ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۲۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۷۲ تومان

وضعیت وخیم اتریوم؛ ۹۰ درصد سرمایه‌گذاران در ضرر هستند!

وضعیت وخیم اتریوم؛ ۹۰ درصد سرمایه‌گذاران در ضرر هستند!

اتریوم در حال حاضر فاصله بسیاری تا روزهای اوج خود دارد؛ تا جایی که طیف وسیعی از سرمایه‌گذاری‌ها در اتریوم با ضرر همراه‌ است.

به گزارش کوین دسک، اتریوم، ارز شماره دو بازار ارزهای دیجیتال، در حال حاضر در رقم ۱۳۱ دلار معامله می‌شود؛ به عبارت دیگر هر واحد از این ارز دیجیتال به نسبت اوج قیمت ۱,۴۳۱ دلاری‌اش، ۹۰ درصد ارزشش را از دست داده است. اتریوم ژانویه (دی) سال گذشته توانست به اوج قیمت خود برسد.

طبق داده‌های جدید «IntoTheBlock»، کاهش قیمت اتریوم سبب شده تا موجودی چیزی در حدود ۳۱.۳۱ میلیون آدرسِ اتر به محدوده ضرر برسد. این یعنی ۹۰ درصد از حساب‌های اتر نه تنها سودی برای دارندگان خود ندارند، بلکه سرمایه آنها به نسبت قیمت خریدشان کاهش یافته است.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که ۳۱.۳۱ میلیون آدرس اتر، اتریوم‌های خود را در میانگینی بیشتر از رقم ۱۳۱ دلار فعلی خریداری کرده‌اند.

۹۰ درصد آدرس‌های اتریوم در ضررند!
آدرس‌های اتریوم در که در ضرر و سود قرار دارند

بخش عمده‌ای از حساب‌هایی که به ضرر رسیده‌اند، ارزهای خود را در رقمی بین ۲۱۱ تا ۵۳۰ دلار خریداری کرده‌اند. بزرگترین خوشه متعلق به ۴.۷۷ میلیون حسابی است که اتریوم‌های خود را در محدوده قیمتی ۲۶۲ تا ۳۵۲ دلار خریده‌اند.

چیزی در حدود ۳.۵۸ میلیون آدرس سکه‌های خود را در محدوده ۷۴۵ تا ۱,۳۴۰ خریده‌اند. از زمان عرضه اتریوم، این ارز تنها شش ماه را در رقمی بالاتر از ۷۴۷ دلار سپری کرد و آن هم اکتبر و دسامبر سال ۲۰۱۷ بود که جهش صعودی اتریوم شکل گرفت. پس از آن، بازار روی خوشی به این ارز دیجیتال نشان نداده است.

این در حالی است که تنها ۲.۷۹ میلیون آدرس یا ۸ درصد حساب‌ها در وضعیت «سود» هستند. ۱.۷۸ درصد آدرس‌ها هم در وضعیت «خنثی» قرار دارند؛ یعنی میانگین قیمت خرید آنها با قیمت فعلی برابر است.

بیشتر آدرس‌هایی سود کرده‌اند، برای اترهای خود صفر تا ۱۳۰ دلار پرداخت کرده‌اند. نکته جالب اینجاست که ۴,۱۲۰ آدرس برای ارزهای خود مبلغی پرداخت نکرده‌اند. این دسته از افراد را می‌توان خریداران اولیه اتریوم دانست که آگوست ۲۰۱۵ تا دسامبر همان سال، تنها با چند سنت، اتریوم خریده‌اند.

با توجه به تعداد کم آدرس‌هایی که در وضعیت «سود» قرار دارند، حجم ارزهایی که در اختیار آنهاست، بسیار قابل توجه است.

تنها ۸ درصد آدرس‌ها در وضعیت سود قرار دارند، اما ۳۱.۲۴ درصد (۳۴.۰۵ میلیون واحد، معادل ۴.۵ میلیارد دلار)، از تمام اترهای موجود در اختیار همین ۸ درصد است. این سرمایه‌گذاران در حال حاضر هم سود قابل توجهی به جیب زده‌اند و این امکان وجود دارد که با سقوط قیمت اتریوم به زیر ۱۰۰ دلار به فکر فروش دارایی‌های خود بیفتند. در این صورت فشار مضاعفی [در خصوص فروش] گریبان اتریوم را خواهد گرفت.

حساب‌هایی که گرفتار ضررند، ۷۳.۱۳ میلیون اتر در اختیار دارند. خوشه‌هایی که میانگین قیمت آنها در محدوده‌های قیمتِ ۱۴۴ دلار تا ۱۷۰ دلار، ۲۱۲ دلار تا ۲۶۲ دلار، ۲۶۲ دلار تا ۳۵۲ دلار قرار دارد، صاحب ۳۶.۲۴ میلیون اتر هستند.

۹۰ درصد آدرس‌های اتریوم در ضررند!
کسری از والت‌های اتریوم که در وضعیت ضرر قرار دارند

تعداد حساب‌هایی که در وضعیت «سود» قرار داشتند در پایان سه ماهه دوم سال جاری میلادی بیشتر بود؛ چرا که در آن زمان هر اتر با قیمت ۳۶۰ دلار معامله می‌شد.

اتریوم در نیمه ابتدایی سال ۲۰۱۹ توانست بیش از ۱۲۰ درصد رشد قیمت را تجربه کند. اما با وارد شدن به نیمه دوم، تا به اینجا ۵۴ درصد از ارزشش را از دست داده است.

صد البته اتریوم تنها ارز دیجیتالی نیست که فشار فروش بالایی را تجربه می‌کند. بیت کوین، ارز دیجیتال شماره یک بازار هم اخیرا از قیمت ۱۳,۸۰۰ دلاری خود به ۶,۴۰۰ دلار سقوط کرد.

با این حال بیت کوین همچنان به نسبت پایین‌ترین قیمت خود در سال جاری، ۱۰۳ درصد رشد را نشان می‌دهد. در طرف دیگر اتر قرار دارد که رشد سالیانه آن منفی است.

به گفته برخی از متخصصین این حوزه، مشکلات مقیاس پذیری اتریوم سبب شده تا اعتماد سرمایه‌گذاران از آن سلب شود و همین مسئله موجب کاهش قیمتش شده است.

کانر ابندشین (Connor Abendschein)، از محققین شرکت تحلیلی «دیجیتال است دیتا» (Digital Asset Data)، در مصاحبه‌ای با کوین دسک می‌گوید:

اتریوم ۲.۰ قرار بود تا اوایل امسال اجرایی شود، اما همچنان خبری از آن نیست.

نسخه دوم اتریوم (Ethereum ۲.۰)، یک به‌روزرسانی بزرگ برای شبکه بلاک چین اتریوم است. با اجرای این به‌روزرسانی، الگوریتم اثبات کار شبکه با الگوریتم اثبات سهام جایگزین خواهد شد. بدین ترتیب ماینرها از شبکه حذف خواهند شد و جای خود را به اعتبارسنجان (Validators) خواهند داد.

در مکانیزم اثبات کار، ماینرها با استفاده از قدرت پردازشی خود سعی بر حل معادلات رمزنگاری شده دارند و به این ترتیب بلاک‌های جدید به بلاک چین اضافه می‌کنند. در طرف دیگر مکانیزم اثبات سهام وجود دارد که دیگر خبری از رقابت ماینرها نیست. در اثبات سهام بسته به میزان اترهایی که اعتبارسنج در اختیار دارد، سود به وی تعلق خواهد گرفت.

انتظار می‌رود اولین به‌روزرسانی ژانویه سال آینده میلادی اجرا شود. این در حالی است که رایان سلکیس (Ryan Selkis)، مدیرعامل شرکت مساری (Messari)، معتقد است که تا سال ۲۰۲۲ خبری از این به‌روزرسانی نخواهد بود.

صرف نظر از تاخیر در اجرای نسخه دوم اتریوم، فشار فروش هودلرها، ممکن است قیمت اتریوم را به محدوده‌ای پایین‌تر از قیمت فعلی وارد کند.

الکس سوانویک (Alex Svanevik)، از متخصصین داده در کریپتولند و از بنیان‌گذاران دی فایو (D ۵)، گزارش کرده است که یک آدرس متعلق به سال ۲۰۱۵، بیش از ۳۰۰,۰۰۰ را در چهار ماه گذشته به حساب یک صرافی انتقال داده است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
siavashnam
siavashnam
۴ سال قبل

این اتریوم مزخرف همیشه ضرر داشته فقط یه کلاه برداری بزرگه

kamran roshan
kamran roshan
۴ سال قبل

ارز دیجتالی که یه بچه ننه روس مهاجر که هنوز دهنش بوی شیر میده درست کرده باشه انتظاری بیش از این نمیشه ازش داشت منم برم یه چند ماهی به پسرم برنامه نویسی یادم بدم تا یه ارز دیجتال جدید درست کنه والا اسمش بزاره ارز بابا اسفنجی

سید حمید
سید حمید
۳ سال قبل
پاسخ  kamran roshan

سلام
الان قیمت اتریوم رسیده به 53000 دلار حالا هم حرفی برای گفتن داری

پدارم جوان
پدارم جوان
۴ سال قبل
پاسخ  kamran roshan

پسرت که هیچی اگر خودت هم چند سال برنامه نویسی بری تازه یاد بگیری !!!!! بازم چنین سیستمی نمیتونی بنویسی که چند صد میلیون نفر ازش استفاده کنند

oop
oop
۴ سال قبل
پاسخ  kamran roshan

کامنت نژادپرستانه رو تایید نکنید لطفا

کامران خاموش
کامران خاموش
۴ سال قبل
پاسخ  kamran roshan

نکشی مون ساتوشی ناکاموتو، آریایی، اصیل

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب