ارز‌ها: ۳۱,۴۰۸
ارزش بازار: ۲.۴۹۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۹,۵۲۹ تومان

مقام ارشد بانک مرکزی انگلیس: بانک‌ها باید خودشان را با ارزهای دیجیتال وفق دهند

مقام ارشد بانک مرکزی انگلیس: بانک‌ها باید خودشان را با ارزهای دیجیتال وفق دهند

جان کانلیف (Jon Cunliffe)، یکی از مقامات ارشد بانک مرکزی انگلیس، می‌گوید که بانک‌ها باید خود را با تغییراتی که با دارایی‌های دیجیتال همراه است، سازگار کنند.

به گزارش کوین تلگراف، جان کانلیف، معاون رئیس بانک مرکزی انگلیس، گفته است که بلاک چین و دارایی‌های دیجیتال به مردم امکان ذخیره کردن دارایی‌هایشان را می‌دهند و این موضوع به‌طور بالقوه راهکارهایی را که بانک‌ها ارائه می‌دهند تهدید می‌کند. او همچنین به این مسئله اشاره کرده است که اطمینان از این موضوع که بانک‌ها خود را با این شرایط تطبیق دهند، در حوزه وظایف بانک مرکزی نیست.

بر اساس گزارشی که خبرگزاری رویترز روز جمعه منتشر کرده است، جان کانلیف گفته است:

وظیفه ما حمایت از مدل‌های کسب‌وکاری بانک‌ها نیست. بانک‌ها باید خود را با این شرایط سازگار کنند.

او همچنین اضافه کرده است:

وظیفه ما این است که مطمئن شویم اگر مدل‌های کسب‌وکار بانکی تغییر کرد، بتوانیم پیامدهای مالی و مرتبط با اقتصاد کلان آن را مدیریت کنیم.

کانلیف همچنین این موضوع را مطرح کرده است که که بانک مرکزی انگلیس در خصوص اینکه مطمئن شود سردمداران کسب‌وکارهای بانکی، خود را با شرایط جدید وفق می‌دهند یا نه، مسئولیتی ندارد. ارزهای دیجیتال ملی یا CBDCها تهدیدی برای راهکارهایی هستند که از سوی بانک‌های تجاری ارائه می‌شود و نقش آن‌ها را به‌عنوان واسطه حذف می‌کنند. ارزهای دیجیتال به‌طور گسترده‌ای امکان خودکنترلی به کاربران می‌دهد که این موضوع بانک‌ها را به چالش می‌کشد. هر چند بانک‌ها همچنان در حوزه ارزهای فیات نقش اصلی را بر عهده دارند.

ظاهراً چین هم‌اکنون در حوزه ارز دیجیتال ملی پیشتاز است و یوان دیجیتال این کشور در مرحله آزمایشی قرار دارد. ارزهای دیجیتال ملی پیامدهای بسیار گسترده‌تری دارند. کانلیف در این رابطه گفته است:

ارزهای دیجیتال ملی باید به‌سرعت و قبل از آنکه طرف‌های سیاسی متوجه شوند که تحولاتی که در بخش خصوصی انجام شده، با سیاست سازگاری ندارد، در دستور کار مقامات دولتی قرار بگیرد.

معاون بانک مرکزی انگلیس همچنین اظهار داشته است که دولت‌ها در سراسر جهان به‌خاطر تغییراتی که ممکن است به وقوع بپیوندد، باید گفتگوها را در خصوص دارایی‌های دیجیتال در اولویت قرار دهند.

گفتنی است برخلاف دیگر کشورهایی که به‌سرعت در حوزه ارز دیجیتال ملی به پیش می‌روند، نهادهای قانون‌گذاری ایالات‌متحده نیاز به توسعه یک ارز دیجیتال ملی و پیشرو بودن در این حوزه را انکار می‌کنند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

1 دیدگاه
پدارم جوان
پدارم جوان
۳ سال قبل

البته نکته ظریفی وجود داره
منظور دولتمردان از حمایت و ورود به ارزهای دیجیتال چیزهای مثل یوان دیجیتال دلار دیجیتال یورو دیجیتال و باقی ارزهای ملی هست نه ارزهای دیجیتالی مثل بیت کوین و اتریوم و ....

مطمعنا ورود ارزهای دیجیتال ملی و استیبل کویین ها برای بیت کوین و باقی الت کوین ها بی تاثیر نیست