شبکه آزمایشی نهایی اتریوم ۲.۰ ماه آینده راهاندازی میشود
با اعلام یک تاریخ مقدماتی، ارتقای موردانتظار شبکه اتریوم ۲.۰ یک گام دیگر به راهاندازی نزدیکتر شد.
به گزارش کوین تلگراف، دنی رایان (Danny Ryan)، مسئول امور هماهنگی راهاندازی این پلتفرم، با اعلام این خبر روی پنل گفتوگوی شبکه آزمایشی اتریوم ۲.۰ در دیسکورد گفت:
پس از گفتوگو با تیمهای کلاینت، نزدیکترین زمان برای عرضه شبکه آزمایشی چندکلاینتی بعدی، چهارم اوت (۱۴ مرداد) خواهد بود.
این توسعهدهنده اتریوم در ادامه افزود که جزئیات بیشتر، طی چند روز آینده منتشر خواهد شد.
فاز صفر اتریوم ۲.۰ از زمان ایجاد بلاک جنسیس برای زنجیره بیکن (Beacon Chain) در ماه آوریل (فروردین)، روی چندین شبکه آزمایشی مختلف در حال گذراندن مراحل آزمایشی بوده است. فاز صفر، اولین مرحله در گذار بهسوی الگوریتم اثبات سهام است و بهطور چشمگیری میتواند سرعت تراکنشها را افزایش دهد.
در اتریوم ۲.۰ خبری از سیستم اثبات کار و ماینرها نیست و کاربران با سهامگذاری دستکم ۳۲ اتر میتوانند یک نود اعتبارسنجی راهاندازی کنند.
پیشتر در ماه آوریل (فروردین)، زنجیره بیکن با استفاده از سپردههای کوچکتر ۳.۲ اتر، روی شبکه آزمایشی اولیهای به نام سفایر (Sapphire)، راهاندازی شد. پس از موفقیتآمیز بودن آن، در ماه مه، فول نودهای ۳۲ اتری روی شبکه آزمایشی توپاز (Topaz) راهاندازی و پاداشهای سهامگذاری نیز اعطا شد.
شبکه آزمایشی اونیکس (Onyx) نیز در ماه ژوئن (خرداد) راهاندازی شد و تا پایان ماه بهطور پیوسته با حدودا ۲۰ هزار اعتبارسنج، کار میکرد. درنهایت، شبکه آزمایشی چندکلاینتی هماهنگشده آلتونا (Altona) هم در اوایل ماه ژوییه (تیر) برای فاز صفر، راهاندازی شد تا از ثبات و پایداری آن پیش از عرضه یک شبکه آزمایشی عمومی، اطمینان حاصل شود.
گفتنی است پریزمتیک لبز (Prysmatic Labs) بسیاری از آزمایشهای قبلی را انجام داده است. همچنین کلاینت پریزم (Prysm) اتریوم ۲.۰ هفته گذشته با موفقیت توسط کوانتاستمپ (Quantstam)، شرکت حسابرسی بلاک چینی، ارزیابی شد. پریزمتیک طی انتشار یک پست وبلاگی در آخر هفته، اعلام کرد که توسعهدهندگانش به راهاندازی یک شبکه آزمایشی عمومی چندکلاینتی نهایی بسیار نزدیک هستند.
چندی است که اتریوم با فشارهای فزاینده ناشی از صدور ارزهای دیجیتال باثبات و انفجار حوزه امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای روبهرو است. مصرف گس و کارمزدهای شبکه آن نیز با رشدی سرسامآور و ثبت رکوردهایی جدید، سیلی از انتقادها را روانه عملکرد این پلتفرم کرده است.
گفتنی است راهکارهای مقیاسدهی لایه دوم (Layer ۲) میتوانند با کاستن از حجم این مشکلات، هزینههای گس را به سطوح پایدار قبلی بازگردانند. با تمام این تفاصیل، کاربران در بلندمدت به اتریوم ۲.۰ چشم امید زیادی دوختهاند.
بسیار عالی به امید پیروزی اتریوم ۲