ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۲۲ تومان

دردسر جدید بانک‌ها؛ بازار طلا از شمش‌های تقلبی پر شده است

دردسر جدید بانک‌ها؛ بازار طلا از شمش‌های تقلبی پر شده است

گزارشی که اخیرا توسط رویترز تهیه شده، نشان می‌دهد که بازار فلزات گرانبها رفته رفته با شمش‌های تقلبی طلا در حال پر شدن است. حال باید دید که طرفداران پر و پا قرص طلا مانند «پیتر شیف»، چه واکنشی نسبت به این خبر نشان می‌دهند. سوال مهمتر این است که آیا فلزات گرانبها برای پولشویی بهتر از بیت کوین هستند؟

به نقل از بیت کوینیست، بسیاری از منتقدین بیت کوین بر این عقیده‌اند که این ارز دیجیتال ابزاری مناسب برای مخفی کردن سودهای کثیف خلافکاران است. استیون منوشین، وزیر خزانه‌داری ایالات‌ متحده، در صحبت‌هایش طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه گذشته (مرداد)، گفت:

ارزهای دیجیتال نظیر بیت کوین، برای میلیاردها دلار پول‌های کثیفی که از فعالیت‌های غیرقانونی نظیر جرایم سایبری، فرار مالیاتی، اخاذی، باج‌افزارها، قاچاق انسان و مواد مخدر بدست می‌آیند، استفاده می‌شوند.

بخشی از این صحبت‌ها شاید درست به نظر برسد؛ چرا که بیت کوین جزو روش‌های پرداخت پراستفاده در فعالیت‌های غیرقانونی وب‌سایت «جاده ابریشم» (که توسط مقامات ایالات‌متحده کشف و بسته شد) به حساب می‌آمد. اما این ارقام در خصوص ارزهای فیات مانند دلار چقدر است؟ آیا امپراطوری کوکائین «پابلو اسکوبار» هم در دوران ارزهای دیجیتال اوج گرفت؟

همچنین بخوانید: مقایسه طلا، دلار و بیت کوین

حالا وقت آن رسیده که برچسب پول‌شویی را به طلا بچسبانیم. فعالان بانکی و مسئولین پالایشگاه‌های طلا به رویترز گفته‌اند که بازار جهانی با طلاهایی پر شده که رد کارخانه‌های مشهور روی آن‌ها دیده می‌شود. مشکل اینجاست که رهگیری آنها بسیار مشکل است و این مقدار طلا به راحتی وارد بازار می‌شوند. از همین رو شاهد یک بحران تقلب در بازار طلا هستیم که کفه ترازو را به سود بزرگترین بازیگران قاچاق مواد مخدر دنیا، سوق می‌دهد. اما در این میان شاهد سود بردن عده‌ای دیگر نیز هستیم.

شمش‌های تقلبی سر از جی پی مورگان در می‌آورند

دردسر جدید بانک‌ها؛ بازار طلا از شمش‌های تقلبی پر شده است

نکته خنده دار اینجاست که شمش‌هایی تقلبی به ارزش ۵۰ میلیون دلار سر از گاو صندوق‌های بانک‌هایی نظیر «جی پی مورگان» در می‌آورند. جی پی مورگان همان بانکی است که «جیمی دیمون»، از منتقدین سرسخت بیت کوین، پیش‌تر به‌عنوان مدیر اجرایی آن فعالیت می‌کرد.

«مایکل مساریک»، مدیرعامل پالایشگاه سوئیسی «والکامبی» (Valcambi)، در صحبت‌هایش اعلام کرد که بیشتر شمش‌های تقلبی شناسایی نمی‌شوند:

در شمش‌های تقلبی اخیر دیدیم که کار بر روی آنها بسیار ماهرانه انجام شده بود. میزان شمش‌های شناسایی‌شده بسیار، بسیار، بسیار کمتر از تعدادی است که به چرخه وارد می‌شوند. شمش‌های تقلبی همچنان در بازار حضور دارند و همچنان هم روش وارد کردنشان جواب می‌دهد.

فعالان حوزه پالایش طلا و بانکداران در صحبت‌های خود با رویترز عنوان کردند که بیشتر این شمش‌ها از چین می‌آیند؛ چین در حال حاضر بزرگترین تولید کننده طلا در جهان است. طلاهای تقلبی از طریق تجارت‌خانه‌ها و تاجرینی در هنگ‌کنگ، تایلند و ژاپن وارد بازارهای جهانی می‌شوند. این در حالی است که تا به اینجا هیچ کس صحت این داده‌ها را تایید نکرده است.

لازم به ذکر است که شمش‌های تقلبی، نشان پالایشگاه‌هایی را روی خود دارند که فلزات ارزان قیمت‌تر در آن‌ها ترکیب نشده‌اند و طلای استفاده شده دارای خلوص و کیفیت بسیار بالایی است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب