شعبه برگر کینگ در ونزوئلا بیت کوین را به عنوان روش پرداخت پذیرفت
شرکت برگر کینگ (Burger King) روز پنجشنبه (۱۲ دی) اعلام کرد با همکاری Cryptobuyer، برای فروش محصولاتش در کشور بحرانزده ونزوئلا، ارزهای دیجیتال مختلف را میپذیرد.
به گزارش برِت بارت، Cryptobuyer در توییتر نوشت:
از اینکه آغاز همکاری تجاری خود با کینگ برگر را اعلام میکنیم، خرسندیم. از امروز میتوانید مانند یک پادشاه و هر گونه که خودتان میخواهید غذا بخورید و هزینه آن را با بیت کوین، دش، لایت کوین، اتریوم و تتر پرداخت کنید. این امکان در حال حاضر فقط در کاراکاس سمبیل (Caracas Sambil) فراهم است.
اولین شعبهای که چنین پرداختهایی را پذیرفته است، مرکز خرید سمبیل در کاراکاس است که یکی از بزرگترین فروشگاههای کشور و ششمین مرکز خرید بزرگ در آمریکای جنوبی است. این فروشگاه زنجیرهای در نظر دارد سیستم پرداخت با ارز دیجیتال را در ۴۰ مرکز خرید در سراسر کشور گسترش دهد و از تعداد بیشتری از ارزهای دیجیتال پشتیبانی کند.
مادامی که مشتریان در کیف پول موبایلی خود ارز دیجیتال داشته باشند، میتوانند به صورت آنی پرداختهای خود را انجام دهند.
توسعهدهندگان ارزهای دیجیتال به شدت به دنبال این هستند که ارزهای دیجیتال به عنوان یک جایگزینِ مطمئنتر برای بولیوار ونزوئلا در سراسر این کشور مورد پذیرش قرار بگیرد. در سالهای اخیر، به دنبال بزرگترین بحران اقتصادی و بشری در تاریخ ونزوئلا، ارز بولیوار تقریباً بیارزش شده است.
با رسیدن نرخ تورم به ۱۰ میلیون درصد در ونزوئلا، تاجرین این کشور در معاملات خود فقط ارزهای خارجی مانند دلار آمریکا، پزوی کلمبیا و رئال برزیل را میپذیرند.
با تغییر روزانه قیمتها، فروش بولیوار در صرافیهای ونزوئلا به کار سختی تبدیل است. بسیاری از ونزوئلاییها قادر به پرداخت هزینههای ضروری زندگی مانند غذا و دارو نیستند و ارزش پسانداز آنها به طور مداوم در حال کاهش است.
سود ارزهای دیجیتال حتی توجه دولت سوسیالیستی ونزوئلا را به خود جلب کرده است. در سال ۲۰۱۷، نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا، از یک ارز دیجیتال ملی نهچندان موفق به نام پترو رونمایی کرد که ظاهراً با منابع گسترده نفت این کشور پشتیبانی میشود و به این دولت کمک میکند تا تحریمهای اقتصادی وضعشده توسط آمریکا را دور بزند.
مادورو در یک سخنرانی تلویزیونی در ماه نوامبر (آبان) اظهار کرد که ونزوئلا باید به یک کشور برپایه ارزهای دیجیتال تبدیل شود و ارز پترو نیز برای محافظت از «خانواده ونزوئلا» در برابر تحریمهای خارجی طراحی شده است. مادورو در این سخنرانی گفت:
ونزوئلا باید به یک کشور بر پایه ارزهای دیجیتال تبدیل شود. رشد و رونق اقتصادی رابطه تنگاتنگی با اقتصاد دیجیتال دارد. ما در حال ایجاد سازوکاری هستیم که پترو را در دسترس خانوادهها، کارگران، بازنشستگان و دانشجویان قرار دهیم. ما اولین کشور در جهان هستیم که یک ارز دیجیتال را برای حمایت از زندگی مردم به کار گرفتهایم.
مادورو با اعمال فشار برای تصویب پترو، قوانینی را که مجلس شورای ملی این کشور در سال ۲۰۱۸ مبنی بر غیرقانونی بودن ارزهای دیجیتال تصویب کرده بود، زیر پا گذاشت. مجلس این کشور، این پروژه را متهم به غارت منابع طبیعی کشور برای تقویت دولت سوسیالیستی کرده بود.
در اواخر همان سال وزارت خزانهداری آمریکا تمام شهروندان ایالات متحده را از سرمایهگذاری بر پترو منع کرد و از آن به عنوان «چپاول اقتصاد ونزوئلا با هزینه مردم این کشور» یاد کرد.
اکثر تحلیلگران حوزه ارزهای دیجیتال نسبت به زنده ماندن این ارز تردید دارند، و برخی نیز معتقدند این ارز کاملاً بیارزش است. مادورو ادعا میکند این ارز نزدیک به یک میلیارد دلار جذب سرمایه کرده است، اگرچه تاکنون نتوانسته است شواهدی برای این ادعا ارائه دهد.
خخخخ
همون ونزوئلا باید بیت کوین رو بپذیره .
همون لیاقت بیتکوین اینه یه برگر فروشی تو ونزوئلا بپذیردش .خخخخ.تو هم میدونم چاپ نمیکنی .نوشتم برای خودت حالش رو ببری