازار ارزهای دیجیتال ممکن است هر دو با موج فروش دیگری مواجه شوند که می‌تواند قیمت بیت کوین را از این هم پایین‌تر ببرد.

به گزارش کوین دسک، بازار بیت کوین همچنان در حال اصلاح جهش هفته گذشته خود است و کندل روز گذشته هم برای چهارمین روز متوالی در ضرر و در نزدیکی سطح کلیدی ۲۰٬۰۰۰ دلار بسته شده است.

بیت کوین به‌عنوان بزرگترین ارز دیجیتال بازار، در ۲۴ ساعت گذشته ۲.۸۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است. قیمت بیت کوین هفته قبل به بالای ۲۲٬۰۰۰ دلار رسیده بود؛ اما بازار بار دیگر در حرکت به‌سمت سطوح بالاتر ناموفق ظاهر شد. با وجود این تلاش‌های بی‌ثمر، خوش‌بینی برخی از تحلیلگران نسبت به بازیابی قیمت‌ها بیشتر از قبل شده است.

الکس کوپتسیکویچ (Alex Kuptsikevich)، تحلیلگر ارشد مجموعه «FxPro»، گفته است:

بیت کوین پیش از این هرگز زیر سطوحی که در حال حاضر شکسته‌ شده‌اند، قرار نگرفته بود. بنابراین خریدارانی که از رشد قیمت این ارز دیجیتال در بلندمدت مطمئن هستند، اکنون از آن حمایت می‌کنند. نشانه مثبت دیگری که وجود دارد بازگشت قیمت‌ها در دیگر بازارهای مالی است؛ جایی که در آن با شروع نیم‌سال میلادی جدید شاهد افزایش فشار خرید بودیم.

قرار است فردا چهارشنبه ساعت ۱۷:۰۰ به وقت تهران نرخ تورم ماه ژوئن (خرداد) آمریکا اعلام شود؛ گزارشی که موفقیت یا بی‌ثمربودن تلاش‌های بانک مرکزی این کشور برای کاهش سرعت رشد قیمت کالا و خدمات در این کشور را به نمایش می‌گذارد. اگر رشد تورم ماه گذشته در این کشور بیشتر از انتظار سرمایه‌گذاران باشد، بازارهای سنتی و بازار ارزهای دیجیتال ممکن است هر دو با موج فروش دیگری مواجه شوند که می‌تواند قیمت بیت کوین را از این هم پایین‌تر ببرد.

سیمون پیترز (Simon Peters)، تحلیلگر کارگزاری «EToro»، گفته در حال حاضر چشم همه فعالان بازار به اتریوم و به‌روزرسانی قریب‌الوقوع این شبکه دوخته شده است؛ حرکتی که تغییر مدل اجماع اثبات کار فعلی به اثبات سهام را رقم خواهد زد.

پیترز می‌گوید:

پیش‌بینی اینکه تغییر سازوکار شبکه اتریوم به اثبات سهام چه تأثیری بر قیمت این ارز دیجیتال می‌گذارد، غیرممکن است؛ اما روی کاغذ، ضدتورمی‌شدن سازوکار این ارز دیجیتال هولدرهای اتریوم را تشویق می‌کند تا به‌جای فروش دارایی‌های خود، آنها را سهام‌گذاری کنند.

اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته ۴.۷۷ درصد از ارزش خود را از دست داده است و برخی دیگر از آلت کوین‌های مطرح بازار نیز ضررهای نسبتاً سنگینی را متحمل شده‌اند که در این میان می‌تواند به سقوط ۸.۸۵ درصدی قیمت یونی سواپ اشاره کرد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

7 دیدگاه
Shahfarhad
Shahfarhad
۲ سال قبل

واقعا عالیست من که تازه آمدم ببینم چه میشه برا تون خبر میدم

فائز
فائز
۲ سال قبل

آخرش نفهمیدم تورم در آمریکا به نفع ارزهای دیجیتال هست یا به ضرر ارزهای دیجیتال!! یکی میگه اگر تورم در آمریکا زیاد بشه مردم برای حفظ دارایی شون میان به سمت ارزهای دیجیتال پس به نفع ارزهای دیجیتال هست! یکی دیگه میگه اگر تورم در آمریکه زیاد بشه فشار فروش در ارزهای دیجیتال زیاد میشه پس به ضرر ارزهای دیجیتال هست! اصلا مگه بیت کوین مال آمریکا هست که بخاد براش تعیین تکلیف کنه؟!

آرش
آرش
۲ سال قبل
پاسخ  فائز

باعث می‌شود ادم کم تر یا بیشتر ارز بخرن

امید
امید
۲ سال قبل
پاسخ  فائز

خرید و فروش هم تو ارز دیجیتال هم تو بورس آمریکا چون بر اساس دلاره بدیهه با افزایش نرخ و ارزش دلار اینا ارزششون پایین میاد و تا تورم تو آمریکا پایین نیاد ‌و نرخ بهره رو کاهش ندن انتظار افزایش قیمت نداشته باشین

رضا
رضا
۲ سال قبل
پاسخ  فائز

دوست عزیز تورمی واسه مارکت های ریسکی خوبه که ریشه پولی داشته باشه مثل تورمی که بر اثر پولپاشی دولت بعد از لاک داون آمریکا رخ داد. ولی تورم الان بر اثر ریشه های هزینه ای که به علت افزایش قیمت کامودیتی و انرژی هستش به وجود اومده. دلار امریکا نرخ مرجع جهانی هستش و قطعا هر تاثیری که روی شاخص این ارز بوجود بیاد، همه دنیا حتی توی ایران با پوست و استخون حس میکنیم. دلار پرقدرت و ضعف ارزهایی مثل یورو اصلا اتفاق خوبی نیست باعث بوجود اومدن مشکلات بزرگی توی کشورا مخصوصا کشورای جهان سوم میشه. البته چنتا پارامتر دیگه هم هستن که خیلی موثرن مثل سیاست روسیه در ایجاد قحطی کنترل شده در جهان. روسیه در بحث اقتصادی ونظامی به بلوک غرب باخته و الان یا باید جنگ هسته ای راه بندازه یا اینکه مثل الان قحطی و بحران انرژی ایجاد کنه. اتفاقایی مثل سریلانکا و اکوادور تازه شروع ماجراس. زمستونی سردتر از جنگ جهانی دوم در راهه. توی قحطی همه مردم دنبال یه لقمه نون میرن نه بیتکوین و تتر...

Mehran khodaei
Mehran khodaei
۲ سال قبل
پاسخ  رضا

دیگه این دنیا مثل قبل نمیشه و رو به نابودی میره

ساسان
ساسان
۲ سال قبل
پاسخ  فائز

سلام. شما چقد ساده ای اینا همش بازی و فیلمه. اصلا دیدی نرخ بهره بردن بالا به جای سقوط دیدی صعود کرد. یه عده سعی میکنن بازار فقط با حرف و خواسته های خودشون بالا پایین کنن. همین

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب