۹۰٪ سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال نگران سرنوشت سرمایه خود پس از مرگ هستند
نتایج یک تحقیق تازه نشان میدهد که بیشتر افراد نسبت به سرنوشت ارزهای دیجیتال خود پس از مرگ نگران هستند. نکته جالب اینجاست که با وجود این نگرانی، بسیاری از آنها هنوز بهفکر تنظیم وصیتنامه نیفتادهاند.
به گزارش کریپتو پوتیتو، مطالعات جدید نشان میدهد چیزی در حدود ۹۰٪ سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال نسبت به سرنوشت سرمایههایشان پس از مرگ نگراناند. در سوی دیگر، کمتر از ۲۵ درصد آنها اعلام کردند که طرحی جامع در ارتباط با این ارزها و نحوه انتقالشان به وراث ترتیب دادهاند.
باید به یاد داشت که داراییهای دیجیتال با داراییهای سنتی متفاوتاند؛ از همین رو مهیا کردن سازوکارها برای تدوین یک وصیتنامه کامل و جامع کار چندان آسانی نیست. این در حالی است که غیرمتمرکز بودن چنین ارزهایی سبب شده است تا تعداد زیادی از سرمایهگذاران بهفکر سرمایهگذاری در این حوزه باشند.
کیف پولهای دیجیتالی مخصوص، آدرسهای عمومی و مفاهیم پیچیدهای نظیر کلیدهای خصوصی سبب شده است تا انتقال آنها به وراث برای آن دسته از افرادی که با این حوزه آشنایی چندانی ندارند، کاری چالش برانگیز باشد.
شرکت انگلیسی کوین کاور (Coincover) برآورد کرده است که چیزی در حدود ۴ میلیون واحد بیت کوین بهدلیل مرگ صاحبانشان از دست رفته است. این رقم معادل ۳۷ میلیارد دلار است!
در همین رابطه، محققان شرکت کریمیشن (Cremation)، تحقیقی را با ۱,۱۰۰ شرکتکننده ترتیب دادند تا ببیند دیدگاهها و برنامههای سرمایهگذاران برای سرمایههایشان چگونه است.
دادههای این تحقیق نشان میدهد که سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال شدیدا نگران این موضوع هستند که پس از مرگشان، سرمایههای آنها نیز از بین برود. در مجموع، ۸۹ درصد از شرکتکنندگان عنوان کردند که به نوعی نسبت به انتقال سرمایههای خود به افرادی که دوستشان دارند، نگران هستند.
نسل زد (افراد بین ۱۸ تا ۲۵ سال) و نسل هزاره (افراد بین ۲۶ تا ۴۰ سال) که عمدتا از طرفداران سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال هستند، نگرانی کمتری نسبت به دیگر گروهها دارند. در طرف مقابل، افرادی که سنشان ۵۶ تا ۷۶ سال است، بیشترین نگرانی را دارند.
علیرغم اینکه بسیاری از شرکتکنندگان نسبت به انتقال ارزها پس از مرگ نگران بودند، اما بخش عمدهای از آنها اعلام کردند که طرح و برنامه مشخصی برای انتقال سرمایههای دیجیتال پس از مرگشان ندارند. در بخشی از گزارش این تحقیق آمده است:
این مسئله برای نسلهای جوانتر پررنگتر است. یافتهها نشان میدهد که ۵۹٪ از نسل زد که ارزهای دیجیتال دارند، برنامهای برای انتقال آنها در هنگام مرگ ندارند. این در حالی است که تنها ۳۵% از افراد نسل هزاره اعلام کردند که برنامهای برای این کار ندارند.
در طرف مقابل، ۸۶٪ از نسل ایکس و ۹۴٪ افراد ۵۶ تا ۷۶ ساله اعلام کردند که برای انتقال ارزهای دیجیتالشان پس از مرگ برنامهریزی کردهاند.
در بخشی از این تحقیق نیز آمده است که تفاوت بسیار مهمی بین رویکرد افراد در مقابل داراییهای دیجیتال و داراییهای سنتی وجود دارد. کریمیشن با بررسی یک پژوهش در ارتباط با امور انحصار وراثت در سال ۲۰۲۰ به این نتیجه رسید که ۳۲٪ از سرمایهگذاران عادی طی سال جاری میلادی وصیتنامه خود را تدوین کردهاند. این در حالی است که تنها ۷٪ درصد دارندگان ارزهای دیجیتال اقدام به چنین کاری کردهاند.
اختلاف بار دیگر برای نسلهای جوانتر بیشتر است. ۱۸٪ از افرادی که سنشان بین ۱۸ تا ۳۴ سال است اظهار کردهاند که وصیتنامه خود را تدوین کردهاند. از سوی دیگر، چیزی در حدود ۳٪ از دارندگان ارزهای دیجیتال که سنشان بین ۱۸ تا ۳۴ سال است، چنین کاری کردهاند.
براساس این نظرسنجی، زنان بسیار بیشتر از مردان برنامههایی برای انتقال ارزهای خود در هنگام مرگ تدارک دیدهاند.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.