ارز‌ها: ۳۳,۶۵۷
ارزش بازار: ۲.۹۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۱,۳۳۵ تومان
هولدریسم

هولدریسم

آخرین بازدید: ---
عضویت: 1 ماه و 27 روز قبل
5
83
176
5
83
176

از رویافروش‌‌های صرافی پرهیز کن.

از رویافروش‌‌های صرافی پرهیز کن.
صعودی

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال ریپل در تایم فریم روزانه نشان می‌دهد که این توکن در داخل یک کانال قیمتی نزولی در حال حرکت است. در حال حاضر قیمت در تلاش برای شکستن مقاومت سقف کانال و تغییر روند به صعودی استک. در صورت برگشت قیمت به سمت پایین، حمایت داینامیک میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روزه در محدوده ۱.۹۵ دلار می‌تواند به خوبی از ادامه کاهش قیمت جلوگیری کند. در صورت خارج شدن کندل‌های قیمتی از کانال نزولی نیز اهداف قیمتی در سطوح ۲.۲۲ دلار و ۲.۶۰ دلار قرار دارند. پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده ریپل از کانال خارج شده و بین سطوح ۲ دلار و ۲.۲۲ دلار در نوسان باشد.

مقایسه بیت‌کوین و طلا در یک بازه‌ی زمانی

مقایسه بیت‌کوین و طلا در یک بازه‌ی زمانی
آموزشی

بازار در شرایط کنونی دچار ترس شدید هست.وقتی شاخص ترس سوار بر بازار می‌شود هر خبر مثبتی معکوس عمل می‌کند.تکنیکال فعلی بازار ریزشی‌ست تا مدت‌ها.با بررسی طلا و بیت‌کوین کامل مشخص هست که بازار در چه جریانی در حال حرکت هست.بیت‌کوین یک نقطه‌ی کف ۶۶ برای تاچ کردن دارد و برعکس طلا نقطه‌ی ۳۲۹۰ که پارسال ۲۵ فرودین ۱۴۰۳ رفت و برگشتی داشت را دوباره دارد انجام می‌دهد..بعد از ۲۵ فروردین بازار کم‌کم به سمت صعود خواهد رفت.ارزها یکی‌یکی شروع به رشد خواهند کرد.هیچ‌وقت هیچ ارزی و با ضرر نفروشین.

روند نزولی بازار

روند نزولی بازار
آموزشی

ریپل رشد خواهد کرداما نه این هفته و حتا هفته‌های آیندهامیدواری خوبه اما امیدفروشی نهاینکه برخی‌ها فقط دوست دارند خبرهای فضایی بخوننیا در حقیقت چیزی از بازار نمی‌دونند یا اینکه به دنبال نوسان‌گیری هستند.تکلیف دوستان نوسان‌گیر که مشخص هست با هزار تومان سود یا ضرر کارشونو انجام میدن.اون دسته هم که قصد خرید دارند اگر فشارفروش روی سرمایه‌شون ندارن باید صبر کنن.تکلیف مشخص هست.بازار در شرایط کنونی دچار ترس شدید هست.وقتی شاخص ترس سوار بر بازار می‌شود هر خبر مثبتی معکوس عمل می‌کند.تکنیکال فعلی بازار ریزشی‌ست تا مدت‌ها.در شرایطی که خبر تایید مستقیم ریپل هم بیاد هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد.با بررسی طلا و بیت‌کوین کامل مشخص هست که بازار در چه جریانی در حال حرکت هست.بیت‌کوین یک نقطه‌ی کف ۶۶ برای تاچ کردن دارد و برعکس طلا نقطه‌ی ۳۲۹۰ که پارسال ۲۵ فرودین ۱۴۰۳ رفت و برگشتی داشت را دوباره دارد انجام می‌دهد.نه تنها ریپل بلکه تمام ارزها تحت تاثیر روند حرکت بیت‌کوین و طلا قرار گرفتند.بعد از ۲۵ فروردین بازار کم‌کم به سمت صعود خواهد رفت.ارزها یکی‌یکی شروع به رشد خواهند کرد.هیچ‌وقت هیچ ارزی و با ضرر نفروشین.