ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۴۵ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۰۶ تومان

احتمال مسدود سازی تلگرام پس از جمع سپاری ۱.۷ میلیارد دلاری

احتمال مسدود سازی تلگرام پس از جمع سپاری ۱.۷ میلیارد دلاری

اخیرا فاز دوم پیش فروش توکن پیام‌رسان تلگرام برگزار شده است. دولت ایران چندان از این رویداد استقبال نمی کند. سرویس پیام‌رسان تلگرام، به شدت در میان کاربران ایرانی محبوب و فراگیر است. ضرورت محدودسازی این اپلیکیشن مدتهاست که در ایران مطرح شده است. در جریان ناآرامی های اخیر دولت ایران اپلیکیشن تلگرام را فیلتر کرد، چرا که گفته می شد تلگرام در تشکیل یک زنجیره ادامه دار از اعتراضات نقش موثری داشته است. پس از ماجرای اعتراضات خیابانی اخیر در ایران، زمزمه های فیلترینگ تلگرام اوج گرفت. احتمال مسدود سازی تلگرام پس از جمع سپاری 1.7 میلیارد دلاریپیش فروش توکن تلگرام، ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب کرده است. هدف از برگزاری این پیش فروش، جذب سرمایه به منظور توسعه یک اکوسیستم مبتنی بر بلاک چین تمام و کمال می باشد. ظاهرا این عرضه اولیه، پایان داستان تلگرام در ایران است. اخیرا شایعات بسیاری مبنی بر مسدود سازی این پیام‌رسان محبوب گسترش یافته است. به نقل از خبرگزاری آمریکایی Al-Monitor؛ مقامات دولتی بسیاری ضمن تایید این شایعات، موافقت خود را با فیلترینگ تلگرام در ایران اعلام کرده، و در خواست خود را علنی ساخته اند. حسن فیروزآبادی، در مقام دبیر شورای عالی فضای مجازی ادعا کرده که شرکت تلگرام با بخش خصوصی دولت ایران دشمنی دارد. او در مورد ارز دیجیتال آتی تلگرام هشدار داده و می گوید دولت نمی تواند نسبت به آن بی تفاوت باشد. زیرا اقتصاد داخلی کشور با ورود این ارز تضعیف و مختل خواهد شد. فیروزآبادی طی یک مصاحبه در تلویزیون ملی می گوید:

پیام رسان تلگرام تنها در ایران است که بیشترین کاربر را دارد و از انحصار برخوردار است.

او در ادامه می گوید:

تلگرام رسما اعلام کرده که می‌خواهد سکوی پیام رسان را تبدیل به سکوی اقتصادی کند، و این ارز ملی ایران را تضعیف خواهد کرد.

به اعتقاد حسن فیروزآبادی ارز دیجیتال تلگرام برای ارز ملی ایران یک تهدید جدی است و دولت نمی تواند با ورود آن به کشور موافقت کند. او در ادامه صحبت های خود به این موضوع اشاره کرد که در این مدت چیزی حدود ۵۰ میلیارد دلار ارز از کشور خارج شده است. با این حال، پیشنهاد مطرح شده مبنی بر مسدود سازی تلگرام، به یک اتفاق نظر همگانی در دولت نرسیده و تمام مقامات دولتی در ایران با آن موافق نیستند. دولت معتدل رییس جمهور حسن روحانی، در دیدار با جمعی از مدیران ارشد کشوری، درخصوص احتمال فیلتر تلگرام مخالفت خود را اعلام کرده و می گوید:

بنای نظام بر رفع انحصار از فضای پیام رسان‌ها بوده است نه فیلتر و بستن فضای مجازی.

شایان ذکر است که ایران نیز مشغول بررسی و تحقیق درباره فناوری بلاک چین بوده و قصد دارد در راستای دور زدن تحریم های اقتصادی بین المللی برای کشور یک ارز دیجیتال ملی بسازد. پیش از این، ایران نسبت به بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال غیر متمرکز چراغ سبز نشان داده بود، این در حالی است که طی چند ماه اخیر دولت ایران در تصمیم خود تجدید نظر کرده است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

3 دیدگاه
سینا
سینا
۶ سال قبل

سلام دوستان
ارز گرام فقط پیش فروشش در ایران تحریم میباشد
بعد از ارائه گرام میتوانید از صرافی ها تهیه بفرمائید

یاسین
یاسین
۶ سال قبل

داستان ارز دیجیتال تلگرام خیلی مشکوک و غیر واقعی هست وخیلی ها معتقدند این پیش فروش اختصاصی یجورای سوری و سفته بازیه و برای گرم کردن بازار تو پیش فروش عمومی هست نکته جالب اینه بیش از ۴۰درصد کاربرای تلگرام ایرانیه اونوقت توکن به ما نمی‌فروشم فعلا که شاه و وزیر و وملکه و همه زمین گیر شدن چه برسه به این توکن که هنوز نیومده و اینقدر حاشیه داره و هیچ برنامه روشنی نداره

حامد
حامد
۶ سال قبل

هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که ....

( اقتصاد)

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب