ارز‌ها: ۳۴,۰۶۲
ارزش بازار: ۳.۲۳۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۹۳,۲۷۴ تومان

همکاری بایننس با سایفرتریس برای رهگیری معاملات؛ خطر برای کاربران ایرانی؟

همکاری بایننس با سایفرتریس برای رهگیری معاملات؛ خطر برای کاربران ایرانی؟

به‌دنبال هشدار دستگاه‌های نظارتی ژاپن و انگلیس درمورد غیرقانونی بودن فعالیت‌های بایننس، این صرافی اعلام کرد که به‌زودی از راهکار انتقال اطلاعات تراکنش شرکت سایفرتریس (CypherTrace) استفاده خواهد کرد. راهکار فنی سایفرتریس می‌تواند به انطباق فعالیت‌های بایننس با مقررات گروه ویژه اقدام مالی (FATF) کمک کند.

به گزارش فایننس مگنیتس، پس از آن‌که مقامات کشورهای مختلف شروع به هشدار دادن به بایننس کردند، به نظر می‌رسد این صرافی به دنبال افزایش انطباق فعالیت‌های خود با دستورالعمل‌های قانونی بین‌المللی است. این صرافی قصد دارد از راهکار انتقال وجوه شرکت سایفرتریس استفاده کند. این راهکار فنی به بایننس کمک می‌کند تا فعالیت‌های خود را با قانون «انتقال اطلاعات» (Travel Rule) گروه ویژه اقدام مالی مطابقت دهد. انتقال اطلاعات قانونی است که بانک‌ها و مؤسسات مالی را ملزم می‌کند که هنگام انتقال وجوه، اطلاعات خاصی را در اختیار مؤسسه مقصد قرار دهند.

راهکار سایفرتریس که تراولر (Traveler) نام دارد، اقدامات مربوط به انتقال اطلاعات را برای پلتفرم‌های فعال در زمینه ارزهای دیجیتال انجام می‌دهد. این سیستم تمامی موارد مورد نظر گروه ویژه اقدام مالی را اجرا و کنترل می‌کند و از امکان صدور گواهی احراز هویت مشتریان هم (KYC) پشتیبانی می‌کند.

راهکار سایفرتریس به‌طور خودکار تراکنش‌های بین صرافی‌ها و مؤسسات ارائه خدمات مربوط به ارزهای دیجیتال را شناسایی می‌کند و به شکلی امن اعتبار فرستنده و گیرنده را تأیید می‌کند. این سیستم همچنین تضمین می‌کند که بدون نشت اطلاعات، داده‌های مربوط به تراکنش‌ها را تنها با مؤسسات پیرو قانون انتقال اطلاعات به اشتراک بگذارد.

ساموئل لیم (Samuel Lim)، مدیر ارشد بخش انطباق قوانین در بایننس، گفته است:

ما به سرمایه‌گذاری در برنامه‌ها و فناوری انطباق قوانین خود ادامه می‌دهیم تا بتوانیم استاندارد فعالیت‌های خود را بالا ببریم. مفتخریم که با سایفرتریس همکاری کرده و از راهکار انطباق با قانون انتقال اطلاعات آنها استفاده کنیم. مانند همیشه، متعهد هستیم که یک محصول عالی را در اختیار کاربران خود قرار دهیم. [محصولی] امن، غیرمتمرکز و مطابق با استانداردهای بین‌المللی.

همکاری بایننس با سایفرتریس برای رهگیری معاملات؛ خطر برای کاربران ایرانی؟

بایننس یکی از اولین صرافی‌هایی خواهد بود که از راهکار تراولر سایفرتریس استفاده می‌کند. این راهکار فنی به‌تازگی و در مارس ۲۰۲۱ (اسفند ۹۹) راه‌اندازی شده است. اقدام فوری بایننس برای انطباق فعالیت‌های خود با قانون انتقال اطلاعات، احتمالاً به‌خاطر فشارهایی است که اخیراً نهادهای نظارتی بر این صرافی وارد کرده‌اند.

با اینکه بایننس ادعا می‌کند در تمامی فعالیت‌های خود الزامات قانونی را رعایت می‌کند، اخطارهای متعددی را از نهادهای نظارتی کشورهای مختلف دریافت کرده است. اخیراً مرجع راهبرد امور مالی انگلیس (FCA) در رابطه با محدود کردن بازارهای معاملاتی به بایننس هشدار داد و گفت که این صرافی مجاز به فعالیت در این کشور نیست. پیش‌تر هم سازمان خدمات مالی ژاپن (FSA) گفته بود که فعالیت‌های بایننس در این کشور غیرقانونی است.

با این حال، راهکار فنی سایفرتریس بیشتر برای جلوگیری از پول‌شویی است و ارتباط چندانی با مشکلات مربوط به فعالیت بایننس در حوزه‌های قضایی مختلف ندارد.

دیو جیوانس (Dave Jevans)، بنیان‌گذار سایفرتریس، گفته است:

اطمینان داریم که راهکار تراولر به بایننس کمک می‌کند تا به بالاترین استانداردها برای انطباق با قوانین بین‌المللی ضدپول‌شویی برسد، به‌ویژه اکنون که مقررات نظارت بر مؤسسات ارائه خدمات مرتبط با ارزهای دیجیتال، در حوزه‌های قضایی سراسر جهان سخت‌گیرانه‌تر می‌شود.

خطر برای کاربران ایرانی؟

همکاری بایننس با سایفرتریس برای رهگیری معاملات؛ خطر برای کاربران ایرانی؟

همکاری بایننس با سایفرتریس در حالی انجام می‌شود که تعداد زیادی از معامله‌گران ایرانیِ ارز دیجیتال در این وب‌سایت حساب کاربری و موجودی دارند.

در صورتی که سیاست بایننس جلوگیری از معاملات کشورهای تحت‌تحریم و خارج از FATF باشد، این همکاری می‌تواند به‌عنوان یک زنگ خطر برای کاربران ایرانی بایننس تلقی شود.

سایفرتریس، شرکت بزرگ تحلیل داده‌های بلاک چین که با دولت ایالات متحده هم همکاری می‌کند، پیش‌تر گزارشی جامع از آدرس‌های بیت کوین متعلق به کاربران ایرانی منتشر کرده بود. این شرکت با ابزارهایی که در اختیار دارد قادر است تراکنش‌های ارز دیجیتال را رهگیری و محل سکونت دارنده یک آدرس را مشخص کند.

با این حال، به‌گفته کارشناسان، اگرچه در حال حاضر هم طبق قوانین بایننس، ساکنان کشورهای تحت‌‌تحریم نباید از خدمات این صرافی استفاده کنند، در صورتی که بایننس قصد مسدودکردن گسترده و یا بلوکه‌کردن موجودی‌ها را داشته باشد، احتمالاً پیش از اجرای برنامه خود، اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ukqyqht
ukqyqht
۳ سال قبل

آقا ما نخواستیم. ارز دیجیتال نخواستیم. این ور تحریم اونور تحریم. بدبختتر از ایران هم مگه داریم. اه

۰
ubodbjq
ubodbjq
۳ سال قبل

این الان یعنی چی؟! بعد اجرای این قضیه، دیگه خرید و فروش دچار مشکل میشه، یا کسایی که انباشت کردن و دیگه تراکنشی ندارن هم احتمال داره حسابشون بسته بشه؟!
لطفا اگر کسی واقعا اطلاع داره جواب بده!

۰
umogzho
umogzho
۳ سال قبل

این همه صرافی حالا بایننس نشد یکی دیگه …

۰
uxqlgec
uxqlgec
۳ سال قبل

شناسایی که به علت ای پی نخواهد بود. شما از فلان صرافی ایرانی پول وارد بایننست میکنی و ادرس صرافی ایرانی مشخصه پس میفهمن ایرانی هستی…

۰
ukkbcbj
ukkbcbj
۳ سال قبل

خوبی رمز ارز ها به این بود که هیچ کسی نمیتونست رهگیری کنه یا جلوی انتقالش بگیره الان اگه بخوان این کار رو بکنن به بازار کریپتو خیلی ضربه میخوره

۰
uvscdcr
uvscdcr
۳ سال قبل

داداش داری اشتباه میزنی
همه کشور ها fatf قبول کردن بجز ایران و کره شمالی
دمت گرم با این سطح اطلاعاتت

۰
ugpjign
ugpjign
۳ سال قبل

اگه اینجوری بخان بفهمن ک پولو میزنیم ب تراست بد ش از اونجا انتقال میدیم

۰
ufstamq
ufstamq
۳ سال قبل

به حال یه قهرمان هیچ فرقی نمیکنه.چه حسن کچل،چه کچل حسن

۰
utuunmk
utuunmk
۳ سال قبل

نویدمون چطوری ؟؟
میگم حرفهات شبیه بعضی کاندیداهای ریاست جمهوریه چرا ؟؟؟

۰
uxaueze
uxaueze
۳ سال قبل

از لجر استفاده کنید.
البته همیشه بایننس قبل بستن حساب اطلاع میده تا دارایی هاتونو خارج کنید.
یا اینکه یک حساب اختصاصی برای ترید ایجاد کنید و از حساب قبلیتون داراییها رو منتقل کنید.
به هر حال اگر دارایی توی هر اکسچنجی باشه مالکیت قطعی برای شخص نیست.

۰
utiuckj
utiuckj
۳ سال قبل

دوستان میگن بعضب از کاربرا حسابشون ساسپند شده .درسته؟

۰
نمایش بیشتر