آیا بایننس میخواهد به فیسبوک ارزهای دیجیتال تبدیل شود؟
این واقعیت که بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، مدام در حال رشد است بر کسی پوشیده نیست. دیگر تمام شد زمانی که بایننس تنها یک پلتفرمی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال بود. در عرض دو سال آن را به محلی برای انجام تمام امور مربوط به ارز دیجیتال تبدیل کردند و قصد هم ندارند که این روند را متوقف کنند.
شباهتهایی بین فیسبوک و بایننس وجود دارد و به تازگی بخشی از مجله فوربز (Forbes) به نقل از پادکست کوین تاک (Coin Talk)، شخصیت اول آن را دقیقتر مورد بررسی قرار داده است.
درست همانند بایننس، زمانیکه فیسبوک نیز راهاندازی شد به عنوان یک نرمافزار دنج و منزوی در نظر گرفته میشد؛ چرا که قرار بود شبکه اجتماعی دانشجویان آمریکایی باشد.
پیش از اینکه فیسبوک از راه برسد و گوی رقابت را از مایاسپیس (Myspace) برباید، این رسانه اجتماعی اژدها سوار تنهای فضای اینترنت بود.
با رهبری زاکربرگ (Zuckerberg)، فیسبوک تبدیل به هیولایی رونده شد که به تمام گوشه و کنار فضای وب نفوذ کرد. حدود ۳۰ درصد از جمعیت دنیا از فیس بوک استفاده میکنند و تقریبا همه چیز دارد اما پلتفرمهای رقیب و سرویسهای دیگر را سر به نیست و حذف کرد.
در مقایسه این دو مدیر عامل، شباهتهای واضحی وجود دارد. محبوبیت زاکربرگ در سالهای اولیه فیسبوک و شخصیتی همچون چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao)، که از طرف جامعه ارز دیجیتال بسیار قابل احترام است.
جی کسپین کنگ (Jay Caspian Kang)، سازنده این پادکست محبوب اظهار داشت:
در فیلم شبکه اجتماعی (Social Network)، مارک زاکربرگ بر روی کارت ویزیت خود مینویسد «من مدیر عامل هستم عوضی». او نقش انسانی باحال که به هیچ چیزی اهمیت نمیدهد را بازی میکرد. چانگپنگ ژائو نسخه واقعی او در دنیای ارز دیجیتال است.
استفاده ژائو از توییتر برای ارتباط با ۳۳۳ هزار فالوئرش و جامعه ارز دیجیتال، برای او و شرکت تحت اختیارش اعتبار و محبوبیت زیادی به ارمغان آورده است.
این حرکت قطعا برای بایننسی که در عرض دو سال به طرز خارقالعادهای رشد کرد، جواب داد. از اولین روزهایی که تنها یک پلتفرم خرید و فروش بود تا حالا که این شرکت دارای دفتر و شعبه در سرتاسر جهان، صرافیهای چند زبانه، صرافیهای فیات به کریپو است و تعداد کاربرانش نیز شدیدا افزایش یافته، تفاوت بسیاری پیدا کرده است.
باید به ارز دیجیتال این صرافی یعنی بایننس کوین (Binance Coin) هم اشاره کنیم. توکن این صرافی تنها در سال جاری ۲۵۰ درصد رشد داشته است و در حال حاضر هفتمین ارز دیجیتال در لیست ارزشمندترینهای بازار بوده و ارزش آن در زمان نگارش این مطلب ۳.۰۸ میلیارد دلار است.
در حال حاضر قدرت بایننس نسبت به پروژههای بلاک چین دیگر و فضای نوظهور ارزهای دیجیتال انکارناپذیر است. بایننس با تحریم و حذف بیتکوین اسوی (BSV) این قدرت را به رخ همگان کشید. تنها زمان به ما نشان خواهد داد که آیا این شرکت و رئیس جوان آن پا جا پای فیسبوک خواهند گذاشت و کل اکوسیستم را قبضه خواهند کرد یا خیر؟!
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.