
shahin akbari


خیلی جالبه . چند نفر از خودشون که این ارز رو ساختن میان اینجا نظر میدن و کلی به ریش ما میخندن. و اونایی که میان چنین نظرهای مزخرفی میزارن و از خودشون نیستن پس قطعا مصرف کننده هستن و جنسشون هم از موتوری میگیرن.

آقایان عزیز هر دو ارز کلاهبرداری شده تموم شده رفته. چقدر بیکارید که هنوز میاید دعوا میکنید سر میگ میگ ها.

حالا چرا گیر دادید به میگ میگ. بی ان بی تقلبی شد حالا گیر دادید به سولانا. ده هزار تا ارز هست با پشتوانه های مشخص. حالا چون میگ میگ سرعتش بالا بوده فکر میکنید ارزش هم با همین سرعت میره بالا. البته احتمالش هست با همون سرعت بیاد پایین ولی بالا نه😂

من ۵۰ تا ارز خریدم همشون منفین. فقط ریپل نجاتم داد. چون بیشتر سرمایمو ریپل خریدم

به احتمال زیاد توی آلت سیزن سودهای خوبی میکنیم . مطمعن باش. ریپل رو توی سبدت داشته باش.

غیر از اینکه 4 تا فحش بدیم کاری دیگه نمیشه کرد.اینا فکر همه جاشو کردن . نمی ایستن که شما برید بگیریدشون . تازه با این سیستم افتضاح نظارتی و دادگاهی . تموم شد رفت. وقتی که بدون تحقیق ارز میخریم نتیجش میشه این.

کسانی که مدام از کلمه سم پاشی استفاده میکردن الان بیان جوابگو باشن

بر اساس کتاب متوهم ها اثر چوپان دروغگو

قیمتش الان توی تراست ولت ۲۱ سنت هست. درسته؟
👍