دادگاه ژاپن متهم کریپتوجکینگ را تبرئه کرد
روز ۲۷ مارس (۷ فروردین)، دادگاه ژاپن، مردی را که به استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال با استفاده از قدرت محاسباتی رایانهی بازدیدکنندگان وبسایت خود متهم شده بود، تبرئه کرد.
دادگاه منطقهی یوکوهاما، دستور تبرئهی طراح وبسایت ۳۱ سالهای را که گفته میشد برای استخراج ارز دیجیتال، بدافزار کوینهایو (Coinhive) را روی وبسایت خود اجرا کرده بود، صادر کرد. این برنامه به کاربر اجازه میدهد تا از قدرت محاسباتی رایانهی بازدیدکنندگان سایت برای استخراج ارزهای دیجیتال سود ببرد. به این عمل، کریپتوجکینگ (cryptojacking) گفته میشود.
این متهم اظهار داشت که این برنامه را نمیتوان یک ویروس دانست.
توشیهیرو هوما (Toshihiro Homma)، قاضی کل دادگاه، اذعان داشت که اقدامات این مرد، جرم محسوب نمیشود زیرا نمیتوان گفت که تعبیهی این برنامه از لحاظ اجتماعی قابل قبول نیست. در عین حال، دادستانها، ۱۰۰ هزار ین (۹۰۴ دلار) جریمه برای این متهم در نظر گرفته و معتقدند که وی بدون اجازهی بازدیدکنندگان، این برنامه را اجرا کرده است. آنها همچنین بر این باورند که این برنامه مصرف برق بازدیدکنندگان را نیز بالا برده است. با این حال، دادگاه به این موضوع که این برنامه با هدف آسیب رساندن به اطلاعات شخصی مردم تعبیه شده بود، پی نبرد.
همانطور که دی ماه سال گذشته گزارش شد، طبق گزارش منتشرشده از سوی شرکت امنیت فضای مجازی مکآفی لبز (McAfee Labs)، میزان فعالیت بدافزار کریپتوجکینگ در سال ۲۰۱۸، بیش از ۴ هزار درصد افزایش یافت. دادههای آماری مکآفی، به طور خاص به کل نمونههای بدافزار کریپتوجکینگ اشاره کرده و از آن به عنوان «ماینر کوین» یاد میشود.
در اوایل سال جاری، سرویس استخراج ارز دیجیتال کوینهایو به دلیل غیر عملی بودن آن از لحاظ اقتصادی، متوقف شد. در حالی که عملیات در تاریخ ۸ مارس (۱۷ اسفند) متوقف شدند، داشبوردهای کاربران تا ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ (۱۰ اردیبهشت) در دسترس خواهند بود. به گفتهی توسعهدهندگان، از جمله دلایل متوقف شدن این امر میتوان به کاهش ۵۰ درصدی نرخ هش مونرو (XMR) پس از آخرین هارد فورک آن اشاره کرد.
به گزارش امروز سایت خبرگزاری کوین تلگراف، پلیس امنیت فضای مجازی اوکراین از دستگیری یک مرد ۳۲ سالهی اهل منطقه بوکوفینا که گفته میشد نرمافزار کریپتوجکینگ را در چندین وبسایت آموزشی که خودش ساخته و مدیریت میکرد قرار داده بود، خبر داد. پلیس چنین اذعان داشت که بدافزار نصبشده روی وبسایت، از قدرت CPU و GPU رایانهی بازدیدکنندگان برای استخراج ارزهای دیجیتال استفاده میکرد.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.